8. plemenski savet
|
|
WanderLust | Date: Thursday, 23-04-2020, 14:13 | Message # 61 |
Lieutenant general
Group: Users
Status: Offline
| Sta je ovo ekskluzivan javni intervju?
Ova besplatna predizborna kampanja mi smrdi na nesto nemilo Added (23-04-2020, 14:13) --------------------------------------------- pa evo, nek bude da sam ja pionir pozivamo i druge
do no harm, take no shit
|
|
| |
Jason | Date: Thursday, 23-04-2020, 14:16 | Message # 62 |
Major general
| Ti si zanimljiva eto vidis mene niko nista ne pita sem za konja
|
|
| |
WanderLust | Date: Thursday, 23-04-2020, 14:20 | Message # 63 |
Lieutenant general
| Moras da poradis na socijalnoj igri
do no harm, take no shit
|
|
| |
Naup | Date: Thursday, 23-04-2020, 14:23 | Message # 64 |
Colonel general
| Prošlo je 10 minuta a Miko nije postavio nijedno podpitanje, zabrinut sam
|
|
| |
Džejkobs | Date: Thursday, 23-04-2020, 14:37 | Message # 65 |
Major general
| Quote GameHostVerujem da bi igra bila još interesantnija da su svi voljni da iznesu svoje stavove ovako opširno na plemenskim savetima.
Trudim se uvek da budem koliko god opširan mogu da budem. Ali neću ni da preterujem. Sve u svoje vreme. A i moji stavovi su uglavnom poznati. Zna se koliko volim igru
Message edited by Džejkobs - Thursday, 23-04-2020, 14:39 |
|
| |
Lilake | Date: Thursday, 23-04-2020, 15:28 | Message # 66 |
Colonel
| ErinNavan je na prošlom plemenskom savetu izglasana sa 6 glasova. Da li to znači da su osobe koje su glasale za nju definitivno u kontroli ove igre ili su se jednostavno "našli" samo za to glasanje. Da li se zna ko su osobe koje su glasale na strani većine i da li je to tajna ili neko želi da podeli sa svima svoje mišljenje oko toga?
Našli su se oni za mnoga glasanja.
-Da li postoji neko u ovoj igri ko je svestan da je trenutno u ulozi autsajdera i ako postoji, da li želi to javno da kaže? A ako smatrate da ste autsajder i da brojevi nisu na vašoj strani, da li ste pokušali to da promenite ili ste se jednostavno pomirili sa sudbinom da se vašoj igri bliži kraj?
Ispadam ja, već tri dana nitko sa mnom ne razgovara.
-U igri je ostalo samo 9 takmičara, posle ovog plemenskog saveta će vas biti 8, međutim do sada smo videli samo jedan "veliki blindside" u ovoj igri, a osoba koja ga je izvela više nije tu. Da li postoji strah od velikih poteza jer time možete staviti metu sebi na leđa ili je neki drugi razlog zašto smo u celoj sezoni videli samo jedan blindside?
Ne postoji strah, nego samo komfor i komocija.
-Sa druge strane, da biste pobedili u ovoj igri, skoro pa uvek je neophodno da u finalu imate neke argumente vezane za velike poteze koje ste baš vi režirali. Da li mislite da u sezoni prepunoj iskusnih takmičara možete pobediti ako ne napravite makar jedan veliki potez do kraja igre? Ne možeš režirati veliki potez ako te nitko ne doživljava.
-Ako omjer glasova na prošlom plemenskom savetu nije bio slučajan i ako zaista postoji "šestorka" koja glasa zajedno i koja je u većini, da li znate koji je vaš položaj tu? Ako spadate u red onih koji su u većini, a vi direktno ne odlučujete ko ispada, da li se plašite da vas neko drugi koristi samo za glas? A ako ste trenutno u manjini, da li ste pokušali da ponudite savez nekome i tako promenite tok u vašu korist?
0 je moj položaj
-Da li smatrate da je opravdano generalno u Survivoru, pa i u ovoj igri biti član većine samo da bi se sačuvali od trenutne eliminacije, pa i po cenu da budete eliminisani nakon par krugova ili je bolje pokušati riskantne poteze ranije dok još možete gde bi sebe doveli na vrh "hranidbenog lanca" ove igre?
Ide se po redu gdje se samo malo zamjene pozicije.
-Ako hranidbeni lanac zaista postoji, a imamo 9 takmičara u ovoj igri, na kojem broju bi sebe rangirali? (molim vas da odaberete isključivo jedan broj) još jedna nula
-Svi ste već igrali ovu igru, većina i više puta, koliko je zapravo teško održati alijansu u koju verujete stabilnom od početka, pa do samog kraja igre? A ako je zaista održite i ako zaista sve odluke osobe iz iste alijanse donose dogovorom, kako u finalu možete biti zaslužniji za pobedu u ovoj igri od onoga ko bi sedeo pored vas, a pripadali ste istoj alijansi?
Uopće nije teško ako se znate.
-Kad sam već pomenuo alijanse, neretko se dešava da tokom većeg dela ujedinjenja više osoba sedi na dve ili više stolica, dok neke osobe se drže isključivo jedne alijanse. Koliko pogubno u ovoj igri može biti ako nemate plan B?
19/10 pogubno
-Do sada je odigran samo jedan tajni imunitet u čitavoj sezoni, mislite li da bismo na ovom plemenskom savetu mogli videti još neki? Da li mislite da uopšte u igri ima još neki tajni imunitet trenutno? Ima još imuniteta, sve piše u temi aukicja.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-04-2020, 15:38 | Message # 67 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Lilake ( ) Ispadam ja, već tri dana nitko sa mnom ne razgovara. Da li si ti pokušala da razgovaraš sa nekim? S obzirom da si autsajder kako si i sama navela, niko se nije ni potrudio da ti priđe sa nekim savezom s obzirom da ako je situacija koju opisuješ tačna, verovatno bi prihvatila svaku ponudu?
|
|
| |
Lilake | Date: Thursday, 23-04-2020, 15:41 | Message # 68 |
Colonel
| Neću silom biti u većini, not my style. Jesam, pokušala sam.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-04-2020, 15:42 | Message # 69 |
Generalissimo
Group: Game Host
| I niko nije voljan da formira "novu većinu"?
Zbog čega je to tako po tebi? Da li misliš da svi oni koji su sada u većini zaista veruju da su trenutno u situaciji koja im garantuje top3 ili top4?
|
|
| |
Lilake | Date: Thursday, 23-04-2020, 15:55 | Message # 70 |
Colonel
| Pa hoće većinu, ali bez mene svi vjeruju, ali vjerovanje i znanje jednostavno nisu isto. Added (23-04-2020, 15:56) --------------------------------------------- Sac me čak pitao da odustanem još jednom i spasim erin.
Outsider/mediokritet
|
|
| |