Friday, 10-01-2025, 13:35 | Main | Registration | Login |
|
Razgovor sa... Troyom - Page 7 - Forum
Razgovor sa... Troyom
| |
Naup | Date: Tuesday, 05-05-2020, 14:12 | Message # 61 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Aha, ovo izbacili sa plemenca sam lose protumacio.. Znaci u top5 bi ispala WL?
Ko bi bio u top3 da si recimo u top4 ti uzeo licni imunitet? I koga bi vodio u finale ako bi odneo pobedu u jučerašnjoj igri? (ne pitam ovo nista zbog nekog saveza, dogovora, sve to po strani, vec me zanima samo na koji nacin vidis igru i sa kim bi imao najvece sanse za pobedu)Added (05-05-2020, 14:16) --------------------------------------------- I to je to, necu vise da te smaram podpitanjima, znam da ne volis to xd
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 05-05-2020, 14:20 | Message # 62 |
Colonel general
| Quote Naup ( ) Aha, ovo izbacili sa plemenca sam lose protumacio.. Znaci u top5 bi ispala WL? U top5 bi ispao ti
Quote Naup ( ) Ko bi bio u top3 da si recimo u top4 ti uzeo licni imunitet? I koga bi vodio u finale ako bi odneo pobedu u jučerašnjoj igri? (ne pitam ovo nista zbog nekog saveza, dogovora, sve to po strani, vec me zanima samo na koji nacin vidis igru i sa kim bi imao najvece sanse za pobedu) Pa da sam ja juce uzeo imunitet ispala bi Selima.
A u finale bi vodio WL.
Mislim da bi to bilo finale kakvo ova sezona to zasluzuje. 2 pobednika 1 dupla kruna.
Mislim da bi protiv Jasona dobio vise glasova, ali ja se nikad nisam bojao konkurencije.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 05-05-2020, 14:25 | Message # 63 |
Colonel general
| Zasto nisi hteo sa mnom da igras?
Koliko je bilo pametno da razdvojis pobednike, ako ti je plan bio da pobednici idu do kraja? A posebno izolovati mene koji te znam ko zlu paru?
Kakav je bio tvoj dogovor sa Selimom?
Da li je to sto si imao dogovor od pre pocetka sezone umanjuje kvalitet tvoje igre?
Da li to sto si imao osobu koja je igrala za tebe,a ne za sebe, koja nikada ne bi glasala da ispadnes i bila je spremna da odustane u top 3 i da ti da glas u finalu(ako je verovati prcama) umanjuje kvalitet tvoje igre?
Message edited by Sac - Tuesday, 05-05-2020, 14:25 |
|
| |
Naup | Date: Tuesday, 05-05-2020, 14:28 | Message # 64 |
Colonel general
| Mislim da ne bi bas glatko proslo da ja ispadnem u top5 u tom slucaju, isto tako ni Dzejkobs ne bi dosao u top3 ukoliko bih ja ispao u top5.. Barem mislim
Pa ni WL nije neka konkurencija u finalu sobzirom na porotu (nista protiv WL).. Veca konkurencija bi ti bio Dzejkobs pa i Selima..
No more questions
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 05-05-2020, 14:34 | Message # 65 |
Colonel general
| Quote Sac ( ) Zasto nisi hteo sa mnom da igras? Nije da nisam hteo, ali sam tokom sezone shvatio da ne mogu da te uklopim u taj savez. I da ni ti sam ne zelis to. Pa sam morao da te pustim nakon mesanja.
Quote Sac ( ) Koliko je bilo pametno da razdvojis pobednike, ako ti je plan bio da pobednici idu do kraja? A posebno izolovati mene koji te znam ko zlu paru? Da sam te zadrzao uz nas u plemenu, drugo pleme bi verovatno takodje uslo ujedinjeno u merge. Jer ne bi imao ko da ih podeli.
Quote Sac ( ) Kakav je bio tvoj dogovor sa Selimom? Pa mi smo od starta u istom plemenu, pobednici i plan je bio da se drzimo zajedno do kraja. Da nije bio final2, verovatno bi zavrsili u finalu.
Quote Sac ( ) Da li je to sto si imao dogovor od pre pocetka sezone umanjuje kvalitet tvoje igre? Nisam imao plan pre pocetka, nego na pocetku sezone.
Quote Sac ( ) Da li to sto si imao osobu koja je igrala za tebe,a ne za sebe, koja nikada ne bi glasala da ispadnes i bila je spremna da odustane u top 3 i da ti da glas u finalu(ako je verovati prcama) umanjuje kvalitet tvoje igre? Kako ja ispade onda?
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 05-05-2020, 14:47 | Message # 66 |
Lieutenant general
| Jos jedno pitanje za Troyu:
Da li te ovaj VS po desavanjima podseca na neki prethodni, koji si igrao ili organizovao? Ako je odgovor da, na koji?
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 05-05-2020, 14:50 | Message # 67 |
Colonel general
| Quote troya ( ) Nije da nisam hteo, ali sam tokom sezone shvatio da ne mogu da te uklopim u taj savez. I da ni ti sam ne zelis to. Pa sam morao da te pustim nakon mesanja. Na osnovu cega si to zakljucio?
Quote troya ( ) Nisam imao plan pre pocetka, nego na pocetku sezone. WL tvrdi drugacije(ako je verovati pricama).
Quote troya ( ) Kako ja ispade onda? Prerano su se pokacile ove dve. To je trebalo u top 3 da se desi, zar ne?
Quote troya ( ) Da sam te zadrzao uz nas u plemenu, drugo pleme bi verovatno takodje uslo ujedinjeno u merge. Jer ne bi imao ko da ih podeli. Pa sta ima veze, mi bi izdiminirali, a ti bi mogao bolje da glumis da si na obe strane, maske bi pale mnogo kanije, ovako si se samo zakopao.
E da i napisao si da nisi izdao Naupa i mene. Whaaaaaat?
Message edited by Sac - Tuesday, 05-05-2020, 14:51 |
|
| |
troya | Date: Tuesday, 05-05-2020, 15:25 | Message # 68 |
Colonel general
| Quote LaraCroft ( ) Jos jedno pitanje za Troyu:Da li te ovaj VS po desavanjima podseca na neki prethodni, koji si igrao ili organizovao? Ako je odgovor da, na koji? Ne, mislim da niko od nas nije igrao ni priblizno slicnu sezonu. Zbog situacije u svetu, cela sezona je bila aktivnija i intenzivnija nego obicno. Nije bilo dana pauze, stres zbog svega, svi su stalno tu. Bila je ludnica. Added (05-05-2020, 15:35) ---------------------------------------------
Quote Sac ( ) Na osnovu cega si to zakljucio? Pa uvek si bio u fazonu, sta cemo sa njima, nisi sam ni pokusavao da ostvaris kontakt sa njima.
Quote Sac ( ) WL tvrdi drugacije(ako je verovati pricama). Miko moze da potvrdi da sam se ja odlucio za ucesce svega par sati pre pocetka i to jedva. Za tebe sam se sokirao kad sam te video na spisku. Za savez pobednika sam cak i tebi dao predlog prvo vece, i da moramo da se drzimo jakih igraca.
Quote Sac ( ) Prerano su se pokacile ove dve. To je trebalo u top 3 da se desi, zar ne? Pa ne mogu one i da se pokace u top3 i da jedna odustane.
Inace nesto sto se moze kvalifikovati u ovu temu. Ja sam juce predlagao WL da mi pokloni imunitet, iz taktickih razloga(jer je Jason blizi sa njom nego sa Selimom) da bi izbegli 2-2 tie, nije to uradila.
Quote Sac ( ) Pa sta ima veze, mi bi izdiminirali, a ti bi mogao bolje da glumis da si na obe strane, maske bi pale mnogo kanije, ovako si se samo zakopao. biggrinE da i napisao si da nisi izdao Naupa i mene. Whaaaaaat? Kad smo ti Naup i ja izbacili Draganu ti si se nadrvio na nas. Ali si bio u fazonu ja vise ne igram, ja sam samo vas glas. Ali si u isto vreme Dzejkobsu sugerisao za koga da glasa i pokusavao da ga ubedjujes, kasnije ste slali i osobu koja nije u igri, da pita Jasona da glasa sa vama. A meni si sve vreme pricao, kako si moj i Nauparcev glas. A znao sam da nesto pokusavas, sto je svakako normalno.
Inace ja Nauparcu nikad nisam ni rekao da cu glasati za Jasona.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 05-05-2020, 15:56 | Message # 69 |
Colonel general
| Pa to nije tacno, ja sam bio spreman da zavrsim sa igrom da spasim Erin, i da se povucem kasnije, ali su me njih dvojica iscimali, pa nisam hteo da ih ispalim. Nisam ih ubedjivao, samo sam im rekao sta je i kako je i da si ti sa ovima, da oni odluce sta da radimo i da cu da ih pratim. Tako je i bilo. Niti sam ikoga slao da pita Jasona za bilo sta, za ostale ne znam, ali ti bi oko toga morao biti malo konkretniji - nemoj da potezes to vi i jednu osobu... Reci lepo imena. Added (05-05-2020, 16:00) --------------------------------------------- A WL kao najpostenija, a ispada da je sve sto je pricala tokom sezone su lazi.
Message edited by Sac - Tuesday, 05-05-2020, 15:57 |
|
| |
troya | Date: Tuesday, 05-05-2020, 16:02 | Message # 70 |
Colonel general
| Pa eto vidis, nakon izbacivanja Erin nisi ni hteo da radis samnom vise. A da sam sacuvao Erin, verovatno bi vi mene naguzili kasnije.
Najjace od svega sto je Nauparac prvi promenio sa Lilake na Erin
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
|
| |