Friday, 10-01-2025, 09:26 | Main | Registration | Login |
|
10. plemenski savet - Page 3 - Forum
10. plemenski savet
| |
Džejkobs | Date: Tuesday, 28-04-2020, 14:04 | Message # 21 |
Major general
Group: Users
Status: Offline
| Quote GameHost ( ) Koliko puta ispričana priča u Survivoru je ta iskrenost... Pa dobro sad ne govorimo ni o Survivoru već o ličnim odnosima. Tvrdi da je uvek iskrena i do sada to nije pogazila
|
|
| |
WanderLust | Date: Tuesday, 28-04-2020, 14:41 | Message # 22 |
Lieutenant general
| Quote Džejkobs ( ) Ne mislim da je drugačija. To možda tako ti gledaš ali ja gledam potpuno drugačije. Ne znam na šta tačno misliš kad kažeš da moja statistika govori drugačije kada si mi sama rekla da ćeš glasati za mene zato što sam slab u igrama. Cenim direktnost ali ne razumem onda kako sam dobar u igrama? Pa je l' nisi iznad proseka u poslednjim igrama? Ili se to samo meni cini, evo nek kazu i ostali.
Quote Sac ( ) @WL: Meh, zašto si se onda uopšte ubacila sa odgovorom na pitanje koje nije bilo namenjeno tebi. 1.zato sto jedva cekam hosta na penalu, jer mi silnu nepravdu nanosi ne salim se
2. zato sto mi to profesionalna deformacija (drvenog) advokata
svakako ne vidim sta tebe ovo ugrozava, pogotovo sto mi je vrlo simpaticno da te spomenem svako malo da vidim reakciju, jer realno ne znamo se, nismo imali prilike ni za kakvu komunikaciju
Quote Džejkobs ( ) Zna ona kad. I zna da je ne prozivam. Samo se pozivam na to kad je već spomenula moju statistiku u igrama jer mi je izgledalo kao da me optužuje da varam. Onako low key. Wander zna da nemam problem sa njom ali komentar njen mi je delovao kao da hoće da kaže da imam neku skrivenu taktiku u tome što govorim da sam slab u igrama a to ne moram ni da kažem to se vidi. Među njima sam slabiji. A da se trudim to svakako. Dajem sve od sebe svaku igru. Omg!!!! Totalno lose percipirano
Uopste ne delujes slabiji i ako cemo otvoreno, ja kao neko kome je kriterijum igre jako bitan vodim statistiku o istoj i ovo sto prica host o boxovima se upravo odnosi na to - da su neki ljudi ulazili tek posle tebe, sto znaci da si stizao pre njih, sto znaci da si mnogo bolji igrac nego sto si sam sebe predstavio ili zeleo da predstavis. Pa sam pitala javno da li to je to taktika da predstavis sebe kao low profile, ili se jednostavno zalomilo da imas dobru statistiku u igrama poslednjim. Svakako tvoje poboljsanje koje je meni evidentno ti samo ide u prilog, ali ti izgleda imas tendencije da na stvari gledas pesimisticki, tj.da ti polazna tacka bude uvek najgora moguca. Posto sam dosta starija od tebe, iskreno ti kazem, kao sto sam ti i ranije rekla, to ti samo ide na stetu.
Quote GameHost ( ) Pa što onda pominješ da ti je rekla da će glasati za sebe ako to nije relevantno za ovaj plemenski savet?Znači nije ti to rekla ovih dana nego nekada pre u igri?
Ili se odnosilo na budući period? Tako je, opsta diskusija koja je zapocela - ja znam da ces me nekad glasati jer sam slab u igrama. A to je zato sto je opstepoznat moj kriterijum da ne izbacujem jake igrace osim ako osetim, cujem, osnovano verujem da me ugrozavaju direktno.
Quote Džejkobs ( ) Relevantno je za nju i taj odgovor. Zato spominjem. Rečeno je pre. Ne mislim da će večeras glasati za mene ali možda i hoće ko zna Odnosi se na budući period da. Valjda. Kao što rekoh ni u šta nisam siguran. niko ni u sta nije siguran, logicno je
Quote GameHost ( ) Znači hoćeš da kažeš da WanderLust ima listu kojom rangira igrače po njihovom kvalitetu u igrama i onaj ko je na dnu liste, on dobija njen glas?Što nas dovodi do zaključka da otprilike znaš kada će doći red na tebe ako ti je već rekla? good question
Quote Džejkobs ( ) Joj Miko Žena će da me zamrzi ovim tempom.Ne mislim da ima listu kojom rangira. Bar je nisam pitao da li ima niti smo o tome pričali. Iskreno mi je rekla da će glasati za mene jer sam slab u igrama i to cenim. Iskrenost.
Pa otprilike znam ali rekao sam da ni u šta ne možeš biti siguran u ovoj igri.
Ne mogu te ja zamrzeti, i bas je bezveze ta rec. Ni u real life nikoga ne mrzim, aj sam generalno pacifista i filantrop.
Nije bilo razloga da ti iskreno ne kazem da ce doci momenat kad cu i tebe glasati. Isto si i ti meni rekao to i cenim. Pitanje je samo kad ce ko imati razlog za to. No hard feelings, that's the game. Problem bi bio da se ubedjujemo u suprotno, pa zeznemo. Bar meni.
Added (28-04-2020, 14:43) ---------------------------------------------
Quote Džejkobs ( ) Pa dobro sad ne govorimo ni o Survivoru već o ličnim odnosima. Tvrdi da je uvek iskrena i do sada to nije pogazila pa nemam razloga da pogazim
uvek najsigurniji put, a super je interesantno sto je taj put najvise osporavan uvek i ovo je svojevrsni socioloski eksperiment za mene gde se tacno moze primetiti koliko su ljudi nepoverljivi i pre ce pokusati da osujete istinu nego ociglendu laz. Meni je to fascinantno.
do no harm, take no shit
Message edited by WanderLust - Tuesday, 28-04-2020, 14:47 |
|
| |
Naup | Date: Tuesday, 28-04-2020, 15:07 | Message # 23 |
Colonel general
| -Tokom igre za nagradu, paralelno se mogao tražiti tajni imunitet. Da li vas je ta činjenica vezana za tajni imunitet možda poremetila, da li ste više vremena potrošili na igru ili na traženje tajnog imuniteta i da li mislite da je neko pronašao tajni imunitet?
- Ja licno nisam trazio, u potpunosti sam se posvetio igri
-Da li je ovaj plemenski savet zatišje pred buru ili je bura već stigla?
- Na chatu niko nista ne pise (sto je ranije bio slucaj), pa se moze naslutiti da je neko zatisje pred buru
-Da li već sada razmišljate o top6 ili top5 u smislu vaše pozicije u plemenu u toj situaciji? Da li možete da poboljšate svoje šanse ako ishod na ovom plemenskom savetu bude išao vama u korist?
- Idem korak po korak
-Da li mislite da su u igri ostali igrači koji sede na dve ili više stolica? Da li smete da ih imenujete?
- Iskreno da, ali tesko je imenovati konkretnu osobu, moze biti bilo ko
-Koliko je opasno zadržati u igri takmičare koji dominiraju u igrama i samim time predstavljaju opasnost u završnici sezone kada će pobednik igri za imunitet maltene sam kreirati svoju sudbinu dok će svi ostali biti u milosti i nemilosti drugih?
- Neko je napisao da je svako ko je ostao barem jednom pobedio u nekoj igri.. Znam da svako ulaze maksimum u igrama i cesto i od same igre zavisi ko je koliko dobar, ne odgovara svaka igra svakome.. Pokazatelj je i juceranjsa igra gde sam pobedio, a recimo u laviritnu sam prvi ispao.. Nema pravila
-Već smo pričali na prethodnim plemenskim savetima o prednostima i tajnim imunitetima, koliko ta saznanja otežavaju glasanje i koliko je riskantno glasati ujedinjeno bez podele glasova na više takmičara u završnici sezone?
- Iskreno, da nisam osvojio licni imunitet, mislim da bi se glasovi podeili na mene i Saca (posto je sumnja da neko ima tajni, a svako od preostalih tvrdi da tajni nije kod njega, postoje indicije da Sac ima tajni). A sto kazem da bi se glasovi delili izmedju mene i Saca (sa tim da bi Sac imao vise), pa imam osecaj da sam neko kome najmanje veruju a i verovatno bih bio najbezbolnija opcija
-Da li očekujete da vidite vaše ime tokom čitanja glasova sutra?
- Ne
-Da li znate ko vam je najveća opasnost trenutno u igri? (može samo DA ili NE)
-Ne
-Tokom igri (pre svega mislim na igre sa kutijama), postalo je upečatljivo da neki takmičari rešavaju zadatke maltene istovremeno u svakom krugu. Da li to znači da ti takmičari igraju igre zajedno i da li vam to olakšava da saznate ko je potencijalno u alijansi, a da toga niste bili ni svesni?
- Nisam primetio to, cim sam se upisao u Box, odmah sam krenuo da resavam dalje... Nisam gledao kada je ko upisao u Boxu, a postoji mogucnost da je neko i igao zajedno, nista novo u Survivoru
-Da li mislite da znate svačiju poziciju u trenutnoj igri? Ili makar većinu pozicija?
-Ne..
Evo jedna molba za WL, da li moze da nas rangira po njenim kriterijumima, ko je najbolji u igrama a ko najgori? Da znam gde mi je mesto :D
|
|
| |
WanderLust | Date: Tuesday, 28-04-2020, 15:34 | Message # 24 |
Lieutenant general
| Da sam htela javno da vas rangiram to bih i uradila, rangiranje je za moj sopstveni sistem i menja se stalno iz igre u igru, kao i u odnosu na dodatne faktore u smislu pomaze li ko kome i slicno. Kao sto si i sam primetio i rekao, svako je negde u necemu bolji. Eto i ti si sinoc odigrao dobro.
Moj odabir pri mesanju je svakako imao kao kriterijum moju tadasnju procenu ko je kakav igrac, ako izuzmemo Lea i Lilake cija su mesta bila zamenjena iz razloga koji ce biti poznat na kraju. A posto si bio drugi draft mislim da treba da budes zadovoljan mojim misljenjem ako ti ono nesto znaci.
do no harm, take no shit
|
|
| |
Selima | Date: Tuesday, 28-04-2020, 15:49 | Message # 25 |
Colonel
| Ajde boxove i matematiku neću da komentarišem, ali sumnjam da je u ovoj neko igrao zajedno. Ulog je bio prevelik da bi se dijelio sa ostalima. Meni se činilo da su svi u boxove ulazili jednako, u nekih 7-8 minuta, i ne istim redoslijedom, nego je otprilike to neko vrijeme + tih 7-8 za neke, potrebno da se riješi slika. Kako znam? Zato što sam ja u svaki box ulazila zadnja, i gledala kad su ostali ušli. Ja sam tražila što sam tražila. To je svima jasno. A ono liči na sve osim na tajni. Ne vjerujem da je neko našao, ako jest, svaka čast.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 28-04-2020, 15:52 | Message # 26 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote WanderLust ( ) Moj odabir pri mesanju je svakako imao kao kriterijum moju tadasnju procenu ko je kakav igrac, ako izuzmemo Lea i Lilake cija su mesta bila zamenjena iz razloga koji ce biti poznat na kraju. Znaci raspored kvaliteta igrača je ovakav:
1) Selima 2) Naup 3) Dzejkobs 4) Troya
?
|
|
| |
Selima | Date: Tuesday, 28-04-2020, 15:54 | Message # 27 |
Colonel
| Quote GameHost ( ) 1) Selima Ah što volim što sam prva
|
|
| |
WanderLust | Date: Tuesday, 28-04-2020, 15:54 | Message # 28 |
Lieutenant general
| Quote WanderLust ( ) rangiranje je za moj sopstveni sistem i menja se stalno iz igre u igru, kao i u odnosu na dodatne faktore u smislu pomaze li ko kome i slicno
Game host izvoli odgovor
do no harm, take no shit
|
|
| |
Džejkobs | Date: Tuesday, 28-04-2020, 15:56 | Message # 29 |
Major general
| Ja javno iskoriscavam prednost koju imam a to je da ili ja izadjem sa plemenskog saveta ili da na nekog to iskoristim.
Koristim tu prednost na WanderLust.
|
|
| |
WanderLust | Date: Tuesday, 28-04-2020, 16:02 | Message # 30 |
Lieutenant general
| Mislim da je ovo do sad najuzbudljiviji do sad plemenski.
I proci ce bez mene.....
Dzejk svakako hvala na daljem prolazu u top 6.
do no harm, take no shit
Message edited by WanderLust - Tuesday, 28-04-2020, 16:02 |
|
| |
|
| |