Friday, 10-01-2025, 09:14Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... Troyom - Page 10 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... Troyom
GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 16:53 | Message # 91
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Znači suštinski po toj priči onda ispada da nikog nisi izdao tokom sezone kako su neki tvrdili?

MarkoNGDate: Tuesday, 05-05-2020, 17:18 | Message # 92
Colonel general
Group: Users
Awards: 8
Quote Džejkobs ()
I love this reference

FM 2020

DžejkobsDate: Tuesday, 05-05-2020, 17:20 | Message # 93
Major general
Awards: 0
Is that the Bermuda Triangle?  biggrin

MarkoNGDate: Tuesday, 05-05-2020, 17:26 | Message # 94
Colonel general
Awards: 8
Sharp observation, may i say smile
troyo, pricaj, ne dipr

FM 2020

DžejkobsDate: Tuesday, 05-05-2020, 17:28 | Message # 95
Major general
Awards: 0
Zatišje pred final tribal  biggrin

ErinNavanDate: Tuesday, 05-05-2020, 18:31 | Message # 96
Lieutenant general
Awards: 3
Kasnim puno, pa mi se ne da da citiram sa 5 različitih stranica.

Očekivala sam te u finalu, jer sam bila sigurna da sve nas poznaješ toliko dobro da svakog možeš da nadigraš u snu.

Ne mogu da se složim da ste ostavili Saca da zajedno sa mnom izbaci DeMarcusa, iz nekoliko razloga... Mada je Selima meni dala naznaku da će DM ići na mene (valjda da bi me uplašila, joj kako me malo znate) ja sam znala da je u tom trenutku to bilo toliko malo verovatno da se graničilo s nemogućim...
U svakom slučaju, Sac i ja nismo imali brojeve za tako nešto, a vi niste znali da je HII kod mene. Moguće je da ste se vodili onim nesretnim SSom. Ipak, zasnovana na pogrešnim parametrima, procena je bila tačna s te strane, svakog drugog bih pustila da ispadne, pa i lično izbacila, osim Saca, i u ovoj sezoni Džejkobsa, ako je to u mojoj moći.

Tačno si procenio da bih ja išla na krupne zverke, ali moj glavni kamen spoticanja je bilo to što skoro niko, uključujući i mog osnovnog saveznika, apsolutno nije hteo da ide na tebe. Jokes on them.

Sad kad se preslišam, imam samo jedno pitanje...
WL ispad kada je otkrila Selimi svoj savez sa tobom je prokomentarisan kao gaf sezone. Mislim, svakako ćemo videti uskoro, a čak ni u takvom slučaju nećemo biti 100% sigurni... Kolika je verovatnoća da još uvek nismo svesni blindsidea, i da WL i Selima zapravo od početka do kraja imaju savez, a da je ono što smo videli i čuli zapravo deo predstave?

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

troyaDate: Tuesday, 05-05-2020, 18:39 | Message # 97
Colonel general
Awards: 22
Quote ErinNavan ()
Ne mogu da se složim da ste ostavili Saca da zajedno sa mnom izbaci DeMarcusa, iz nekoliko razloga... Mada je Selima meni dala naznaku da će DM ići na mene (valjda da bi me uplašila, joj kako me malo znate) ja sam znala da je u tom trenutku to bilo toliko malo verovatno da se graničilo s nemogućim...U svakom slučaju, Sac i ja nismo imali brojeve za tako nešto, a vi niste znali da je HII kod mene. Moguće je da ste se vodili onim nesretnim SSom. Ipak, zasnovana na pogrešnim parametrima, procena je bila tačna s te strane, svakog drugog bih pustila da ispadne, pa i lično izbacila, osim Saca, i u ovoj sezoni Džejkobsa, ako je to u mojoj moći.

Pa ja valdja bolje znam zasto smo ga poslali tamo, u igri je bila i Sanja. Cak i da je DM izbacio Saca vase pleme bi bilo razjebano na pola i bila bi win win situacija pred merge.

Quote ErinNavan ()
Tačno si procenio da bih ja išla na krupne zverke, ali moj glavni kamen spoticanja je bilo to što skoro niko, uključujući i mog osnovnog saveznika, apsolutno nije hteo da ide na tebe. Jokes on them.

Nije do njih biggrin

Quote ErinNavan ()
WL ispad kada je otkrila Selimi svoj savez sa tobom je prokomentarisan kao gaf sezone. Mislim, svakako ćemo videti uskoro, a čak ni u takvom slučaju nećemo biti 100% sigurni... Kolika je verovatnoća da još uvek nismo svesni blindsidea, i da WL i Selima zapravo od početka do kraja imaju savez, a da je ono što smo videli i čuli zapravo deo predstave?

Cak i da zavrse zajedno u finalu, nema sanse da je ono bila predstava.

Mislim da na stranu stavimo koji bi to rizik bio za Selimu da ide na 2-2 i igru, ako je vec u dilu sa WL, ali debelo su se pokacile. biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

ErinNavanDate: Tuesday, 05-05-2020, 18:57 | Message # 98
Lieutenant general
Awards: 3
Quote troya ()
u igri je bila i Sanja.

Koliko ja znam, a mislim da znam bar po ovom pitanju... nije. Sanja je imala deal s DM pre svih nas.

Quote troya ()
Cak i da je DM izbacio Saca vase pleme bi bilo razjebano na pola i bila bi win win situacija pred merge.

Naše pleme je bilo razjebano kada je DM dozvolio WL da ga sastavi kako ga je sastavila, ali da sam ja bila sposobna da pustim Saca, sledeći bi išao Jason, a DM bi u mergeu imao 4-5 sigurnih ljudi

Quote troya ()
Cak i da zavrse zajedno u finalu, nema sanse da je ono bila predstava.

#bornskeptic

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

Message edited by ErinNavan - Tuesday, 05-05-2020, 18:58

DeMarcusDate: Tuesday, 05-05-2020, 19:08 | Message # 99
Colonel
Awards: 1
Niti sam bio u dilu sa Sanjom, niti bi Leo ispao pre Sanje. Jedino ako bi ti hii na njoj iskoristila.

Message edited by DeMarcus - Tuesday, 05-05-2020, 19:09

troyaDate: Tuesday, 05-05-2020, 19:09 | Message # 100
Colonel general
Awards: 22
Quote DeMarcus ()
Niti sam bio u dilu sa Sanjom, niti bi Leo ispao pre Sanje. Jedino ako bi ti hii na njoj iskoristila.

Niti bi ona pustila Sac-a xD

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |