Friday, 10-01-2025, 17:15Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

8. plemenski savet - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
8. plemenski savet
DžejkobsDate: Thursday, 23-04-2020, 11:11 | Message # 21
Major general
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
Ti eto imaš taj luksuz.  cool  biggrin

GameHost33Date: Thursday, 23-04-2020, 11:29 | Message # 22
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote Selima ()
I dalje ne razumijem o kakvoj alijansi pričaš ako sam ja imala glasove.

Hoćeš da kažeš da je nemoguće da neko glasa za tebe ako se nalaziš u nekoj alijansi?

SelimaDate: Thursday, 23-04-2020, 11:30 | Message # 23
Colonel
Eci peci pec biggrin

Added (23-04-2020, 11:36)
---------------------------------------------

Quote GameHost ()
Hoćeš da kažeš da je nemoguće da neko glasa za tebe ako se nalaziš u nekoj alijansi?
Ja i dalje ne razumijem u kojoj sam ja to alijansi.  biggrin 
A naravno da je moguće, zašto ne bi bilo? Mnogi me žele van, možda i sam host.  tongue  Ali da bi neko iz tvoje alijanse glasao za tebe, prvo moraš da budeš u alijansi.

troyaDate: Thursday, 23-04-2020, 11:37 | Message # 24
Colonel general
Awards: 22
Quote GameHost ()
-ErinNavan je na prošlom plemenskom savetu izglasana sa 6 glasova. Da li to znači da su osobe koje su glasale za nju definitivno u kontroli ove igre ili su se jednostavno "našli" samo za to glasanje. Da li se zna ko su osobe koje su glasale na strani većine i da li je to tajna ili neko želi da podeli sa svima svoje mišljenje oko toga?

Zna se ko je glasao za Erin.
Quote GameHost ()
-Da li postoji neko u ovoj igri ko je svestan da je trenutno u ulozi autsajdera i ako postoji, da li želi to javno da kaže? A ako smatrate da ste autsajder i da brojevi nisu na vašoj strani, da li ste pokušali to da promenite ili ste se jednostavno pomirili sa sudbinom da se vašoj igri bliži kraj?

Eno javila se Sanja.
Quote GameHost ()
-U igri je ostalo samo 9 takmičara, posle ovog plemenskog saveta će vas biti 8, međutim do sada smo videli samo jedan "veliki blindside" u ovoj igri, a osoba koja ga je izvela više nije tu. Da li postoji strah od velikih poteza jer time možete staviti metu sebi na leđa ili je neki drugi razlog zašto smo u celoj sezoni videli samo jedan blindside?

Valjda je bilo vise od jednog. Barem 3 do sad.
Quote GameHost ()
-Sa druge strane, da biste pobedili u ovoj igri, skoro pa uvek je neophodno da u finalu imate neke argumente vezane za velike poteze koje ste baš vi režirali. Da li mislite da u sezoni prepunoj iskusnih takmičara možete pobediti ako ne napravite makar jedan veliki potez do kraja igre?

Zavisi od toga ko bude u poroti.
Quote GameHost ()
-Ako omjer glasova na prošlom plemenskom savetu nije bio slučajan i ako zaista postoji "šestorka" koja glasa zajedno i koja je u većini, da li znate koji je vaš položaj tu? Ako spadate u red onih koji su u većini, a vi direktno ne odlučujete ko ispada, da li se plašite da vas neko drugi koristi samo za glas? A ako ste trenutno u manjini, da li ste pokušali da ponudite savez nekome i tako promenite tok u vašu korist?

Pa svakako ne odlucuje jedna osoba o tome ko ispada.
Quote GameHost ()
-Da li smatrate da je opravdano generalno u Survivoru, pa i u ovoj igri biti član većine samo da bi se sačuvali od trenutne eliminacije, pa i po cenu da budete eliminisani nakon par krugova ili je bolje pokušati riskantne poteze ranije dok još možete gde bi sebe doveli na vrh "hranidbenog lanca" ove igre?

U survivoru je sve opravdano, raznorazni pristupi igri su dovodili ljude do pobeda.
Quote GameHost ()
-Ako hranidbeni lanac zaista postoji, a imamo 9 takmičara u ovoj igri, na kojem broju bi sebe rangirali? (molim vas da odaberete isključivo jedan broj)

Ne mozemo rangiratti od 1-9, jer najmanje 2 osobe nece biti pojedene xD
Quote GameHost ()
-Svi ste već igrali ovu igru, većina i više puta, koliko je zapravo teško održati alijansu u koju verujete stabilnom od početka, pa do samog kraja igre? A ako je zaista održite i ako zaista sve odluke osobe iz iste alijanse donose dogovorom, kako u finalu možete biti zaslužniji za pobedu u ovoj igri od onoga ko bi sedeo pored vas, a pripadali ste istoj alijansi?
Izvodljivo je. Opet dolazimo do porote, ciji kriterijum ne mozemo mi ovako da predvidimo.

Quote GameHost ()
-Kad sam već pomenuo alijanse, neretko se dešava da tokom većeg dela ujedinjenja više osoba sedi na dve ili više stolica, dok neke osobe se drže isključivo jedne alijanse. Koliko pogubno u ovoj igri može biti ako nemate plan B?

Zavisi kakav je plan a? xD
Quote GameHost ()
-Do sada je odigran samo jedan tajni imunitet u čitavoj sezoni, mislite li da bismo na ovom plemenskom savetu mogli videti još neki? Da li mislite da uopšte u igri ima još neki tajni imunitet trenutno?
Pa sigurno, ja sam ocekivao da iskoci i na proslom. biggrin

Quote GameHost ()
Troya, na chatu si posle prošlog plemenskog saveta rekao Erin "da želiš da zna si to bio ti", na šta si tačno mislio?
I Erin i ja smo fanovi GOT-a, i s obzirom da sam ja odigrao ponistavac imuniteta na njoj, a ti nisi imenovao, prilika je bila idealna da se nasalimo na taj nacin.

Nisam zadovoljna ^_^

SanjaDate: Thursday, 23-04-2020, 11:38 | Message # 25
Lieutenant colonel
Group: Blocked
Quote Džejkobs ()
Ti eto imaš taj luksuz.
Naravno jer ne cuvam svoju guzicu, ako nisam neko ko upravlja situacijom necu igrati ni kako drugi sviraju a da me pri tome iskljucivo koriste dokle njima odgovara biggrin

GameHost33Date: Thursday, 23-04-2020, 11:43 | Message # 26
Generalissimo
Quote troya ()
Zavisi od toga ko bude u poroti.

Znači ne veruješ da će porota glasati za onog ko je najbolje igrao igru, nego za onoga ko se manje zamerio članu porote?

GameHost33Date: Thursday, 23-04-2020, 11:45 | Message # 27
Generalissimo
Quote Selima ()
Ali da bi neko iz tvoje alijanse glasao za tebe, prvo moraš da budeš u alijansi

Hoćeš da kažeš da Sanja laže?

troyaDate: Thursday, 23-04-2020, 11:45 | Message # 28
Colonel general
Awards: 22
Quote GameHost ()
Znači ne veruješ da će porota glasati za onog ko je najbolje igrao igru, nego za onoga ko se manje zamerio clanu porote?

Gde sam to rekao, kazem niko od nas ne zna ni ko ce biti u poroti ni kakav ce kriterijum porote tada biti.

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Thursday, 23-04-2020, 11:48 | Message # 29
Generalissimo
Moje pitanje se odnosilo na argumente oko velikih poteza.

Do samog finala se neće znati ko je sve u poroti, a do čitanja glasova ni kako je porota glasala, kako onda uopšte može uticati na igru to ko je u poroti?

Najmanje dve trećine preostalih takmičara će sigurno biti porota, da li misliš da ova grupa koja je trenutno ostala neće glasati za najboljeg igrača nego će se voditi samo ličnim odnosima tokom sezone?

GameHost33Date: Thursday, 23-04-2020, 11:51 | Message # 30
Generalissimo
Quote Sanja ()
Naravno jer ne cuvam svoju guzicu, ako nisam neko ko upravlja situacijom necu igrati ni kako drugi sviraju a da me pri tome iskljucivo koriste dokle njima odgovara

Sanja, ko je po tebi kolovođa igre trenutno, a ko su ljudi koji se koriste samo za glasove, a da možda toga nisu ni svesni?

Search:

VS |