Friday, 10-01-2025, 09:31 | Main | Registration | Login |
|
8. plemenski savet - Page 5 - Forum
8. plemenski savet
| |
Džejkobs | Date: Thursday, 23-04-2020, 12:23 | Message # 41 |
Major general
Group: Users
Status: Offline
| Quote GameHost ( ) Odgovor bi trebao biti jednostavan, da - moguće je i ne - nije moguće. Ali znaš da nije tako jednostavan. Kako ja da znam kako drugi razmišljaju? Znam kako neki razmišlljaju na osnovu njihovih glasova prethodnih puta u sezonama gde su takođe bili porotnici ali kako da znaš da će tako biti i ovog puta? Zato nije baš tako jednostavan odgovor.
|
|
| |
WanderLust | Date: Thursday, 23-04-2020, 12:24 | Message # 42 |
Lieutenant general
| Quote Jason ( ) Jedan mali crnac sam,bez ikog svog,obesi se,tuzan,ne osta nijednog Je l' moze Jason zajedno sa Sanjom pravo u finale molicu lepo?
Presao je igricu Added (23-04-2020, 12:44) ---------------------------------------------
Quote Sac ( ) Svakako je bilo 2 velika blindside-a u režiji pomenute osobe, ne zna se koji je bio sočniji. Čekaju od Boga blagoslov. Quote Sac ( ) Takodje, pojedinci su čak umalo upropastili igru zbog povratka Vande, i sad umesto da je izbace, oni glasaju za Erin. Jadno i bedno. Ovde si sam sebi odgovorio. Osim dva blindside koji su bili vrlo socni, zamisli sta je jos iza kulisa kad se cak i Vanda spasila. Ispod i odgovor Jasona s kojim sam takodje saglasna.
Quote Jason ( ) Za Erin su glasali oni koji su zeleli da je vide napolju,oni koji su zeleli da "osvete" nekog i trojanski konj da bi sacuvao sebe. Quote GameHost ( ) Selima, da li misliš da je moguće staviti metu na leđa nekome, ako taj neko ima stabilnu alijansu kojoj veruje?Ako jeste, kako je to moguće? dobro pitanje, dajte hostu nekog bambija
do no harm, take no shit
|
|
| |
Naup | Date: Thursday, 23-04-2020, 12:48 | Message # 43 |
Colonel general
| -ErinNavan je na prošlom plemenskom savetu izglasana sa 6 glasova. Da li to znači da su osobe koje su glasale za nju definitivno u kontroli ove igre ili su se jednostavno "našli" samo za to glasanje. Da li se zna ko su osobe koje su glasale na strani većine i da li je to tajna ili neko želi da podeli sa svima svoje mišljenje oko toga?
-Verovatno
-Da li postoji neko u ovoj igri ko je svestan da je trenutno u ulozi autsajdera i ako postoji, da li želi to javno da kaže? A ako smatrate da ste autsajder i da brojevi nisu na vašoj strani, da li ste pokušali to da promenite ili ste se jednostavno pomirili sa sudbinom da se vašoj igri bliži kraj?
-Da, nisam za sada
-U igri je ostalo samo 9 takmičara, posle ovog plemenskog saveta će vas biti 8, međutim do sada smo videli samo jedan "veliki blindside" u ovoj igri, a osoba koja ga je izvela više nije tu. Da li postoji strah od velikih poteza jer time možete staviti metu sebi na leđa ili je neki drugi razlog zašto smo u celoj sezoni videli samo jedan blindside?
-Sve je moguce
-Sa druge strane, da biste pobedili u ovoj igri, skoro pa uvek je neophodno da u finalu imate neke argumente vezane za velike poteze koje ste baš vi režirali. Da li mislite da u sezoni prepunoj iskusnih takmičara možete pobediti ako ne napravite makar jedan veliki potez do kraja igre?
-Kamen sa aukcije ce odigrati veliku ulogu u tome
-Ako omjer glasova na prošlom plemenskom savetu nije bio slučajan i ako zaista postoji "šestorka" koja glasa zajedno i koja je u većini, da li znate koji je vaš položaj tu? Ako spadate u red onih koji su u većini, a vi direktno ne odlučujete ko ispada, da li se plašite da vas neko drugi koristi samo za glas? A ako ste trenutno u manjini, da li ste pokušali da ponudite savez nekome i tako promenite tok u vašu korist?
-Ovo je Survivor, prezivece najsnalazljiviji
-Da li smatrate da je opravdano generalno u Survivoru, pa i u ovoj igri biti član većine samo da bi se sačuvali od trenutne eliminacije, pa i po cenu da budete eliminisani nakon par krugova ili je bolje pokušati riskantne poteze ranije dok još možete gde bi sebe doveli na vrh "hranidbenog lanca" ove igre?
-Lakse je osvojiti 3 imuniteta u top6 nego 7 u top10
-Ako hranidbeni lanac zaista postoji, a imamo 9 takmičara u ovoj igri, na kojem broju bi sebe rangirali? (molim vas da odaberete isključivo jedan broj)
-Numero uno
-Svi ste već igrali ovu igru, većina i više puta, koliko je zapravo teško održati alijansu u koju verujete stabilnom od početka, pa do samog kraja igre? A ako je zaista održite i ako zaista sve odluke osobe iz iste alijanse donose dogovorom, kako u finalu možete biti zaslužniji za pobedu u ovoj igri od onoga ko bi sedeo pored vas, a pripadali ste istoj alijansi?
-O tome AKO dodjem do top3
-Kad sam već pomenuo alijanse, neretko se dešava da tokom većeg dela ujedinjenja više osoba sedi na dve ili više stolica, dok neke osobe se drže isključivo jedne alijanse. Koliko pogubno u ovoj igri može biti ako nemate plan B?
-Ne bi me iznenadilo da je neko i na 3 stolice, zato uvek treba biti oprezan
-Do sada je odigran samo jedan tajni imunitet u čitavoj sezoni, mislite li da bismo na ovom plemenskom savetu mogli videti još neki? Da li mislite da uopšte u igri ima još neki tajni imunitet trenutno?
-Kako su mi rekli, u tvojim prethodnim sezona je bilo i po 6 tajnih, tako da ocekujem jos koji ovde definitivno
|
|
| |
WanderLust | Date: Thursday, 23-04-2020, 12:51 | Message # 44 |
Lieutenant general
| Quote troya ( ) Pa sigurno, ja sam ocekivao da iskoci i na proslom. toliko nesigurnosti, c c c c?
Quote GameHost ( ) Znači ne veruješ da će porota glasati za onog ko je najbolje igrao igru, nego za onoga ko se manje zamerio članu porote? Ja sam u svojoj sezoni dobila glasove ljudi koje sam izbacila. Ali opet ne svih. Tako da zavisi od porote i stupnja sujete koju svako od njih nosi.
Evo npr. Sanja super igra tako da je kao finalista meni ozbiljan kandidat da je glasam, a nije mi se ni zamerila. Added (23-04-2020, 13:08) ---------------------------------------------
Quote Džejkobs ( ) Ali znaš da nije tako jednostavan. Kako ja da znam kako drugi razmišljaju? Znam kako neki razmišlljaju na osnovu njihovih glasova prethodnih puta u sezonama gde su takođe bili porotnici ali kako da znaš da će tako biti i ovog puta? Zato nije baš tako jednostavan odgovor.
Mislim da on zeli da cuje (jednostavno), da li se svako od nas bazira samo na svojoj dobroj igri (sta god svako od nas smatra da je dobra igra, socijalna ili ne) ili upravlja svoju igru po karakterima koji su preostali u igri.
Iz tog ugla je pitanje jednostavno. A svakako da je to kocka jer si u pravu kad kazes da ne znas kako ko razmislja.
do no harm, take no shit
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-04-2020, 13:11 | Message # 45 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Da pojednostavimo onda pitanje, pitanje za sve, ako završite u poroti, a ne u finalu, da li planirate da glasate za onoga ko je igrao najbolju igru bez obzira na to da li vas je izdao tokom sezone i slično?
Ili bi jednostavno glasali za onoga s kim ste bili više u kontaktu i slično, a ne za onoga ko je po vama igrao najbolju igru.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Thursday, 23-04-2020, 13:23 | Message # 46 |
Major general
| Glasaću za onog ko je odigrao najbolje. Da li me je izdao ili ne to uopšte nije bitno. Ako mu je to pomoglo da dodje do cilja a na tom putu je zaista igra bila na nivou, glasao bih za tu osobu bez obzira na ono što je ta osoba meni lično uradila.
To sam uradio u Kambodži i opet bih. Niko ne bi trebao biti bitter zbog igre ali postoje takvi ljudi i to smo vidjali i u pravom survivoru pa i ovde.
Message edited by Džejkobs - Thursday, 23-04-2020, 13:29 |
|
| |
WanderLust | Date: Thursday, 23-04-2020, 13:46 | Message # 47 |
Lieutenant general
| Za mene je kriterijum dobre igre biti sto bolji u igrama i igrati pametno i smisljeno socijalnu igru, ali ne u meri da gazis po drugima. Smatram da pametna socijalna igra moze i bez tog cruel momenta ako si dovoljno psihicki stabilan.
Kao porotnik glasacu za onoga ko medju najboljim igracima u igrama bude najblizi ovom kriterijumu, a necu glasati za onog ko se koristi niskim udarcima jer nije mogao pametnije da smisli da dodje do svog cilja. Nevezano da li su udarci upuceni meni ili nekom drugome. I nevezano od prirode udarca, neki mogu biti bezazleni, a nekome izgledati kao kuca.
Zadovoljan host?
do no harm, take no shit
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-04-2020, 13:48 | Message # 48 |
Generalissimo
| Ja? Pa nisu odgovori bitni meni, nego ostalim učesnicima. Vreme će pokazati ko je zadovoljan čijim odgovorima.
Quote WanderLust ( ) Za mene je kriterijum dobre igre biti sto bolji u igrama i igrati pametno i smisljeno socijalnu igru, ali ne u meri da gazis po drugima. Smatram da pametna socijalna igra moze i bez tog cruel momenta ako si dovoljno psihicki stabilan. A šta ako neko proceni u nekom momentu da postoje osobe koje su igrale igru bolju od te osobe i da protiv nje nema nikakve šanse u finalu? Ni tada ne opravdavaš pokušaj eliminacije osobe koja bi imala veće šanse za pobedu?
|
|
| |
WanderLust | Date: Thursday, 23-04-2020, 13:51 | Message # 49 |
Lieutenant general
| ne razumem
citala sam dvaput
do no harm, take no shit
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-04-2020, 13:55 | Message # 50 |
Generalissimo
| Npr. dođeš u top5 i shvatiš da su ostale osobe ili jedna osoba u igri koje su po tvojim kriterijumima igrale bolje od tebe ovu sezonu i da će porota skoro sigurno glasati za nju (njih) ako budu u finalu sedeli s tobom, dok bi protiv ostalih iz top5 imala veće šanse za pobedu u finalu.
Da li bi tada imalo smisla u top5 da pokušaš izglasati osobu koja je po tvojim kriterijumima igrala bolje od tebe ili bi svejedno glasala za one slabije iako znaš da bi protiv tih slabijih imala veću šansu za pobedom u finalu?
|
|
| |
|
| |