Friday, 10-01-2025, 01:45Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... WanderLust - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... WanderLust
WanderLustDate: Wednesday, 06-05-2020, 09:25 | Message # 11
Lieutenant general
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
Quote YoungWolf ()
Najvise mi se svidela ideja o zenskom savezu, jer nije nilo nista protiv toga, tj. da sam ja znao. I delovalo mi je kao sjajna prica. U smislu, Lilake i Erin izbace mene, Lilake napravi haos, ti je kao vodis u svoje pleme jer je ona kao fol ya izbacivanje, a sa Selimom, vas je 3 na 3 muskarca od kojih je samo jednog jednom trebalo okrenuti protiv nekog muskog clana.

Moram priznati moj omiljeni deo i odmah sam znala da je od tebe potekao cim sam cula.
Imala sam utisak i da je potekao i kao taktika da se muski delovi plemena pogotovo nove Tare zaplase i izbace mene i Selimu.

do no harm, take no shit

YoungWolfDate: Wednesday, 06-05-2020, 10:24 | Message # 12
Colonel
Quote WanderLust ()
Moram priznati moj omiljeni deo i odmah sam znala da je od tebe potekao cim sam cula.Imala sam utisak i da je potekao i kao taktika da se muski delovi plemena pogotovo nove Tare zaplase i izbace mene i Selimu.

Iskreno, nije bila taktika, vec cista spekulacija, za koju sam mislio da moze biti istinita a koja mi se jako svidela. Nazalost, zene na nasim prostorima su poznate po tome sto ne mogu da rade zajedno. Bar ne u vecim grupama

Ali zaista bi bilo epski da ste to odradile.

Forever young!

WanderLustDate: Wednesday, 06-05-2020, 10:58 | Message # 13
Lieutenant general
Posto je danas dan skroz zauzet poslovnim obavezama,a i meni je slava, sta god to znacilo kad nisi kod svoje roditeljske kuce, a tvoja kuca je tamo gde je ovo nebitna kategorija, moram nekako da skratim ovo sve.
Hosta sam zamolila da produzi malo temu kako bih ispisala sve sto mi na srcu biggrin ali host stamen ne dozvoljava.
Doduse nema ni reakcija publike, opravdavam epitet doosadnog igraca koji sam sebi dala u glasanju, pa je mozda i to jedan od faktora.

MESANJE PLEMENA

Svima je jasno sad, a bilo je i ranije da je za mene ovo bio jedini spas.
To sam shvatila jako brzo, iako sam Erin zamalo poverovala kad mi je rekla da ne postoji savez njihov. Osim sto sam poverovala u to, nisam posumnjala u nekoliko drugih koji su ocigledno postojali i preplitali se. Doduse nista strasno jer niko od njih nije opstao dovoljno dugo, pa sam misljenja da je mozda pluralizam svih tih saveza i jedan od faktora za brze ispadanje.

Kad smo poceli da se bogatimo tokenima, pocela sam i da proucavam onu listu. Odmah mi je ovo mesanje zapalo za oko, ali nisam htela ni u ludilu da ga pomenem jer sam znala da ce to odmah dati signal da mi je to glavni cilj i potencijalno dovesti druge do toga da odbiju. Meni je to bio cilj i bez da znam u tom momentu da cu ja kasnije skoro pa sama odlucivati gde ko ide sto je bio proizvod srece naravno. Mozda i karme biggrin nadam se :D.
Znaci bio je cilj da se desi, nevezano ko ce deliti plemena, ali po mene svakako bolje nego cekati puku eliminaciju.

Neko je to takodje snimio i predlozio kao jednu opciju od tri, shvatila sam da stavri idu i bolje od planiranog i to je ustvari samo znacilo da ja zaista ne treba mnogo da se petljam oko toga. U prvi mah sam nastupila skoro nezainteresovano, opet takticki.
Milsim da je to uspelo.
Sa DeMarcusom smo imali ozbiljnih uspona i padova, o tome cu kasnije pisati jer mislim da bi trebalo i o svakom od vas da napisem po nesto, a o njemu mozda i malo vise.
Znala sam da mi je on jedina karta da izdejstvujem to da se izabere kao opcija, a kasnije se ispostavilo da smo cak nas dvoje i delili medju nama plemena. Pre toga su odnosi bili zategnuti tako da je ovo bio tezak poduhvat. Ne i nedostizan i posto sam prvo njega ubedila, resila sma da idem na sve ili nista i u plemenskoj temi to direktno i jasno izlozim.
Ono sto sam "sakrila" to je da me je u svemu najvise interesovala moja sudbina, spas i ujedinjenje sa toryom i Selimom. Njima jos uvek nista nisam bila rekla da ne bude "dzaba ste krecili". Iako znam da je vecina kontala moje motive, ipak sam izasla s pricom da je to najbolje za sve i da ce samo tako Tara kao Tara stici najdalje moguce podeljena u dva tima. Taru sam kao Taru ja kasnije spasila imenom koje sam takodje ubedila DM da mi ostavi, ali to je vise bio neki kapric nego nesto bitno.
Posto se to desilo i kupili smo, ostalo je samo da cekamo da dodje do ujedinjenja kako bi se sve izmesalo. Imala sam ludu srecu za koju kazem da se tad istrosila pa me posle kostala i finala time sto sam na random ispala prvi kapiten, a DM drugi. To je naravno stavilo dodatnu metu na ledja, ali sam se i dalje uzdala da necemo izgubiti igru kao sto i nismo.
Sve u svemu imala sam dva dana cini mi se da osmislim kombinacije. Moj najveci izvor informacija o svima u igri je bio troya i naravno da je to bio jedan od razloga sto sam ga birala kao saveznika od samog pocetka. Pogotovo u slucaju igraca koje ne poznajem kao i njihovih ranijih medjusobnih veza.
Ono cime sam se vodila je da novo pleme osiguram igracki i izaberem najveci moguci broj dobrih igraca, a da pokrijem i neke takticke aspekte.

U ovom delu bih dodala da je taj cuveni mnogopominjani ss koji je YW poslao i maestralno skinuo za manje od pet minuta sa chata tako da skoro niko ne provali, ustvari downloadovan na mom kompu..
Iskreno nije nesto sto je mozda lepo i izvinjavam se, ali je jedno od onih sredstava koji opravdavaju cilj. Postojala je jaka sumnja saveza koju sam morala potvrditi.
Tada sam i Ivanu rekla da sa Sacom nema sanse da se ujedinjujem definitivno jer je u direktnoj vezi sa onima koji su vec probali da me izbace, sto je i troya verovao. Nisam znala kakav je igracki, troya je tvrdio da je jako dobar, ali ja sam vec bila pikirala Naupa iz onoga sto sam mogla videti iz prethodnih igara kao najboljeg, izuzimajuci one koje svakako kroz svoj postojeci savez smatram najboljim.
Taj ss u kombinaciji sa Ivanovom potvrdom da su Sac i Erin savrsen savez i da ce oni lako izbaciti DM iz novog Durmitora sto mi je i bio glavni cilj, je bilo dobro oruzje protiv DM jer sam uspela shvatiti da ako se ujedinimo on ide na mene pravo. Kasnije se ispostavilo da je DM to planirao i mnogo ozbiljnije nego sto sam slutila.
Ta kombinacija - Sac i Erin koji izbacuju DM mi je bila i najbezbolnija kako bi opravdala onaj moj "mantra" deo gde ga ja nisam izbacila direktno, samo sam "potpomogla" malim trikovima zbog sopstvene ugrozenosti. Doduse oni su to uradili na najnepredvidljiviji moguci nacin, od svih mogucih nacina. Za Sanju sam pretpostavljala da im se moze pridruziti iako je Ivan sumnjao, ali se i to ispostavilo kao tacno jer sam ja sigurna da je taj treci famozni gla DM bas njen, tako da je to jedini razlog sto sam nju poslala sa Sacom. Dzejkobsa iskreno nisam zelela u plemenu jer svasta se pricalo i za taj tajni sam znala odavno, ali je troya njega zeleo jako jer je pikirao da ce taj imunitet biti njegov stit u ujedinjenju i to na samom pocetku. U smislu da mu je dzejkobs to vec bio obecao. Takodje, DM nikako nije zeleo Dzejkobsa, ja sam mislila da se tu nesto krije, ali je on to ocigledno vrlo pametno odradio ostavljajuci saveznika za informacije kod nas. Poslednji par za koji se nije znalo sta ce biti je Lilake i Jason.
Jako sam zelela Jasona u plemenu i zbog igrackog stila i generalno, ali sam znala da u slucaju da izgubimo, nekome od nas ode glava. Bila sma sigurna da to nece biti niko od nas troje zbog vecine, plus Jason sto znaci da bi Naup mozda bio prva zrtva, a smatrala sam da je to u najmanju ruku nepravedno prema igracu njegovog kalibra da ispadne zbog tako necega. Dzejkobs je imao tajni koji bi koristio sigurno u tom momentu. Naravno, misliti da cemo izgubiti u tom sastavu je bilo najmanje logicno, ali nikad se ne zna. Ja sam srecna sto sam vecinu svojih igara svakako igrala na strani pobednika i sto se i trend gubljenja ovog novog oplemena promenio s mesanjem. DM je tu iskocio i rekao uzmi lilake ako zelis i ja sam rekla ok ostavljam ti jakog Jasona i generalno ja sam iskrojila i zaokruzila time celu tu podelu, a on se slozio. Ne znam ni dan danas zasto je pristao na sve, ali imam osecaj da je to sto su nam se i pored svih razmirica i nesporazuma koje smo imali, nekako potrefile hemije. Ja sam na osnovu tih razmirica mogla da imam do kraja sumnju i da ne verujem da se on zaista slaze i da ce prekrsiti red i uzeti nekog "mog", na sta me je troya upozoravao, ali neki osecaj mi je govorio da nema razloga za brigu. Ispravno na kraju.
Sve u svemu doslo je do tog momenta nekako trapavo jer nije ni bilo sigurno kad ce mesanje i ja nisam imala ispisane definitivne liste, ali smo na brzinu krenuli sa ispisivanjem i ja tu upadam u jedan od rizicnijih momenata igre koji je mogao drugacije da odredi sezonu.
Selima, troya i ja smo od prvog, drugog dana vec imali dogovoren trojni savez koji je bio za top3 sa svim elementima - chat, dogovaranja, zajednicke strategije i slicno.
Ipak, ja sam zelela, ali i troya podjednako da moj i njegov deo saveza ostane apsolutna nepoznanica svima osim Selimi koja je logicno morala znati. Nije imala nikakav problem.
Jedan od vecih uspeha i mojih, ali i njegovih, al on je svakako iskusniji dosta od mene je bio i taj da taj nas savez nije uspeo niko da provali cak ni do top5 gde se desilo to sto se desilo sa Selimom i sa mnom. Inace ne bi se ni tad saznalo. Svi su mislili da smo se u nekom momentu u top7 priblizili, ali vise iz neke koristi koja nije bila utvrdjena detaljno. Kad kazem niko, moram da dodam da je DM imao neke sumnje koje sam ja pricajuci s njim i u toku igre njegove, ali i po ispadanju vesto uspela da otklonim malim lektickim trikovima, on mi to ne zamera verujem, jer je bio neverovatno iznenadjen kad je saznao u top4 tu stvar. Dzejkobs takodje i to ne mogu da shvatim kako, a iskreno najvise sam ocekivala od Naupa. Jason je shvatio najbrze, ali to je vec neka druga prica koja nas nije ugrozavala.
Ja sam iz razloga skrivanja mog i troyinog odnosa inace jos u prvobitnoj Tari jako potencirala tu moju vezu i savez sa Selimom, jer je bilo izvesno vecini da cemo biti u savezu, pa je bilo besmisleno to i kriti, a opet je bio idealan stit za sakriti onaj prvi dogovoreni savez. Mozda je to i jedina stvar koju sam direktno govorila kao istinu, a da nikad nije bila osporavana.
Drugi korak je bilo biranje ljudi na mesanju, gde ja odlucujem da troyu ne biram drugog kako bih zavarala trag, a posle se ispostavi ni treceg. Mislim da je DM bio na korak da ga uzme i u jednom momentu mi je i postavio pitanje u sred biranja - da uzmem troyu, ali sam coldblood odgovorila, ma jok daj da zavrsimo ovo da ne menjamo vec kad smo odredili.
Ne znam koliko zivaca je tu troya izgubio, ali ni meni nije bilo svejedno.
Odabir Naupa je svakako bio po igrackom kriterijumu i bilo je sasvim logicno da ce biti drugi kad je vec troya bio skrivan.

Po mesanju plemena je nastupio i prvi momenat taktickog igranja u smislu odlucivanja ko treba da bude eliminisan i tada se moji pasivni savezi aktiviraju.
Iskreno, najsrecnija bih bila da do toga nije moralo doci, ali drugacije nije moglo i kao sto rekoh mnogo puta jedini momenat koji opravdava moje agresivno igranje prema nekome je taj gde pocinjem da se osecam ugrozeno od nekog. Tad se i ja aktiviram.
DM je bio prvi jer je u tom svom planu unistenja mene bio i iskren, mozda ne direktno, ali jeste.
Po mesanju i upoznavanju sa novima, morala je nastupiti skica plana oko toga kako ovo sprovesti.
Erin sam odmah poslala poruku govoreci kako je nisam povela ovamo u pleme iako je to bio jedan od planova (dodala bih da je ta moja namera i zaista bila istina, ona je trebalo da ide sa mnom, ali sam se osetila izdato pri onom pokusaju mog izglasavanja i zato nisam htela da je vodim dalje jer bi se to ponovilo sigurno), dodajuci vrlo suptilno "ali nema veze, poslala sam ti -nacin- ili alat, ne secam se tacno koju rec sam upotrebila, da dodjes do ujedinjenja". Posto me je grizla savest prema DM, nisam joj izanalizirala sta sam time mislila, ali je to znacilo imas Saca i Sanju, treba ti jos jedan da izglasas DM.
A odmah nakon toga sam Selimi rekla da ide i da joj to i ona kaze jer sam znala da Erin veruje dosta Selimi, pa je tako Selima zavrsila taj deo eksplicitnije i ja sam samo imala cekati da hemija pocne sa reakcijom, a opet da ja nisam direktni vidljivi reagens.

Troya je iskreno zeleo savez sa Naupom ne samo u tom momentu, vec i kasnije, i ovde bih dodala da je Jasonovo mesto Naup mogao vrlo lako zauzeti u potonjem top4 jer ja tad uopste nisam ni smislila bila da se udruzim sa Jasonom. Rekao mi je da postoji mogucnost da je sa Sacom, ali da ce probati da ga navuce na nasu stranu.
Ja i dalje u tom momentu nisam razmisljala da je Sac neko ko treba u nekom momentu biti eliminisan, jer nista o njemu nisam znala i sve su bile pretpostavke i tada je jos postojala sansa da mozda i on bude tu negde s nama.
Naupu sam posle toga odmah pisala kako bih proverila i njihov odnos i definitivno uspela da shvatim na koju ce stranu da povuce. Rekla sam mu za sve ovo za mesanje, pokusavajuci posredno i njemu da izmedju redova provucem "erin i sac treba da izbace potencijalne opasnosti sa DM prvim", ali je on generalno bio nepoverljiv prema meni skoro pa do kraja njegovog ucesca u VS i tu sam se povukla  brzo jer imam utisak da je takav tip igraca i da se njime ne moze ni manipulisati recima, ni mnogo ubedjivati. Takodje, jasno mi je dao do znanja da je sa Sacom. Na pitanje "je l to znaci da si ti to sve skuvala" nisam smela direktno da odgovorim jer sam se plasila da mi to moze kasnije doneti problema vecih no sto sam mislila. Volela bih da mi on kaze da li sam bila u pravu. Sve u svemu povukla sam se i jednostavno cekala s nadom da svi ovi potezi kojih je bilo dosta usmerenih sa mnogih strana, sfericno, ali dovoljno diskretno da urode plodom.

Mozda je jedan od losijih momenata "otkrivanja" koje je svakako bilo neminovno u nekom momentu je bio onaj kad sam zbog silnih razlicitih Erininih poruka skoro svima, mislila da ce da idu na Jasona, a osim sto sam znala da je on neko ko ce me podrzati uvek i da sam njemu najvise dugovala svoj opstanak u igri, nisam zelela da tu bude kraj za njega jer bi to moja krivica bila direktno time sto ga nisam povela u novu Taru, kao sto i Selimu nisam povela u VS9 pa je drugi brzo izbacili. Ponovno odigravanje tog scenarija me je zaista mucilo u svakom pogledu.
U tom momentu sam pokusala na sto nacina da ga spasem, a prvi je bila kupovina tokena za spasavanje Jasona. Trebalo je da pisem svima direktno u chatu o tom predlogu, ali sam odlucila da idem pojedinacno, sto mislim da je bila greska. Lakse bi se slozili da smo bili svi zajedno. Troya je u tom momentu vec poceo da prica da Sac treba da ide pa mu je spasavanje redova Jasona utoliko odgovaralo iako dugorocno nikad nije zeleo Jasona ni u kakvom savezu, sto se pokazalo kao ispravno iz njegove perspektive - na moju veliku zalost.
Sve u svemu ni Naup ni Dzejkobs nisu bili za to, tj bili su za to da se spasava Sac. Uspela sam i u tom domenu da smislim sta i kako, jer bi i evakuacija Saca odmogla Jasonovom ispadanju, ali je osim tog spasavanja troyin drugi motiv bio ispadanje Saca pa se to sa evakuacijom vec sledeceg danameni iskristalisalo kao neproduktivno i nepotrebno jer ne bi mnogo menjalo situaciju,a  Jason bi u najgorem slucaju isao na kamencice. U tom momentu sam odustala i ja dalje od te ideje i krenula da lobiram drugacije. Selimi sam rekla da kod Amila urgira da glasa zajedno sa Sanjom i Leom za Erin ili Saca. Znala sam da ce ova dvojica pre ici na Erin jer su hteli da svete DM, ali je Sac bio veca meta jer je troya uspeo da ubedi da je tako bolje. Svakako najbitnije od svega za mene licno je bilo da se kad su vec izbacili DM, sad se razbije veza Sac i Erin koja je vec bilo izvesno ima mene na prvom ili drugom piku.
U tom sam probala da i Amilu i Jasonu ne dam do znanja da je Sac bitniji, pa sam probala obrnutom psihologijom da ih ubedim u suprotno. Sa Amilom sam najvise pricala i rekla sam mu da ponudi Sanji garanciju da cemo sledecu igru ukoliko se bude igrala pred ujedinjenj gubiti sigurno, pri cemu ce lilake ispasti, a ona otici u finale, racunajuci da se mozda i ona plasi za opstanak, a clanovi mog plemena ljuti na lilake nece buniti protiv tog gubljenja koji bi je izbacio.
Selima je se tad obratila Sanji takodje za sta ja nisam bila jer devojku ne znam ni malo i nisam znala kako ce reagovati na taj dorektan kontakt. U tom momentu je cak Selima bila uvrtela i ludu ideju da nas dve napustimo troyu i udruzimo se sa Sanjom, Jasnom i Amilom, ali sam srecom posle tri sata price uspela da je ubedim da je to samo trenutni zanos njen biggrin . Kazem srecom u tom momentu, jer je Sanjina nestabilnost bila izvesna da bi nas izbacila mnogo ranije.

Sve u svemu taj plemenski se zavrsio lose po Amila sto mi je iskreno zao jer mi se decko pokazao kao vrlo dosledan i dosta igracki blizak nekim mojim idejama dobre igre. S druge strane Jason je preziveo.

I tu dolazi ujedinjenje i ispada i onaj haos.
Generalno, malo su tu uticali i neki faktori unutar cele Tare koji su povezivali lilake sa hostom i da ne duzim jos o tome mnogo, i sumnja je bila vrlo logicna u tim momentima kad se vec pocelo odsta igrati zustro tj.takticki i sa paranojom jer se vec dosta toga ulozilo.
Meni licno nije zasmetala lilake kao lilake da ode u  ujedinjenje, nije imala nikakvih sansi za veliki napredak, ali mi je taj bezobrazni pristup isao na zivce i nepostovanje drugih igraca koji su ispali pre nje. Ipak negde treba imati granice, zar ne.

Desilo se sta se desilo, ja nisam neko ko cuti, Selima je to samo jos vise zabiberila svojim eksplicitnim stavom i sezona se ugasila.
Ja sam ta koja je "moljakala" kako kaze host u nekoj od tema, mada je preskocio da kaze da to moljakanje nija bas bilo toliko pateticno koliko tvrdi.
Jasno sam mu dala do znanja da je steta ako ugasi sezonu zbog mene, na Selimi je bilo da mu se javi sa svoje strane. Iskreno ne bi mi bilo drago da se uskratilo ostalima tako nesto, i host zna da sam mu predlozila i bila spremna da prihvatim da me eliminise iz dalje igre, ali da vrati sezonu. Ne mislim da je to bas moljakanje, vise odgovornost i postovanje prema drugima, ali ok ako to tako njemu izgleda. Da dodam da sam se i izvninila sto sam pogresila jer sam mu u tom razgovoru iskreno poverovala da sam bila u krivu, posto se to posle provlacilo na nekom plemenskom kao nedoumica.

Ne mogu vise da pisem jer moram da idem, ali je ovo bio jedan od bitnijih momenata.

Ako stignem volela bih da ispisem i momenat oko pokusaja izbacivanja mene, zatim oko toga sta se promenilo sa Jasonom, tj kako je dosao "u neki prividni savez", kako su se i zasto istrosili imuniteti kad je ispao Sac sto je definitivno bila Ivanova rezija i po meni dosta dobra iz mnogo aspekata i na posletku da lepo ispisem kada se moj odnos prema Selimi pocinje menjati i sta se to desilo u tom haosu koji sve interesuje kao i posledice svega.

Zelela sam da napisem i po dva reda o svakom od igraca, ali je to skoro neverovatno da cu stici.

Poslednje sto bih dodala, a da moze stati u par redova jer da se pricalo o tome da ja imam listu kad ko treba da ispada.

Ja ne znam ko od svih nas nije imao tu listu?
Jedan nek mi kaze da nije i reci cu da sam najveci zlikovac, sto svakako ne gledam kao nesto afirmativno.

Tu listu s druge strane nikada nisam smatrala necim sigrunim jer je u svakom momentu pa sve do kraja po meni bilo mnogo faktora koji su mogli uticati na nju.

Najidealnija i najpostenija po meni lista u odnosu na moje arsine ove igre i "idealnu igru" je govorila da je top5 Jason, Naup, troya, Selima i ja. Bez nekog reda jer do poslednjeg trenutka nisam imala ideju kako ce se sve razresavati, a pogotovo me u top4 u kome je Jason prevagnuo nad Naupom u mojoj glavi, cega sam se najvise i plasila.
Taj top4 je meni poceo da stvara stres jos od top6 i svakako sam se nadala da ce se naci neki put kako ce se razresiti. Nasao se nepovoljan po mene i igraca koga sam u svom tom medjuvremenu odredila kao saveznika broj 1, a na osnovu faktora koji su se desavali u igri i uticali na mene psiholoski. Pogresno, ali mislim da bih opet ponovo.

O tome bh zaista volela da mogu da stignem da napisem pojedinacnu objavu.

Znam davim, niste u obavezi da citate.

Added (06-05-2020, 10:59)
---------------------------------------------
Quote YoungWolf ()
Nazalost, zene na nasim prostorima su poznate po tome sto ne mogu da rade zajedno. Bar ne u vecim grupamaAli zaista bi bilo epski da ste to odradile.

Stoji, mada sam ja neko ko se greskom rodio zensko rekla bih, uvek tatin sin.

Sve u svemu vise volim da radim s muskarcima sto pokazuje i moj posao.
Zene su jednostavno nestabilne.
Selima i ja smo najbolji primer toga o ovom VS  tongue

do no harm, take no shit

Message edited by WanderLust - Wednesday, 06-05-2020, 12:26

troyaDate: Wednesday, 06-05-2020, 12:29 | Message # 14
Colonel general
Awards: 22
Postoji samo jedna konstanta u survivoru. Zene se uvek pre ili kasnije podzapaju medjusobno. biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

NaupDate: Wednesday, 06-05-2020, 13:22 | Message # 15
Colonel general
Pre svega, srecna slava i svaka cast na poslednjoj igri, ne znam kako bih ja reagovao da izgubim igru za nekoliko sekundi a da igra traje 6+ sati biggrin

Quote WanderLust ()
Troya je iskreno zeleo savez sa Naupom ne samo u tom momentu, vec i kasnije, i ovde bih dodala da je Jasonovo mesto Naup mogao vrlo lako zauzeti u potonjem top4 jer ja tad uopste nisam ni smislila bila da se udruzim sa Jasonom.

On je drugacije tvrdio tongue

Quote WanderLust ()
ali je on generalno bio nepoverljiv prema meni skoro pa do kraja njegovog ucesca u VS i tu sam se povukla  brzo jer imam utisak da je takav tip igraca i da se njime ne moze ni manipulisati recima, ni mnogo ubedjivati. Takodje, jasno mi je dao do znanja da je sa Sacom. Na pitanje "je l to znaci da si ti to sve skuvala" nisam smela direktno da odgovorim jer sam se plasila da mi to moze kasnije doneti problema vecih no sto sam mislila. Volela bih da mi on kaze da li sam bila u pravu. Sve u svemu povukla sam se i jednostavno cekala s nadom da svi ovi potezi kojih je bilo dosta usmerenih sa mnogih strana, sfericno, ali dovoljno diskretno da urode plodom.

Ono da "mene zanimaju samo igre" ne da mi je bilo sumnjivo, nego sam uvek znao da nije to cela istina, tako da je istina da sam uvek imao dozu nepoverljivosti prema tebi (generalno prema svima ali prema tebi posebno). A za Saca, to si mogla da zakljucis vec onda kada smo pricali o onom kidnapovanju sa plemenca, gde si ti htela Jasona, a ja Saca. Ali svaka cast tebi i Troji sto ste uspeli da sakrijete bilo kakav dogovor do maltene samog kraja, nikad nisam posumnjao da vas dvoje mozete imati neki dil.

Evo nekoliko pitanja (ako ne stignes da odgovoris ovde, mozes u nekoj drugoj temi)

Kada je bila nova podela plemena, to sam dobro zapamtio, prvih 10 ili 15 minuta nisi nikog odabrala, a onda je bukvalno za svako biranje od prvog odabira do poslednjeg prolazilo po minut najvise. Meni je to odmah bacilo sumnju da postoji dogovor oko mesanja plemena, ali nisam nikad naslutio da imas bilo kakav dogovor sa Trojom (sa Selimom da, ali sa Trojom ni u ludilu.) U pocetku sam mislio sam da imas dogovor sa DM da eliminisete nas iz starog Durmitora na neki nacin.

Dakle, DM je maltene pristao na to koga ces odabrati i ovo je deo koji je najvise uticao za nastavak sezone, zbog cega je pristao da se pleme podeli kako se podelilo (moze i on da odgovori)?

Kada su igre u pitanju, iz tvog ugla bilo kakvi solveri su varanje (samim tim i pomaganje drugima ili da tebi neko pomaze je maltene isto). Na Mikino pitanje, rekla si da se zajednicki igrala samo ona igra sa linearnim, a znas i sama da to nije tacno (primer, igrali smo svi protiv Saca, tj. pomagali Dzejkobsu u onoj njihovoj igri). Zbog cega si tvrdila da je samo jedna igra u pitanju, smatram da te priznanje ne bi nikako ugrozilo? Podpitanje, da li ste ti i Troja zajednicki igrali igru u top4, tj imali neki plan da Selima ne uzme imunitet?

Ovo pitanje cu postaviti i tebi a kasnije i Selimi i Jasonu: da li ti je neko na bilo koji nacin pomagao u finalnoj (top3) igri?

I za kraj, mozda malo grubo pitanje, bez ljutnje: zbog cega imas potrebu da uvek opravdas svoj poraz nakon igre u kojoj ne pobedis? Maltene u svakoj igri koju nisi pobedila, nasla si neki razlog da na neki nacin opravdas svoj poraz. Ne verujem da sam stekao pogresan utisak o ovome, posto ima vise primera o tome.

ErinNavanDate: Wednesday, 06-05-2020, 13:22 | Message # 16
Lieutenant general
Awards: 3
Prvo, svaka čast na odličnoj igri... maraton je uništio i nas koji smo samo pratili forum, ne mogu ni da zamislim kako je delovao na učesnike. E sad... my two pennies, i po neko dodatno pojašnjenje...
Quote WanderLust ()
Sve dok Erin nije dobila zelju da "me paranoise" kako je rekla,
Mala korekcija, radi tačnije slike... Erin nije "dobila želju"... Pošto niko u Tari, sem mene, nije znao gde je HII, bilo je osnovano sumnjati da ga ti imaš. DM je predložio deljenje glasova na tebe i YWa što je meni bilo skroz OK, jer su me i DM i YW i Amil startovali za tvoje izbacivanje, odvojeno svaki, Lilake nije bila protivna (u razgovoru sa mnom, totalno ne ulazim u bilo šta drugo). Ja sam njemu rekla da ću da idem "da te paranoišem", ne bi li potrošila HII (što je skroz legitimna taktika). Ako se vratiš na chat, nisam te paranoisala (znam da nemaš HII, nemam potrebe za tim), ali ti jesam rekla stvari kakve sam ja verovala da jesu, i to je bio moj pilatovski pokušaj "pranja ruku". Došla sam da ti kažem "izvini, zbog sebe i svog opstanka glasam za tebe". I to sam i uradila. Opet... ja sam bila skoro u celosti sigurna da ne postoji način da se rezultat glasanja obrne. Možda sam malo preterala kad sam rekla da bih radije izbacila YW nego tebe, ali bio je to trenutak kad sam na njega bila prilično namrštena zbog više stvari:
- nesrećnog SSa koji je pokvario sezonu za nekoliko ljudi,
- totalno neumesne slike u side-chatu,
- nedostatka socijalne igre koji mu je stavljao metu na leđa,
- prepucavanju u chatu dok traje igra.
(On sve ovo, naravno, zna, jer njemu ne ćutim kad me iznervira.)

U svakom slučaju... imale smo prilično prijatan odnos do tog momenta, i nisam želela da ga pokvarim, jer je moja villain sezona trebala da počne dosta kasnije.

Quote YoungWolf ()
Iskreno, nije bila taktika, vec cista spekulacija, za koju sam mislio da moze biti istinita a koja mi se jako svidela.
Ja sam vrištala od smeha kad mi je tako nešto promenuo kao našu taktiku, ali od tog trenutka sam počela da se pitam ima li šanse da iskoristim to, da dođe do povratne informacije i napravi uzbunu. Nisam mogla YWu da tražim taj deo, jer bi bilo nelogično da hoću da se tako nešto zna tako rano, ako je stvarno tačno. Šuškanje je, ipak, krenulo, ali nije bilo mnogo koristi od toga.
Quote WanderLust ()
iako sam Erin zamalo poverovala kad mi je rekla da ne postoji savez njihov.
Da li mi sad možeš veorvati da nije? Selima mi je rekla da mi neće verovati ni kad u Reunionu to ponovim. Stvar je u tome što bi to bilo još logičnije od tvog saveza sa Selimom, pa zato i potpuno besmisleno i taktički pogrešno. biggrin
Quote WanderLust ()
Sac i Erin savrsen savez
Mi možemo da budemo savršen savez kad god hoćemo, tad nismo bili, ipak hvala što ste nas spojili. #Koviljka4Ever heart
Quote WanderLust ()
A odmah nakon toga sam Selimi rekla da ide i da joj to i ona kaze jer sam znala da Erin veruje dosta Selimi, pa je tako Selima zavrsila taj deo eksplicitnije i ja sam samo imala cekati da hemija pocne sa reakcijom, a opet da ja nisam direktni vidljivi reagens.
Nisam joj verovala u tom segmentu. Čak sam odmah i podelila to sa DMom, i da sam videla ikakav drugo procep kroz koji sam mogla da izvučem Saca, izvukla bih ga. Bila sam svesna štete koju sam napravila Durmitoru izbacujući DMa, ali ta šteta je, tešila sam sebe, svakako manja od štete koju je on napravio dozvolivši tebi da nam formiraš pleme.
Quote WanderLust ()
zbog silnih razlicitih Erininih poruka skoro svima
#taktika
Osobe koje su mi trebale su znale da mogu da dobiju kojekakve SSove, jer sam ih upozorila na to. Da SS "sitnim koracima, jedan po jedan" nije stigao u Novu Taru, tada bi ispao Jason, a ne Amil. A ja bih se pitala odakle drugi glas na meni.

Quote WanderLust ()
sad se razbije veza Sac i Erin koja je vec bilo izvesno ima mene na prvom ili drugom piku.
Drugom. Selima mi je bila na prvom.
Quote WanderLust ()
Meni licno nije zasmetala lilake kao lilake da ode u ujedinjenje, nije imala nikakvih sansi za veliki napredak, ali mi je taj bezobrazni pristup isao na zivce i nepostovanje drugih igraca koji su ispali pre nje. Ipak negde treba imati granice, zar ne.
DM me blokirao posle komentara na ovo... Ali ne... u Survivoru ne postoji granica. U Survivoru postoji samo jedan set pravila, a to je onaj koji odredi organizator igre. Survivor poznaje Redemption Island, sa kojeg izbačeni/izglasani igrač može da se vrati. A sam Host je rekao da je Lil zvanično u igri dok na plemenskom ne bude izbačena. Potez koji je izvela Lilake nije bio unapred smišljen, ali zašto da se ne desi, ako joj je ta mogućnost ostavljena. Kao da je recimo bila 3-4 dana bez neta. Solidarno pleme je ne bi izbacilo. Ili da je bila bolesna. Ili šta god. Da je nisi zadržala, ja sam sigurna da bih je ubedila da se vrati u igru odmah nakon mešanja. Npr. da stvarno jeste kupili prednost da otmete nekog iz Novog Durmitora, ja bih se tu bunila nadugo i naširoko, jer u pravilima jasno stoji da svaki član plemena pojedinačno mora da se složi, a znala sam da Lil u tom trenutku nije igrala. Ipak, nisam je cimala po pitanju igre, dok nije došlo ujedinjenje, i ona ušla u njega. A kad je već ušla, što da i ne igra. Pa taman i da sam znala da ću zbog toga ja prva ispasti, isto bih je cimala da se vrati. Možda se ne slažemo po svim pitanjima oko igre, ali Lil je super osoba, odličan saveznik i istinski Survivor igrač.

Elem... više sam komentarisala, nego što sam pitala. Do juče sam bila 50-50 sklona da verujem da ste ti i Selima imal supertajni savez, i da se sve vrtelo oko toga, čak i slučajno izbacivanje troye. #jokesonme

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

Message edited by ErinNavan - Wednesday, 06-05-2020, 13:44

DžejkobsDate: Wednesday, 06-05-2020, 13:41 | Message # 17
Major general
Awards: 0
Od mene samo jedno pitanje jer zaista ne znam sta bih te drugo pitao.

Pre pitanja opet imam potrebu da iskazem neke stvari. Ja te kao osobu cenim a ako igraca sam te svakako zeleo napolje sto si i sama znala. Ali moja percepcija o tebi kao igracu veze nema sa mojom percepcijom o tebi kao o osobi. I igru i realan zivot uvek gledam da razlikujem.

A sad na pitanje.

Da si ti pobedila u finalnoj igri koga bi povela u finale i zašto?

LaraCroftDate: Wednesday, 06-05-2020, 14:19 | Message # 18
Lieutenant general
Awards: 7
Quote troya ()
Postoji samo jedna konstanta u survivoru. Zene se uvek pre ili kasnije podzapaju medjusobno.

Kod tebe u VS Seychelles nas 5 "veštica" se nismo podzapale. Da smo uspele da pobedimo u 2 igre zaredom u TOP 7, ostalo bi nas 5 do kraja.

Takodje, Polly i ja se nismo podzapale kod Saca u VS China.

Inace, nemam volju da citam ove predugacke komentare od WanderLust, Erin, pa i od Naupa  wacko

Message edited by LaraCroft - Wednesday, 06-05-2020, 14:22

troyaDate: Wednesday, 06-05-2020, 14:26 | Message # 19
Colonel general
Awards: 22
Laro you are not the ordinary women biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

DeMarcusDate: Wednesday, 06-05-2020, 14:34 | Message # 20
Colonel
Ja sam apsolutno stao iza svojih izbora jer sam logicno izabrao 3 osobe kojima sam najvise verovao u tom trenutku. Amila, Erin i Lea.... Zasto Sanju? Jer je svakako tamo bila na dnu, nadao sam se troyi umesto Sacu ali Ivanin red je bio i nije htela da ga da kad smo diskutovali

Added (06-05-2020, 14:36)
U mojoj glavi znao sam da Sac nema hii jer mi je Dzejkobs rekao da ga ima, a njega sam cuvao za merge, da bismo sakrili savez sto vise i nisam osecao da je ugrozen svakako u novoj Tari

Added (06-05-2020, 14:37)
Tkd Erin jedino si ti unistila sansu da budemo brojniji u merge-u. Ja nisam igrao ni sa kim od tog Selima-WL-troya trija, a ti si racunala da imate troyu sa Sacom

Search:

VS |