Thursday, 09-01-2025, 17:37Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Cetvrti plemenski savjet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Cetvrti plemenski savjet
GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:07 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Pleme Overleve dobrodosli na vas cetvrti plemenski savjet gdje ce te odluciti ko napusta VS 1 : NORWAY

GLASATE TAKO STO SALJETE MENI PP SA OSOBOM KOJU ZELITE DA ZIBACITE UZ OBJASNJENJE KO NAPISE BEZ OBJASNJENJA NJEMU IDE GLAS

PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE IZGUBILI IGRU ZA IMUNITET,NISTE SE DOBRO ORGANIZOVALI ZASTO NISTE SVI TRAZILI PA U PLEMENSKOJ TEMI NAPISALI ODGOVORE TAKO BI ZA 10MIN SVE URADILI

PITANJE ZA SVE : ACA JE ISPAO JEDNOGLASNO,DA LI CE PONOVO BITI JEDNOGLASNO???

PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE SU OVOGA PUTA NAJUGROZENIJI???

PITANJE ZA SVE : DA LI DO SADA IMA DILOVA

PITANJE ZA SRDJANA : ZADNJI SI OSTAO ALI NISI USPIO RIJESITI GLAVNE GRADOVE DA LI SI ZADOVOLJAN ILI NEZADOVOLJAN SVOJIM USPIJEHOM U IGRI???

PITANJE ZA JESSICU I NEVE : JESSICA TI NISI UCESTVOVALA DA LI TI JE ZAO,NEVE TEBE NEMA NIKAKO ZBOG CEGA???DA LI SI UGROZENA PA CAK I KAD SI TU NI NA JEDNOM PLEMENSKOM DO SADA NISI GLASALA???

PITANJE ZA GALAKTIKOSA I NAUPARCA : TRUDITE SE DA BUDETE MEDJU GLAVNIM U PLEMENU DA LI VAM TO USPIJEVA???

PITANJE ZA LARU : STA MISLIS KOLIKO MOZES DOPRINIJETI SVOM PLEMENU POSTO TE CESTO NEMA???

PITANJE ZA SIMU I DELIJU : DA SE OCINJUJETE U SVOM PLEMENU PO SVEMU OD 1 DO 10 KOJU OCJENU BI STE SAMI SEBI DALI???

PITANJE ZA PETRAKONDORA : TI SI TU PO MENI U ZLATNOJ SREDINI U PLEMENU,DALI JE TO DOBRO???

VOLIO BIH KO JE TU DA ODMAH GLASA DA NE OSTAJE ZA SUTRA,HVALA

PLEMENSKI SAVJET TRAJE SUTRA DO 16:00

Message edited by Survivor - Saturday, 20-02-2010, 01:02

cpdjaNDate: Saturday, 20-02-2010, 00:10 | Message # 2
Colonel
Group: Users
Awards: 0
PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE IZGUBILI IGRU ZA IMUNITET,NISTE SE DOBRO ORGANIZOVALI ZASTO NISTE SVI TRAZILI PA U PLEMENSKOJ TEMI NAPISALI ODGOVORE TAKO BI ZA 10MIN SVE URADILI

Za 10 minuta? Rok za igru je bio 5 minuta.

PITANJE ZA SVE : ACA JE ISPAO JEDNOGLASNO,DA LI CE PONOVO BITI JEDNOGLASNO???

Moze biti, ali ne mora. smile

PITANJE ZA SVE : DA LI DO SADA IMA DILOVA

Ne mogu da tvrdim ni za koga da ima dilove.

Simo i Neve.

PITANJE ZA SRDJANA : ZADNJI SI OSTAO ALI NISI USPIO RIJESITI GLAVNE GRADOVE DA LI SI ZADOVOLJAN ILI NEZADOVOLJAN SVOJIM USPIJEHOM U IGRI???

Naravno da sam zadovoljan samim tim sto sam ostao poslednji iz svog plemena, a cini mi se (bar tako kazu iz mog plemena) da nam je falio jedan bod, tako da... sve u svemu, zadovoljan sam. Neki drugi put, osvojicemo i taj imunitet.

I intend to live forever - so far so good!

Message edited by cpdjaN - Saturday, 20-02-2010, 00:10

GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:11 | Message # 3
Generalissimo
Quote (cpdjaN)

Simo i Neve.

E ovo mi tek nije jasno ugrozen je Simo vise nego PetarKondor ili Delija koji se ne pojavljuju ili naravno Neve ili Lara,objasni mi zasto???

cpdjaNDate: Saturday, 20-02-2010, 00:13 | Message # 4
Colonel
Quote (Survivor)
E ovo mi tek nije jasno ugrozen je Simo vise nego PetarKondor ili Delija koji se ne pojavljuju ili naravno Neve ili Lara,objasni mi zasto???

Neve j ugrozena, kao sto vidis. Lara je ucestvovala u danasnjoj borbi, kao i Petarkondor. Delija je ucestvovao u borbi za nagradu. Sve u svemu, sa Simom sam najmanje prica, i on je po meni najugrozeniji.

GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:14 | Message # 5
Generalissimo
Ne cudno mi je sto ste ti,Simo,Jessica jedini koji ste bili od pocetka na svim igrama,da li mislis da ti u plemenu vise pomazu Petar i Neve koji do sada na plemenskom nisu cak ni glasali a ni dolazili na igre???
Objasni mi to,kako si ostvario bolji kontakt sa Neve kada nikada skoro nije tu???

cpdjaNDate: Saturday, 20-02-2010, 00:15 | Message # 6
Colonel
Quote (Survivor)
Ne cudno mi je sto ste ti,Simo,Jessica jedini koji ste bili od pocetka na svim igrama,da li mislis da ti u plemenu vise pomazu Petar i Neve koji do sada na plemenskom nisu cak ni glasali a ni dolazili na igre???
Objasni mi to,kako si ostvario bolji kontakt sa Neve kada nikada skoro nije tu???

Bilo bi lepo kada bi citao moje poruke. Neve je takodje ugrozena.

GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:16 | Message # 7
Generalissimo
Dobro hajde Simo i Petar,Simo i Nauparac,Simo i Lara hajde mi ta cetiri para opisi zasto je Simo ugrozeniji???

cpdjaNDate: Saturday, 20-02-2010, 00:17 | Message # 8
Colonel
Quote (Survivor)
Dobro hajde Simo i Petar,Simo i Nauparac,Simo i Lara hajde mi ta cetiri para opisi zasto je Simo ugrozeniji???

To su 3 para. biggrin
Jednostavno sam rekao da mislim da je Simo najugrozeniji, a to sto ga toliko branis mislim da dokazuje Larinu tvrdnju da si ti Simo.

GameHost33Date: Saturday, 20-02-2010, 00:19 | Message # 9
Generalissimo
Ne,nisam na to spao da igram i da budem gme host,ali mi je cudno stvarno mi je cudno da je ugozenija osoba koja je stalno na igrama od osoba koje ne dolaze to mi nije jasno,to mi objasni???

cpdjaNDate: Saturday, 20-02-2010, 00:20 | Message # 10
Colonel
Jednostavno, sa ostalim osobama sam pricao, samo sa Neve i Simom nisam. To je to.

Search:

VS |