Cetvrti plemenski savjet
|
|
GameHost33 | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:07 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Pleme Overleve dobrodosli na vas cetvrti plemenski savjet gdje ce te odluciti ko napusta VS 1 : NORWAY GLASATE TAKO STO SALJETE MENI PP SA OSOBOM KOJU ZELITE DA ZIBACITE UZ OBJASNJENJE KO NAPISE BEZ OBJASNJENJA NJEMU IDE GLAS PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE IZGUBILI IGRU ZA IMUNITET,NISTE SE DOBRO ORGANIZOVALI ZASTO NISTE SVI TRAZILI PA U PLEMENSKOJ TEMI NAPISALI ODGOVORE TAKO BI ZA 10MIN SVE URADILI PITANJE ZA SVE : ACA JE ISPAO JEDNOGLASNO,DA LI CE PONOVO BITI JEDNOGLASNO??? PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE SU OVOGA PUTA NAJUGROZENIJI??? PITANJE ZA SVE : DA LI DO SADA IMA DILOVA PITANJE ZA SRDJANA : ZADNJI SI OSTAO ALI NISI USPIO RIJESITI GLAVNE GRADOVE DA LI SI ZADOVOLJAN ILI NEZADOVOLJAN SVOJIM USPIJEHOM U IGRI??? PITANJE ZA JESSICU I NEVE : JESSICA TI NISI UCESTVOVALA DA LI TI JE ZAO,NEVE TEBE NEMA NIKAKO ZBOG CEGA???DA LI SI UGROZENA PA CAK I KAD SI TU NI NA JEDNOM PLEMENSKOM DO SADA NISI GLASALA??? PITANJE ZA GALAKTIKOSA I NAUPARCA : TRUDITE SE DA BUDETE MEDJU GLAVNIM U PLEMENU DA LI VAM TO USPIJEVA??? PITANJE ZA LARU : STA MISLIS KOLIKO MOZES DOPRINIJETI SVOM PLEMENU POSTO TE CESTO NEMA??? PITANJE ZA SIMU I DELIJU : DA SE OCINJUJETE U SVOM PLEMENU PO SVEMU OD 1 DO 10 KOJU OCJENU BI STE SAMI SEBI DALI??? PITANJE ZA PETRAKONDORA : TI SI TU PO MENI U ZLATNOJ SREDINI U PLEMENU,DALI JE TO DOBRO??? VOLIO BIH KO JE TU DA ODMAH GLASA DA NE OSTAJE ZA SUTRA,HVALA PLEMENSKI SAVJET TRAJ E SUTRA DO 16:00
Message edited by Survivor - Saturday, 20-02-2010, 01:02 |
|
| |
cpdjaN | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:10 | Message # 2 |
Colonel
Group: Users
| PITANJE ZA SVE : ZBOG CEGA STE IZGUBILI IGRU ZA IMUNITET,NISTE SE DOBRO ORGANIZOVALI ZASTO NISTE SVI TRAZILI PA U PLEMENSKOJ TEMI NAPISALI ODGOVORE TAKO BI ZA 10MIN SVE URADILI Za 10 minuta? Rok za igru je bio 5 minuta. PITANJE ZA SVE : ACA JE ISPAO JEDNOGLASNO,DA LI CE PONOVO BITI JEDNOGLASNO??? Moze biti, ali ne mora. PITANJE ZA SVE : DA LI DO SADA IMA DILOVA Ne mogu da tvrdim ni za koga da ima dilove. PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE SU OVOGA PUTA NAJUGROZENIJI??? Simo i Neve. PITANJE ZA SRDJANA : ZADNJI SI OSTAO ALI NISI USPIO RIJESITI GLAVNE GRADOVE DA LI SI ZADOVOLJAN ILI NEZADOVOLJAN SVOJIM USPIJEHOM U IGRI??? Naravno da sam zadovoljan samim tim sto sam ostao poslednji iz svog plemena, a cini mi se (bar tako kazu iz mog plemena) da nam je falio jedan bod, tako da... sve u svemu, zadovoljan sam. Neki drugi put, osvojicemo i taj imunitet.
I intend to live forever - so far so good!
Message edited by cpdjaN - Saturday, 20-02-2010, 00:10 |
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:11 | Message # 3 |
Generalissimo
| Quote (cpdjaN) PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE SU OVOGA PUTA NAJUGROZENIJI??? Simo i Neve. E ovo mi tek nije jasno ugrozen je Simo vise nego PetarKondor ili Delija koji se ne pojavljuju ili naravno Neve ili Lara,objasni mi zasto???
|
|
| |
cpdjaN | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:13 | Message # 4 |
Colonel
| Quote (Survivor) E ovo mi tek nije jasno ugrozen je Simo vise nego PetarKondor ili Delija koji se ne pojavljuju ili naravno Neve ili Lara,objasni mi zasto??? Neve j ugrozena, kao sto vidis. Lara je ucestvovala u danasnjoj borbi, kao i Petarkondor. Delija je ucestvovao u borbi za nagradu. Sve u svemu, sa Simom sam najmanje prica, i on je po meni najugrozeniji.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:14 | Message # 5 |
Generalissimo
| Ne cudno mi je sto ste ti,Simo,Jessica jedini koji ste bili od pocetka na svim igrama,da li mislis da ti u plemenu vise pomazu Petar i Neve koji do sada na plemenskom nisu cak ni glasali a ni dolazili na igre??? Objasni mi to,kako si ostvario bolji kontakt sa Neve kada nikada skoro nije tu???
|
|
| |
cpdjaN | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:15 | Message # 6 |
Colonel
| Quote (Survivor) Ne cudno mi je sto ste ti,Simo,Jessica jedini koji ste bili od pocetka na svim igrama,da li mislis da ti u plemenu vise pomazu Petar i Neve koji do sada na plemenskom nisu cak ni glasali a ni dolazili na igre??? Objasni mi to,kako si ostvario bolji kontakt sa Neve kada nikada skoro nije tu??? Bilo bi lepo kada bi citao moje poruke. Neve je takodje ugrozena.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:16 | Message # 7 |
Generalissimo
| Dobro hajde Simo i Petar,Simo i Nauparac,Simo i Lara hajde mi ta cetiri para opisi zasto je Simo ugrozeniji???
|
|
| |
cpdjaN | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:17 | Message # 8 |
Colonel
| Quote (Survivor) Dobro hajde Simo i Petar,Simo i Nauparac,Simo i Lara hajde mi ta cetiri para opisi zasto je Simo ugrozeniji??? To su 3 para. Jednostavno sam rekao da mislim da je Simo najugrozeniji, a to sto ga toliko branis mislim da dokazuje Larinu tvrdnju da si ti Simo.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:19 | Message # 9 |
Generalissimo
| Ne,nisam na to spao da igram i da budem gme host,ali mi je cudno stvarno mi je cudno da je ugozenija osoba koja je stalno na igrama od osoba koje ne dolaze to mi nije jasno,to mi objasni???
|
|
| |
cpdjaN | Date: Saturday, 20-02-2010, 00:20 | Message # 10 |
Colonel
| Jednostavno, sa ostalim osobama sam pricao, samo sa Neve i Simom nisam. To je to.
|
|
| |