Thursday, 09-01-2025, 18:22 | Main | Registration | Login |
|
9. plemenski savet - Page 3 - Forum
9. plemenski savet
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 26-04-2020, 14:37 | Message # 21 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Troya očito voli da spamuje radije nego da učestvuje u konverzacijama.
|
|
| |
Jason | Date: Sunday, 26-04-2020, 15:34 | Message # 22 |
Major general
Group: Users
| -Iako je meni delovalo da će prethodni plemenski savet proteći tiho i bez bure, videli smo dva tajna imuniteta, plus je WanderLust iskoristila svoj individualni imunitet. Da li ste bili iznenađeni nekom od odigranih prednosti i ako da, kojom i zašto?
Nisam bio iznenadjen sto su odigrane bas te karte. Doduse neki svojom voljom,neki na nagovor a neki zbog taktike. Ko je dobio tim potezima a ko izgubio videcemo ubrzo i jedva cekam da dodje taj dan.
-Nakon ovog plemenskog saveta ostaće samo 7 takmičara u igri. Prostora za manevar je sve manje i manje, a utisak je da su svi ili makar "vladajuća većina" potpuno sigurni da će ih njihov dogovor i poverenje u određene osobe odvesti do samog kraja. Da li mislite da će ova sezona proteći bez neke "Survivor izdaje" ili možda vidimo iznenađenja? Da li imate potpuno poverenje u ljude sa kojima sarađujete u ovoj igri?
Trojanski konj nece dozvoliti da sve prodje tako lako. Sada vise nisu u pitanju dani nego sati kada ce on biti rodjen a ubrzo nakon toga i postati poznat siroj javnosti. Ja sedim udobno u fotelji,grickam kokice i cekam da vidim lica ostalih ljudi kada ga otkriju tj. kada se sam otkrije.
-Na prethodnih pet plemenskih saveta, ispalo je pet članova prvobitne Tare. Da li je to potpuno jasan znak da se originalni Durmitor drži zajedno ili ne? Ako je tako, da li uopšte ima prostora za Jason i WanderLust da nešto naprave u toj situaciji?
Poslednji ekser u kovceg originalne Tare je zakucan sinoc nakon igre zbog nekih desavanja i prozivki. Sasvim dovoljno sam rekao sa ovim odgovorom. Ko razume razumeo je.
-Dolazimo u deo sezone kada se već može naslutiti ko je na "pol poziciji" ili pri vrhu favorita za pobedu u ovoj sezoni. Ako mislite da se nalazite pri sredini poretka (a većina je tvrdila tako na prethodnim plemenskim savetima) da li je ovo možda poslednji trenutak kada možete promeniti vaš položaj i napraviti potez koji će vas eventualno dovesti do finala i pobede?
Ja sam rekao da sam pri dnu i dalje mislim tako. A razlog je to da se zna da ja necu zabijati noz u ledja zarad pobede.
-Da li mislite da postoje u igri takmičari koji nisu zaslužili da stignu ovako daleko u igri? Ako ih ima, da li ih baš to čini idealnim "partnerom" za sedeti pored te osobe ili tih osoba u finalu i odneti pobedu ili je pametnije igrati fer i eliminisati onoga ko najmanje zaslužuje plasman u top7?
Da neko nije zasluzio ne bi se ni nasao ovde. Samo je pitanje kojim zaslugama su dosli u ovaj stadijum igre. Ja vec znam cime cu se voditi i kako cu glasati kao deo porote. Ali isto tako znam da ce se neki voditi potpuno pogresnim porivima i pozeleti srecan put onima koje vide kao opasnost kako u igrama tako u samom finalu.
-Misteriozno ostrvo je bilo domaćin velikog broja takmičara ove sezone, mnogo stvari se kupilo na aukciji, svima je jasno da su tajni imuniteti prisutni u igri uvek, a opet puno stvari se "potrošilo" već. Koliko je u ovoj fazi sezone bitno anticipirati ko ima kakvu prednost jer upravo te prednosti mogu odigrati ključnu ulogu možda i na ovom plemenskom savetu? (ako ih ima naravno)
Mislim da postoji i dalje veliki broj prednosti koje su date na javnost ali isto tako i nekih koji su stavljene pod tepih dok ne zatrebaju. Ja znam da sam svojih 100 dolara sacuvao tako da nemam bar tih problema kako i kada iskoristiti neku prednost.
-Lilake je postala prvi član porote, jasno je da svaki naredni takmičar koji bude izglasan postaje član porote. S obzirom da porota odlučuje o pobedniku, koliko je važno održati korektan odnoss sa ljudima za koje glasate i da li je tako nešto uopšte moguće?
Ne mozete sacuvati korektan odnos sa nekim za koga ste glasali. Ako i postoji nesto takvo to je licemerno i ulizivacki. Naravno mislim na samu igru. Sve sto je u igri ostaje u igri sto se tice mene. Van igre naravno da bi bio u dobrim odnosima i sa osobom koja je glasala za mene ali i za osobu za koju sam ja glasao naravno ako ta osoba to zeli.
-Paranoja je bitan faktor ove igre, da li vam se desilo makar jednom u igri da posumnjate u vaše saveznike?
Kao sto sam rekao i na proslom plemenskom savetu tako kazem i na ovom. Ako srcem birate saveznike nemate razloga da sumnajte u njih. Ako ih birate iz interesa normalno je da cete uci u stanje paranoje koja dovodi do losih stvari nikako do dobrih.
-Dzejkobs i Sac su proveli čitav dan na Misterioznom ostrvu, imate li predstavu šta su radili tamo i koliko to utiče na ovo glasanje?
Nisu sigurno igrali igru da dobiju klikere tako da su naravno dobili nagradu za koju se vec zna sta je tacno da se ne lazemo. Ali isto tako ako trojanski konj bude rodjen veceras tesko da ijedna nagrada moze da utice na dalji tok.
-Jasone, od tri igre za imunitet, pobedio si u dve. Da li misliš da možeš nastaviti seriju dobrih rezultata u igrama i da li to može da ti stavi metu na leđa?
Uvek verujem u sebe tako da smatram da mogu nastaviti sa dobrim igrama ali ako se i ne desi nikom nista. Meta je vec na ledjima u sta sam se uverio sinoc nakon igre i desavanjima tokom danasanjeg dana kada se raspalo nesto u sta sam imao poverenja. Naravno ne poverenja kao u savez sa dva takmicara koja nisu tu ali ipak je postojalo.
|
|
| |
Selima | Date: Sunday, 26-04-2020, 15:42 | Message # 23 |
Colonel
| Evo prvo odgovor Sanji Iznevjerila si Amila i Jasona, iako si im obećala da ćeš glasati kako su i oni, da bi na kraju iz samo tebi poznatih razloga napravila totalnu pometnju i ipak se odlučila da izglasaš Amila. Možda bi sve bilo drugačije, da to nisi uradila. S druge strane, u Durmitoru si stalno prebacivala svima kako će te izbaciti sljedeću, te provocirala i samog Džejkobsa hiljadu puta za stvar koja se desila u vašoj prvoj zajedničkoj sezoni, umjesto da si se potrudila da zakopaš ratne sjekire.
Miko, trebalo je razmortriti sve opcije. Daleko od toga da ne vjerujem saigračima, ali je tačno i to da ne vjerujem svima isto. I mislim da smo svi takvi. S nekim se drugačije uklopimo, s nekima više komuniciramo i mislim da se tako dodatno stvara povjerenje. Do zadnjeg momenta nije bilo izvijesno da će Džejkobs povući taj potez. Mislim da se kod njega javila paranoja, jer je imao tajni predugo. Razgovarali smo o tome, da. I kao što već rekoh, bolje biti bez tajnog nego s tajnim, jer tajni izaziva nestabilnost igre i paranoju kod takmičara koji ga imaju. Da Džejkobs sam nije ponudio svoj tajni, ja nikad ni ne bih pitala za isti, nebitno u kojoj situaciji da smo se nalazili. On je ponudio, razmotrili smo to, i eto odlučili se na to, složili se oboje sa odukom. Džejk je na početku bio paranoična, ja u toku dana i tako je to ispalo. Istinu govorimo oboje. Ništa nije kontradiktorno. Žao mi je što je ovako iskorišten u prazno. Paranoja se javila zbog ostalih, a ne zbog saveznika. Eto valjda je sad jasnije. Da prestaneš dijeliti tajne kao lud, bilo bi svima lakše.
Message edited by Selima - Sunday, 26-04-2020, 15:55 |
|
| |
WanderLust | Date: Sunday, 26-04-2020, 15:46 | Message # 24 |
Lieutenant general
| Quote Jason ( ) sinoc nakon igre
Too pathetic
Priznaj da sam pobednik pa da nastavimo da se igramo.
do no harm, take no shit
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 26-04-2020, 15:47 | Message # 25 |
Colonel general
| Pitanja za sve takmičare:
-Iako je meni delovalo da će prethodni plemenski savet proteći tiho i bez bure, videli smo dva tajna imuniteta, plus je WanderLust iskoristila svoj individualni imunitet. Da li ste bili iznenađeni nekom od odigranih prednosti i ako da, kojom i zašto? Jesam, baš sam se nadao da će biti mirno, kad ono bum tras. Mnogo buke ni oko čega.
-Nakon ovog plemenskog saveta ostaće samo 7 takmičara u igri. Prostora za manevar je sve manje i manje, a utisak je da su svi ili makar "vladajuća većina" potpuno sigurni da će ih njihov dogovor i poverenje u određene osobe odvesti do samog kraja. Da li mislite da će ova sezona proteći bez neke "Survivor izdaje" ili možda vidimo iznenađenja? Da li imate potpuno poverenje u ljude sa kojima sarađujete u ovoj igri? Neko će biti izjahan sigurno.
-Na prethodnih pet plemenskih saveta, ispalo je pet članova prvobitne Tare. Da li je to potpuno jasan znak da se originalni Durmitor drži zajedno ili ne? Ako je tako, da li uopšte ima prostora za Jason i WanderLust da nešto naprave u toj situaciji? Nije. Vidiš da imaju.
-Dolazimo u deo sezone kada se već može naslutiti ko je na "pol poziciji" ili pri vrhu favorita za pobedu u ovoj sezoni. Ako mislite da se nalazite pri sredini poretka (a većina je tvrdila tako na prethodnim plemenskim savetima) da li je ovo možda poslednji trenutak kada možete promeniti vaš položaj i napraviti potez koji će vas eventualno dovesti do finala i pobede? Poslednji voz polako prolazi.
-Da li mislite da postoje u igri takmičari koji nisu zaslužili da stignu ovako daleko u igri? Ako ih ima, da li ih baš to čini idealnim "partnerom" za sedeti pored te osobe ili tih osoba u finalu i odneti pobedu ili je pametnije igrati fer i eliminisati onoga ko najmanje zaslužuje plasman u top7? Svi su zaslužili na neki način, tako da je teško odrediti šta je fer.
-Misteriozno ostrvo je bilo domaćin velikog broja takmičara ove sezone, mnogo stvari se kupilo na aukciji, svima je jasno da su tajni imuniteti prisutni u igri uvek, a opet puno stvari se "potrošilo" već. Koliko je u ovoj fazi sezone bitno anticipirati ko ima kakvu prednost jer upravo te prednosti mogu odigrati ključnu ulogu možda i na ovom plemenskom savetu? (ako ih ima naravno) Mislim da će pobediti ko se bolje nakiti.
-Lilake je postala prvi član porote, jasno je da svaki naredni takmičar koji bude izglasan postaje član porote. S obzirom da porota odlučuje o pobedniku, koliko je važno održati korektan odnoss sa ljudima za koje glasate i da li je tako nešto uopšte moguće? Ljudi smo.
-Paranoja je bitan faktor ove igre, da li vam se desilo makar jednom u igri da posumnjate u vaše saveznike? Sve mi je do Kosova ravno.
-Dzejkobs i Sac su proveli čitav dan na Misterioznom ostrvu, imate li predstavu šta su radili tamo i koliko to utiče na ovo glasanje? Mislim da to znaju i ptice na grani.
-Sac, kako vidiš svoju poziciju trenutno u igri? Hteo si da odustaneš, pa si se predomislio. Da li si pronašao put nazad u igru i da li misliš da ćeš "preživeti" ovaj plemenski savet? Postoji li makar jedna osoba u ovoj igri u koju se možeš pouzdati i da li je ponekad bitnije imati jednog pravog saveznika nego biti u alijansi sa više njih gde su neki poznati kao igrači koji su u prošlosti često menjali strane? Čekam svoj red, a trenutno sam ovde samo za ukras.
|
|
| |
WanderLust | Date: Sunday, 26-04-2020, 15:58 | Message # 26 |
Lieutenant general
| Nisi za ukras, vidis i da pobedjujes u nekim igrama.
do no harm, take no shit
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 26-04-2020, 16:00 | Message # 27 |
Generalissimo
| Diskusija je završena.
Možete početi sa glasanjem.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 26-04-2020, 19:00 | Message # 28 |
Generalissimo
| Glasanje je završeno.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 26-04-2020, 19:01 | Message # 29 |
Generalissimo
| Sanja nije glasala drugi put u sezoni i samim time je evakuisana iz sezone.
ErinNavan će zauzeti njeno mesto u poroti kao prvi sledeći izbačeni takmičar.
Plemenski savet je završen.
|
|
| |
|
| |