Friday, 24-01-2025, 16:20Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

9. plemenski savet - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
9. plemenski savet
troyaDate: Sunday, 26-04-2020, 11:26 | Message # 11
Colonel general
Group: Users
Awards: 22
Status: Offline
Quote GameHost ()
-Iako je meni delovalo da će prethodni plemenski savet proteći tiho i bez bure, videli smo dva tajna imuniteta, plus je WanderLust iskoristila svoj individualni imunitet. Da li ste bili iznenađeni nekom od odigranih prednosti i ako da, kojom i zašto?

Nisam, pretpostavljali smo da ce biti tako nesto.
Quote GameHost ()
-Nakon ovog plemenskog saveta ostaće samo 7 takmičara u igri. Prostora za manevar je sve manje i manje, a utisak je da su svi ili makar "vladajuća većina" potpuno sigurni da će ih njihov dogovor i poverenje u određene osobe odvesti do samog kraja. Da li mislite da će ova sezona proteći bez neke "Survivor izdaje" ili možda vidimo iznenađenja? Da li imate potpuno poverenje u ljude sa kojima sarađujete u ovoj igri?

Pa to se nikad ne zna, pogotovo sa tvojim nagradicama. biggrin Verujem naravno.
Quote GameHost ()
-Na prethodnih pet plemenskih saveta, ispalo je pet članova prvobitne Tare. Da li je to potpuno jasan znak da se originalni Durmitor drži zajedno ili ne? Ako je tako, da li uopšte ima prostora za Jason i WanderLust da nešto naprave u toj situaciji?

Pa uvek ima mesta.
Quote GameHost ()
-Dolazimo u deo sezone kada se već može naslutiti ko je na "pol poziciji" ili pri vrhu favorita za pobedu u ovoj sezoni. Ako mislite da se nalazite pri sredini poretka (a većina je tvrdila tako na prethodnim plemenskim savetima) da li je ovo možda poslednji trenutak kada možete promeniti vaš položaj i napraviti potez koji će vas eventualno dovesti do finala i pobede?

Pa mozda ti naslucujes kao host xD kako mi mozemo da znamo ko je favorit
Quote GameHost ()
-Da li mislite da postoje u igri takmičari koji nisu zaslužili da stignu ovako daleko u igri? Ako ih ima, da li ih baš to čini idealnim "partnerom" za sedeti pored te osobe ili tih osoba u finalu i odneti pobedu ili je pametnije igrati fer i eliminisati onoga ko najmanje zaslužuje plasman u top7?

Svi su zasluzili da stignu dovde, niko nije tu slucajno
Quote GameHost ()
-Misteriozno ostrvo je bilo domaćin velikog broja takmičara ove sezone, mnogo stvari se kupilo na aukciji, svima je jasno da su tajni imuniteti prisutni u igri uvek, a opet puno stvari se "potrošilo" već. Koliko je u ovoj fazi sezone bitno anticipirati ko ima kakvu prednost jer upravo te prednosti mogu odigrati ključnu ulogu možda i na ovom plemenskom savetu? (ako ih ima naravno)

Pa veoma je bitno, te nagrade mogu da naprave razliku. Pogotovo ako ne znas za njih.

Quote GameHost ()
-Lilake je postala prvi član porote, jasno je da svaki naredni takmičar koji bude izglasan postaje član porote. S obzirom da porota odlučuje o pobedniku, koliko je važno održati korektan odnoss sa ljudima za koje glasate i da li je tako nešto uopšte moguće?

Vazno je i naravno da je moguce.
Quote GameHost ()
-Paranoja je bitan faktor ove igre, da li vam se desilo makar jednom u igri da posumnjate u vaše saveznike?

Naravno, kao i svi biggrin Poverenje se stice kroz glasanja.

Quote GameHost ()
-Dzejkobs i Sac su proveli čitav dan na Misterioznom ostrvu, imate li predstavu šta su radili tamo i koliko to utiče na ovo glasanje?

Znamo, bila je tuca oko tresanja.

Quote GameHost ()
-Troya, ti si verovatno jedini takmičar u istoriji virtualnog survivora koji je ispao na plemenskom savetu jer si jedini bio nezaštićen (ostali su ili iskoristili tajni imunitet ili je neko imao lični). Pomenuo sam prednosti ranije, da li misliš da onaj ko dođe u top5 bez bilo kakve prednosti može doživeti sličan scenario koji si ti doživeo tada?

Ispao je i Toplica u VSX u slicnoj situaciji, ali su okolnosti bile drugacije.
Mislim da se ta situacija ne moze ponoviti, jer smo i tada  a i sada znali koliko otprilike tajnih ima u igri(tada je bilo 8 xD).

P.S zaboravio si da pomenes da sam imao i dupli glas, ali nisam imao za koga da glasam. laugh

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Sunday, 26-04-2020, 11:40 | Message # 12
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote troya ()
Nisam, pretpostavljali smo da ce biti tako nesto.

Bio si svestan da će Dzejkobs odigrati tajni imunitet za Selimu?

Quote troya ()
Pa mozda ti naslucujes kao host xD kako mi mozemo da znamo ko je favorit

Sigurno da se neki izdvajaju od drugih po pobeđenim igrama. Trenutno je to jedini argument valjani s obzirom da od preostalih igrača niko nema veliki potez u rezimeu.

DžejkobsDate: Sunday, 26-04-2020, 13:40 | Message # 13
Major general
Awards: 0
Quote GameHost ()
Quote Džejkobs ()
ali da bih je umirio tada

Ove dve izjave su takođe poprilično kontradiktorne.

Džejkobse, tvrdiš da si odigrao tajni da bi umirio Selimu, a Selima tvrdi da si se ti njoj javio sa paranojama?

Ja sam joj se javio dan pre plemenskog ona meni na dan plemenskog. Što će i sama potvrditi da je bila malo paranoična ali ništa strašno. Opet je odluka bila sasvim moja.

Added (26-04-2020, 13:44)
---------------------------------------------

Quote GameHost ()
Zar nije malo kontradiktorno imati potpuno poverenje u ljude sa kojima sarađuješ, a onda odigrati tajni plašeći se da bi ta ista alijansa mogla da izglasa Selimu, jer drugačije nije mogla ispasti?

Paranoja je govorila da Vanda može imati tajni  cry  biggrin . Da opet ne bude kontradiktornosti, moja paranoja je to govorila.

Nisam znao da se kod tebe može sačekati sa odigravanjem tajnog. To je presudilo. Ja nisam sumnjao u to da će plan poći kako treba. To sam i Selimi više puta rekao. Ali za svaki slučaj ako se zaista dogodi nešto potpuno nepredviđeno, odigrao sam ga.

NaupDate: Sunday, 26-04-2020, 13:53 | Message # 14
Colonel general
Awards: 1
-Iako je meni delovalo da će prethodni plemenski savet proteći tiho i bez bure, videli smo dva tajna imuniteta, plus je WanderLust iskoristila svoj individualni imunitet. Da li ste bili iznenađeni nekom od odigranih prednosti i ako da, kojom i zašto?

-
Nije da sam ocekivao, ali nisam ni iznenadjen, osim sto je Dzejkobs odigrao tajni na Selimi

-Nakon ovog plemenskog saveta ostaće samo 7 takmičara u igri. Prostora za manevar je sve manje i manje, a utisak je da su svi ili makar "vladajuća većina" potpuno sigurni da će ih njihov dogovor i poverenje u određene osobe odvesti do samog kraja. Da li mislite da će ova sezona proteći bez neke "Survivor izdaje" ili možda vidimo iznenađenja? Da li imate potpuno poverenje u ljude sa kojima sarađujete u ovoj igri?

-U Survivoru je sve moguce, vreme ce pokazati

-Na prethodnih pet plemenskih saveta, ispalo je pet članova prvobitne Tare. Da li je to potpuno jasan znak da se originalni Durmitor drži zajedno ili ne? Ako je tako, da li uopšte ima prostora za Jason i WanderLust da nešto naprave u toj situaciji?

-To ce zavisiti najvise od njih, isto tako, i za nas ce zavisiti najvise od nas samih, logicno biggrin

-Dolazimo u deo sezone kada se već može naslutiti ko je na "pol poziciji" ili pri vrhu favorita za pobedu u ovoj sezoni. Ako mislite da se nalazite pri sredini poretka (a većina je tvrdila tako na prethodnim plemenskim savetima) da li je ovo možda poslednji trenutak kada možete promeniti vaš položaj i napraviti potez koji će vas eventualno dovesti do finala i pobede?

-Ja ne mogu naslutiti ko je na vrhu favorita za pobedu, manje-vise svi imaju podjednake sanse

-Da li mislite da postoje u igri takmičari koji nisu zaslužili da stignu ovako daleko u igri? Ako ih ima, da li ih baš to čini idealnim "partnerom" za sedeti pored te osobe ili tih osoba u finalu i odneti pobedu ili je pametnije igrati fer i eliminisati onoga ko najmanje zaslužuje plasman u top7?

-Da je Vanda dosla dovde, naveo bih nju, inace, svi koji smo ostali smatram da smo zasluzili ovaj plasman

-Misteriozno ostrvo je bilo domaćin velikog broja takmičara ove sezone, mnogo stvari se kupilo na aukciji, svima je jasno da su tajni imuniteti prisutni u igri uvek, a opet puno stvari se "potrošilo" već. Koliko je u ovoj fazi sezone bitno anticipirati ko ima kakvu prednost jer upravo te prednosti mogu odigrati ključnu ulogu možda i na ovom plemenskom savetu? (ako ih ima naravno)

-Kako sezona odmice, bilo kakva prednost moze odigrati veliku ulogu.. Ne samo tajni, vec i dupli/crni glas

-Lilake je postala prvi član porote, jasno je da svaki naredni takmičar koji bude izglasan postaje član porote. S obzirom da porota odlučuje o pobedniku, koliko je važno održati korektan odnoss sa ljudima za koje glasate i da li je tako nešto uopšte moguće?

-Svako neka glasa kako smatra da treba, nikog necu da "molim" niti da stupam u neki kontakt da vidim za koga ce da glasa i da probam da ga ubedim drugacije (ako dodjem do finala). Svako bi trebalo da ima svoje kriterijume po kome treba da glasa i da se drzi toga, a da licni neki odnos ostavi po strani

-Paranoja je bitan faktor ove igre, da li vam se desilo makar jednom u igri da posumnjate u vaše saveznike?

-Zavidim tome ko nijednom nije posumnjao u nekog, pogotov u Survivoru biggrin

-Dzejkobs i Sac su proveli čitav dan na Misterioznom ostrvu, imate li predstavu šta su radili tamo i koliko to utiče na ovo glasanje?

-Igrali su mice

-Naupe, od svih takmičara koji su ostali u igri, stekao sam utisak da se jedini držiš potpuno po strani. Najmanje učestvuješ u diskusijama na plemenskom savetu, odgovori su uglavnom "samo da se napišu", da li je to taktika da ostali ne primete tvoj uticaj ako on uopšte postoji ili se radi o nečemu drugom?

-Iskreno zamara me sve ovo, odgovaranje na ova pitanja, a i izbegavam dodatna podpitanja svojim kratkim odgovorima biggrin Nema tu nikakve taktike

Message edited by Naup - Sunday, 26-04-2020, 13:54

troyaDate: Sunday, 26-04-2020, 14:06 | Message # 15
Colonel general
Quote GameHost ()
Bio si svestan da će Dzejkobs odigrati tajni imunitet za Selimu?

Da postoji mogucnost da odigra tajni.

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Sunday, 26-04-2020, 14:13 | Message # 16
Generalissimo
Quote troya ()
Da postoji mogucnost da odigra tajni.

Znaci iznenadila te činjenica da je odigrao tajni za Selimu?

troyaDate: Sunday, 26-04-2020, 14:16 | Message # 17
Colonel general
Quote GameHost ()
Znaci iznenadila te činjenica da je odigrao tajni za Selimu?

Ne dont

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Sunday, 26-04-2020, 14:18 | Message # 18
Generalissimo
Ali nisi znao da će Dzejkobs iskoristiti HII za Selimu?

troyaDate: Sunday, 26-04-2020, 14:24 | Message # 19
Colonel general
Quote GameHost ()
Ali nisi znao da će Dzejkobs iskoristiti HII za Selimu?

Attachments: 0099850.jpg (13.0 Kb)

Nisam zadovoljna ^_^

WanderLustDate: Sunday, 26-04-2020, 14:37 | Message # 20
Lieutenant general
Awards: 1
je l ovo spamovanje dozvoljeno u plemenskom?

do no harm, take no shit

Search:

VS |