Friday, 10-01-2025, 09:52 | Main | Registration | Login |
|
10. plemenski savet - Forum
10. plemenski savet
| |
GameHost33 | Date: Monday, 27-04-2020, 23:08 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Zeta, dobrodošli na plemenski savet.
Diskusija će trajati do utorka u 18h, a onda ćete u periodu između 18h i 21h glasati, nakon čega ću ja u 21h pročitati glasove.
Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu, ali tek nakon što završi diskusija.
Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, to može učiniti tokom glasanja, bilo u poruci u kojoj šalje glas ili u novoj poruci posle toga, a pre početka čitanja glasova. Onog momenta kada napišem "pročitaću glasove", tajni imunitet se više ne može iskoristiti.
Naup je osvojio imunitet i za njega ne možete glasati, svi ostali su ugroženi.
WanderLust ima dupli glas i ona će glasati dva puta u prvom krugu glasanja. Naravno, u jednoj poruci može poslati oba glasa.
Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!
Pitanja za sve takmičare:
-Tokom igre za nagradu, paralelno se mogao tražiti tajni imunitet. Da li vas je ta činjenica vezana za tajni imunitet možda poremetila, da li ste više vremena potrošili na igru ili na traženje tajnog imuniteta i da li mislite da je neko pronašao tajni imunitet?
-Da li je ovaj plemenski savet zatišje pred buru ili je bura već stigla?
-Da li već sada razmišljate o top6 ili top5 u smislu vaše pozicije u plemenu u toj situaciji? Da li možete da poboljšate svoje šanse ako ishod na ovom plemenskom savetu bude išao vama u korist?
-Da li mislite da su u igri ostali igrači koji sede na dve ili više stolica? Da li smete da ih imenujete?
-Koliko je opasno zadržati u igri takmičare koji dominiraju u igrama i samim time predstavljaju opasnost u završnici sezone kada će pobednik igri za imunitet maltene sam kreirati svoju sudbinu dok će svi ostali biti u milosti i nemilosti drugih?
-Već smo pričali na prethodnim plemenskim savetima o prednostima i tajnim imunitetima, koliko ta saznanja otežavaju glasanje i koliko je riskantno glasati ujedinjeno bez podele glasova na više takmičara u završnici sezone?
-Da li očekujete da vidite vaše ime tokom čitanja glasova sutra?
-Da li znate ko vam je najveća opasnost trenutno u igri? (može samo DA ili NE)
-Tokom igri (pre svega mislim na igre sa kutijama), postalo je upečatljivo da neki takmičari rešavaju zadatke maltene istovremeno u svakom krugu. Da li to znači da ti takmičari igraju igre zajedno i da li vam to olakšava da saznate ko je potencijalno u alijansi, a da toga niste bili ni svesni?
-Da li mislite da znate svačiju poziciju u trenutnoj igri? Ili makar većinu pozicija?
|
|
| |
Selima | Date: Monday, 27-04-2020, 23:57 | Message # 2 |
Colonel
Group: Users
| -Tokom igre za nagradu, paralelno se mogao tražiti tajni imunitet. Da li vas je ta činjenica vezana za tajni imunitet možda poremetila, da li ste više vremena potrošili na igru ili na traženje tajnog imuniteta i da li mislite da je neko pronašao tajni imunitet? Ja sam puno više potrošila na traženje tajnog nego li na igru, što se moglo vidjeti po mom zaostajanju za ostalima. Bila sam ubijeđena da je u Ostrogu. Kasnije pretraživala rijeku, slala prijedlog iz trave :D. Onaj u vodi nikad ne bih vidjela, pa iskreno sumnjam da je nađen.
-Da li je ovaj plemenski savet zatišje pred buru ili je bura već stigla? Ostaje da se vidi kad će se aktivirat onaj Jasonov trojanski konj i ko će biti uzjahan.
-Da li već sada razmišljate o top6 ili top5 u smislu vaše pozicije u plemenu u toj situaciji? Da li možete da poboljšate svoje šanse ako ishod na ovom plemenskom savetu bude išao vama u korist? Svaki plemenski je priča za sebe i teško je prognozirati toliko unaprijed.
-Da li mislite da su u igri ostali igrači koji sede na dve ili više stolica? Da li smete da ih imenujete? Ne znam kako ostali, ali ja komotno mogu sjesti na dvije.
-Koliko je opasno zadržati u igri takmičare koji dominiraju u igrama i samim time predstavljaju opasnost u završnici sezone kada će pobednik igri za imunitet maltene sam kreirati svoju sudbinu dok će svi ostali biti u milosti i nemilosti drugih? Najjači opstaju.
-Već smo pričali na prethodnim plemenskim savetima o prednostima i tajnim imunitetima, koliko ta saznanja otežavaju glasanje i koliko je riskantno glasati ujedinjeno bez podele glasova na više takmičara u završnici sezone? Hiljaditi put, ovdje žena koja mrzi tajne imunitete. I nadam se da smo završili sa istima.
-Da li očekujete da vidite vaše ime tokom čitanja glasova sutra? Iskreno, ne.
-Da li znate ko vam je najveća opasnost trenutno u igri? (može samo DA ili NE) Da. Selima.
-Tokom igri (pre svega mislim na igre sa kutijama), postalo je upečatljivo da neki takmičari rešavaju zadatke maltene istovremeno u svakom krugu. Da li to znači da ti takmičari igraju igre zajedno i da li vam to olakšava da saznate ko je potencijalno u alijansi, a da toga niste bili ni svesni? Ne znam ništa. Ja prokockala prednost tu.
-Da li mislite da znate svačiju poziciju u trenutnoj igri? Ili makar većinu pozicija? Da. Ja sam prva, a ostalih 6 se bori za zadnje i predzadnje mjesto.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 28-04-2020, 01:20 | Message # 3 |
Colonel general
| -Tokom igre za nagradu, paralelno se mogao tražiti tajni imunitet. Da li vas je ta činjenica vezana za tajni imunitet možda poremetila, da li ste više vremena potrošili na igru ili na traženje tajnog imuniteta i da li mislite da je neko pronašao tajni imunitet? Porque no los dos? Sigurno je pronadjen.
-Da li je ovaj plemenski savet zatišje pred buru ili je bura već stigla? Ja sve čekam da vidim tog trojanskog konja, pa da idem, ali čini mi se da ga na žalost neću dočekati.
-Da li već sada razmišljate o top6 ili top5 u smislu vaše pozicije u plemenu u toj situaciji? Da li možete da poboljšate svoje šanse ako ishod na ovom plemenskom savetu bude išao vama u korist? Sve je moguće.
-Da li mislite da su u igri ostali igrači koji sede na dve ili više stolica? Da li smete da ih imenujete? Smem, ali neću.
-Koliko je opasno zadržati u igri takmičare koji dominiraju u igrama i samim time predstavljaju opasnost u završnici sezone kada će pobednik igri za imunitet maltene sam kreirati svoju sudbinu dok će svi ostali biti u milosti i nemilosti drugih? To ćemo da vidimo. Ne mogu svi uzeti jedan imunitet, ali čini mi se da većina njih misli da je to nekako moguće.
-Već smo pričali na prethodnim plemenskim savetima o prednostima i tajnim imunitetima, koliko ta saznanja otežavaju glasanje i koliko je riskantno glasati ujedinjeno bez podele glasova na više takmičara u završnici sezone? Mnogo, jako, puno.
-Da li očekujete da vidite vaše ime tokom čitanja glasova sutra? Svakako.
-Da li znate ko vam je najveća opasnost trenutno u igri? (može samo DA ili NE) Iako mi "neprijatelja" ne manjka, mislim da sam to zapravo ja, jer sam shvatio da nisam ja više za ovo. Nije mi uopšte drago da se neko oseća loše zbog mene, tako da je bolje da se povučem. Spreman sam već odavno da odem, ali nadao sam se bar nečemu lepom dok sam u igri, ali naprotiv svaki put nešto loše. Slobodno glasajte za mene, a Erin će da nam spremi kokice za sledeći plemenski. Biće veselo. Uživajte.
-Tokom igri (pre svega mislim na igre sa kutijama), postalo je upečatljivo da neki takmičari rešavaju zadatke maltene istovremeno u svakom krugu. Da li to znači da ti takmičari igraju igre zajedno i da li vam to olakšava da saznate ko je potencijalno u alijansi, a da toga niste bili ni svesni? Sam protiv svih.
-Da li mislite da znate svačiju poziciju u trenutnoj igri? Ili makar većinu pozicija? To ne znaju ni oni sami. Ja bar imam taj luksuz.
Message edited by Sac - Tuesday, 28-04-2020, 01:22 |
|
| |
Jason | Date: Tuesday, 28-04-2020, 10:23 | Message # 4 |
Major general
| -Tokom igre za nagradu, paralelno se mogao tražiti tajni imunitet. Da li vas je ta činjenica vezana za tajni imunitet možda poremetila, da li ste više vremena potrošili na igru ili na traženje tajnog imuniteta i da li mislite da je neko pronašao tajni imunitet?
Mislim da neko jeste pronasao tajni imunitet ali da ce ga ljubomorno cuvati za neki od krugova kada se dodje do top 5.
Bura je vec stigla jer se cuje sta se prica po coskovima.
-Da li već sada razmišljate o top6 ili top5 u smislu vaše pozicije u plemenu u toj situaciji? Da li možete da poboljšate svoje šanse ako ishod na ovom plemenskom savetu bude išao vama u korist?
Ne razmisljam o top 5 ili top 6 drugi su tu da misle o tome.
-Da li mislite da su u igri ostali igrači koji sede na dve ili više stolica? Da li smete da ih imenujete?
Naravno da ima takvih igraca jos samo ostaje da vidimo ko su.
-Koliko je opasno zadržati u igri takmičare koji dominiraju u igrama i samim time predstavljaju opasnost u završnici sezone kada će pobednik igri za imunitet maltene sam kreirati svoju sudbinu dok će svi ostali biti u milosti i nemilosti drugih?
Svako je sam sebi najveca opasnost tako da je slab onaj koji ide na jake jer smatra da su bolji od njega.
-Već smo pričali na prethodnim plemenskim savetima o prednostima i tajnim imunitetima, koliko ta saznanja otežavaju glasanje i koliko je riskantno glasati ujedinjeno bez podele glasova na više takmičara u završnici sezone?
Isto bi bilo i sa nagradama i bez njih.
Definitivno ocekujem i vec znam od koga cu ih dobiti.
Meni niko nije opasnost jer ne igram da pobedim za razliku od vecine ucesnika tako da ce neki pogresiti u svojim odlukama.
-Tokom igri (pre svega mislim na igre sa kutijama), postalo je upečatljivo da neki takmičari rešavaju zadatke maltene istovremeno u svakom krugu. Da li to znači da ti takmičari igraju igre zajedno i da li vam to olakšava da saznate ko je potencijalno u alijansi, a da toga niste bili ni svesni?
Mislim da postoje i na taj nacin se sami odaju.
-Da li mislite da znate svačiju poziciju u trenutnoj igri? Ili makar većinu pozicija?
Otprilike da i veceras cu znati definitivno kako ce biti rangirano ostalih sest takmicara. Jedina promena moze biti da jedna osoba nakon vecerasnjeg iznenadjenja dodje sa pozicije 4 na poziciju 1.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 28-04-2020, 11:27 | Message # 5 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Jason ( ) Definitivno ocekujem i vec znam od koga cu ih dobiti. Ako je donekle razumljivo zasto Sac ocekuje da ce se glasati za njega, zbog čega ti to očekuješ kao neko ko je očito bio deo većine do sada u ujedinjenju?
|
|
| |
WanderLust | Date: Tuesday, 28-04-2020, 12:44 | Message # 6 |
Lieutenant general
| -Tokom igre za nagradu, paralelno se mogao tražiti tajni imunitet. Da li vas je ta činjenica vezana za tajni imunitet možda poremetila, da li ste više vremena potrošili na igru ili na traženje tajnog imuniteta i da li mislite da je neko pronašao tajni imunitet?
Cinjenica da sam dosla prva do kraja govori da se na tajni nisam obazirala. Jedan pokusaj sa jedne slike mi je oduzeo nekih pet minuta i srecom odmah sam shvatila da je to gubljenje vremena. Bilo je izvesnije pobediti nego ga naci i odabrala sam ovu vise safe varijantu. Nisam se nesto ovajdila, ali bar moralna satisfakcija da pobedim u jednoj igri posle nekoliko finala koje gubim za dlaku (neka vrlo nepravedno, khm, khm). Ako je sudeci po vremenima ulazaka na box-ove nekih ljudi i toga koliko su vremena proveli na svakoj slici pojedinacno, a po evidenciji koju sam napravila, postoji mogucnost da je igrac koji je proveo pola sata na toj slici nasao.
Znam da ti je cilj da dostignes dramksi momenat, ali ja ne mislim da ce biti bilo kakve bure. Moze biti neocekivanih, ili neocekivano neocekivanih poteza, ali sigurno nece biti iznenadjenja rekla bih jer ja sve ocekujem.
Top6 je vec veceras posle citanja rezultata, znaci svi misle o njemu. Ostali znaju da li mi ide u korist ili ne vecerasnji plemenski.
Da, sigurna sam da postoje. Kad bih za svakog bila bar 90% sigurna imenovala bih ih.
Ovo non stop vrtis, vec sam ti odogvorila.
ako znas ko ima, mozes da delis uspesno
Sve mogu ocekivati
da
Ne samo istovremeno u istom krugu, nego na nekim krugovima zabaguju pola sata pa onda preskoce dva boxa za pet minuta Sta ti je drugarstvo
Svako zna kako se drugi kotiraju u igri manje-vise. Pri ovome ne mislim na to na kom ce mestu zavrsiti na kraju, vec gde je trenutno, da li je ugrozen, nije, kakav je u igrama, ciji je savez ili saveze izabrao i slicno. Po meni je neizvesno sta ce prevagnuti od svega.
Quote GameHost ( ) Ako je donekle razumljivo zasto Sac ocekuje da ce se glasati za njega, zbog čega ti to očekuješ kao neko ko je očito bio deo većine do sada u ujedinjenju? 1. rekao mu trojanski konj
2. pa valjda i Sac ima pravo glasa
do no harm, take no shit
Message edited by WanderLust - Tuesday, 28-04-2020, 12:48 |
|
| |
troya | Date: Tuesday, 28-04-2020, 12:50 | Message # 7 |
Colonel general
| Quote GameHost ( ) -Tokom igre za nagradu, paralelno se mogao tražiti tajni imunitet. Da li vas je ta činjenica vezana za tajni imunitet možda poremetila, da li ste više vremena potrošili na igru ili na traženje tajnog imuniteta i da li mislite da je neko pronašao tajni imunitet?
Pa ono malo, ali ja ocekivao da je tajni imunitet vidljiv, ali da ga u adrenalinu ili zbog posvecivanja paznje samoj igri necemo lako uociti. Ali ono sto si nam ti pokazao na kraju, lici na sve osim na tajni imunitet. Tako da mozda nije ni pronadjen.
Quote GameHost ( ) -Da li je ovaj plemenski savet zatišje pred buru ili je bura već stigla?
Ne deluje mi kao zatisje.
Quote GameHost ( ) -Da li već sada razmišljate o top6 ili top5 u smislu vaše pozicije u plemenu u toj situaciji? Da li možete da poboljšate svoje šanse ako ishod na ovom plemenskom savetu bude išao vama u korist?
Pa to i jeste poenta
Quote GameHost ( ) -Da li mislite da su u igri ostali igrači koji sede na dve ili više stolica? Da li smete da ih imenujete?
Kao i uvek
Quote GameHost ( ) -Koliko je opasno zadržati u igri takmičare koji dominiraju u igrama i samim time predstavljaju opasnost u završnici sezone kada će pobednik igri za imunitet maltene sam kreirati svoju sudbinu dok će svi ostali biti u milosti i nemilosti drugih?
Maltene je svaki od preostalih takmicara pobedio u bar 1 igri
Quote GameHost ( ) -Već smo pričali na prethodnim plemenskim savetima o prednostima i tajnim imunitetima, koliko ta saznanja otežavaju glasanje i koliko je riskantno glasati ujedinjeno bez podele glasova na više takmičara u završnici sezone?
Pa vec rekoh, preterao si sa tajnim imunitetima i nagrada. Na kraju ce stvarno biti pat u top5.
Quote GameHost ( ) -Da li očekujete da vidite vaše ime tokom čitanja glasova sutra?
Paranoja uvek radi xD
Quote GameHost ( ) -Da li znate ko vam je najveća opasnost trenutno u igri? (može samo DA ili NE)
Ja necu reci da sam sam sebi xD
Quote GameHost ( ) -Tokom igri (pre svega mislim na igre sa kutijama), postalo je upečatljivo da neki takmičari rešavaju zadatke maltene istovremeno u svakom krugu. Da li to znači da ti takmičari igraju igre zajedno i da li vam to olakšava da saznate ko je potencijalno u alijansi, a da toga niste bili ni svesni?
Pa ne, ono je igra koja se i igra u minut dva razmaka
Quote GameHost ( ) -Da li mislite da znate svačiju poziciju u trenutnoj igri? Ili makar većinu pozicija?
Pretpostavljam
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 28-04-2020, 13:02 | Message # 8 |
Colonel general
| Quote troya ( ) Ja necu reci da sam sam sebi xD A možda ipak jesi
@WL: Ima Sac pravo glasa, ali... Zašto misliš da ću za Jasona glasati? Ili možda misliš da bi trebalo za njega da glasam?
|
|
| |
Džejkobs | Date: Tuesday, 28-04-2020, 13:12 | Message # 9 |
Major general
Sumnjam da ga je neko našao s obzirom na to gde je bio. Ako ga je neko našao svaka čast na sokolovom oku.
Ja sam se fokusirao samo na igru a na imunitet tek kasnije kada puzla nije htela da se upali i onda sam probao bar imunitet da nađem ali ga nisam našao.
Kakva bura?
Ne razmišljam unapred. Mislim da mogu i večeras da ispadnem pa to razmišljanje unapred ne ide nikome u prilog.
Mislim da toga uvek ima ali ne mogu nikog da imenujem kad ne znam sto odsto da li je to tako. Jason konstantno spominje trojanskog konja mislim da bi on bolje mogao da ti odgovori na to pitanje.
Mislim da si već dobio odgovor na ovo pitanje.
Pa otežava samo kad očekuješ iskrenost a ne dobiješ je pa ne znaš onda ni da li je sve pre toga bila istina ili laž.
Da.
Ja sam sebi sam najveća opasnost.
Ako ti je upečatljivo onda ti imenuj te ljude na koje misliš da igraju zajedno. Ja sam se fokusirao da što pre prođem kroz svaki box ako je ikako moguće jer uvek zaostajem u igrama a zaista dajem sve od sebe u svakoj pa sam tako i u toj dao sve od sebe da se fokusiram samo na igru i ni na šta drugo.
Ko kaže da zna nešto sa sigurnošću ovde taj te laže.
|
|
| |
WanderLust | Date: Tuesday, 28-04-2020, 13:16 | Message # 10 |
Lieutenant general
| Quote Sac ( ) @WL: Ima Sac pravo glasa, ali... Zašto misliš da ću za Jasona glasati? Ili možda misliš da bi trebalo za njega da glasam? Ne mislim da ces da glasas za njega , ali ne mislim ni da ces za sebe
odgovor je bio samo skretanje paznje hostu da to sto si ti rekao da mislis da ces biti izglasan ne znaci da neko drugi ne moze da misli to isto, a posto se na Lea pozvao --> ja samo nastavila niz --> logika, Sac ima jedan glas koji ce upotrebiti na nekoga, 16,66% to moze biti LeoAdded (28-04-2020, 13:20) ---------------------------------------------
Quote Džejkobs ( ) jer uvek zaostajem u igrama Jesi li ti prosirio tu vest jos unapred i odavno da zaostajes u igrama u odmosu na ostale radi neke taktike, ili si se samo popravio?
Posto je tvoja statistika u igrama u ujedinjenju totalno drugacija od ovoga sto govoris?
do no harm, take no shit
Message edited by WanderLust - Tuesday, 28-04-2020, 13:17 |
|
| |
|
| |