Thursday, 09-01-2025, 17:48Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Sedma emisija - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Sedma emisija
MarkoNGDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:00 | Message # 11
Colonel general
Group: Users
Awards: 8
Status: Offline
Troya,cestitam na poslu,koliko dobijas po emisiji biggrin

Moj favorit je Veljas,nadam se da ce sva tri clana Velikog veca uvideti da je najposteniji biggrin

FM 2020

NeoDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:02 | Message # 12
Major general
Awards: 0
Od preostalih takmicara definitivno se izdvaja Laza i ja isto smatram da bi on trebalo pobediti ...a od svih od pocetka odvoji cu par ljudi pored laze : nemanja , marko i mozda alex , mada i ostali su takodje jednako zasluzili , a sto se tice truda ja tako negledam jer sam u zivotu i vojsci naucio sve kontra ,,tako da bolje prolaze ljudi koji ce u svakom trenutku biti na pravom mestu sa pravim odgovorom ..to je naravno bar moje misljenje ...

Be the change you want to see in the world ...

NemanjaDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:06 | Message # 13
Generalissimo
Awards: 4
ja alexandra smatram jednim od najboljih igrača od našeg dvoboja u onoj igri vezanoj za rg...čovek je pokidao,nisam ni jednom pre njega dao odgovor...respect za brzinu i snalažljivost...

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

NeoDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:06 | Message # 14
Major general
Awards: 0
Ja negledam ko je najposteniji nego ko je pametan i zreo da u svakoj situaciji zna sta ce da uradi ...i surv je takva igra da moras izbaciti nekog do kog ti je stalo ...tako da se prisetite da je 1 pobednik nemanja pavlov glasao za maju jer je dao rec ...mnogi su ispadali ne zasluzeno cak i ove sezone kao npr Luka , Prosle Ognjen ...tako da je surv takva igra i nema tu postenja i nepostenja ...pre bi je nazvao neljuti se covece ...

Be the change you want to see in the world ...

tiksiDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:07 | Message # 15
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Ljudi stavljate metu Lazi na ledja, lose pitanje Troya biggrin Moje misljenje je da ovde ima kompletnijih igraca od njega, jer ovo je igra koja ima cetiri elementa-snaga u igrama, drustveni aspekt, strategija i sreca. Mislim da ima ovde i onih koji bi bili triple treat za razliku od Laze koji to svakako nije.

Neo, Nemanja i ja sam bila jednom u situaciji da odustanem od igre. To nisam uradila iz postovanja prema ljudima koji su zeleli da igraju i prema samoj ideji igre. Tada je u mom plemenu odustalo 5 ljudi i bili smo u jako teskoj situaciji, iz koje smo isplivali nekako.

Da li smatrate da Vas odlazak umanjuje tezinu ove igre, sezone i njenog ishoda? Da li ste time naneli stetu i drugima?

Moje misljenje je da je za vas ovo bilo mnogo vise od jedne obicne igre, zato ste neke stvari previse emotivno shvatili..Licno smatram igre relativno nebitnim u ovom konceptu, a mnogo vise bacam akcenat na njenu drustvenu stranu.

Da li mislite da je ovakav konacan ishod igre verodostojan?

btw. Nemanja odlican avatar.

Miko, koje su bile tvoje greske u ovoj sezoni? Cemu toliki preokreti u igri? Pokazalo se u VSovima do sada da neki specificni obrti donose samo neprilike u vodjenju igre i njenom toku

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Wednesday, 16-06-2010, 23:17

troyaDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:07 | Message # 16
Colonel general
Awards: 22
Miko Sta mislis kako bi se ti snasao na njihovom mestu? Da li bi stigao do ujedinjenja? U VS kod Anubisa nisi bio los, dok si u samoi bio katastrofalan biggrin

Marko Da li krivis "crnu cetvorku" za tvoje ispadanje, ipak su te ostavili samog sa suprotnim plemenom?

Neo i Nemanja Vi ste vasim odustajanjem fakticki oduzeli marku sansu za dalje takmicenje, zar ne mislite da je to po malo sebicno?

Nisam zadovoljna ^_^

MarkoNGDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:10 | Message # 17
Colonel general
Awards: 8
Slika sa objasnjenjem,za tebe Survivor biggrin

http://img191.imageshack.us/img191/3243/survd.jpg

Added (2010-06-16, 22:10)
---------------------------------------------
Troya Ne znam zasto bi oni bili krivi,radili su isto sto bih i ja,mozda bih ostao duze,mozda bi neki manje aktivni takmicari ispali pre mene,ali nemam ni jedan razlog zasto bi ja nekoga od njih krivio,pa i ja sam ispao svojom voljom prvi put,naravno,ni tada mi niko nije mogao zameriti biggrin

FM 2020

GameHost33Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:10 | Message # 18
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote (troya)
Miko Sta mislis kako bi se ti snasao na njihovom mestu? Da li bi stigao do ujedinjenja? U VS kod Anubisa nisi bio los, dok si u samoi bio katastrofalan

Sam znas da je Samoa isla paralelno sa mojim Survivorom i da uopste nisam imao vremena, cak na neke igre nisam mogao dolaziti , i odigrao sam neke katastrofalne poteze.
Kod Anubisa nas je Lara sve zajebala i zbog nje sam zavrsio 6 jer je napala Anubisa i on ju je izbacio i nas klan je na kraju izgubio.
Ovde mislim da bih otisao daleko pa mozda i do samog kraja jer puno ljudi znam.
Jedva cekam da Anubis napravi All stars jer se i meni igra.
Nazalost za Samou nisam imao vremena , cak nisam ni MSN mogao napraviti i nisam bio u kontaktu sa ekipom

NemanjaDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:13 | Message # 19
Generalissimo
Awards: 4
troya,crna četvorka!?woooow!!!

nismo ga mi ostavili,to je moralo tako da bude,jedan od nas 5(marko,nikola,neo,mane i ja) je morao tada u peil! mozda mu je to i pomoglo da duze ostane u igri...

mi smo odustali iz svojih razloga koji su opravdani,sigurno nismo namerno odustali,omg...

i nije sebično jer ja igram prvo za sebe pa onda za ekipu,ako se meni nije ostajalo,zašto bih na silu igrao!?

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

troyaDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:16 | Message # 20
Colonel general
Awards: 22
ok nemanja to je tvoje pravo xD

al postoji i druga strana, zamisli napravis dil sa nekim i uzdas se u njegov glas i on odustane i ti ostanes sam biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |