Tuesday, 04-11-2025, 09:23Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Sedma emisija - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Sedma emisija
MarkoNGDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:00 | Message # 11
Colonel general
Group: Users
Awards: 8
Status: Offline
Troya,cestitam na poslu,koliko dobijas po emisiji biggrin

Moj favorit je Veljas,nadam se da ce sva tri clana Velikog veca uvideti da je najposteniji biggrin

You're either perfect.. or you're not me!

NeoDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:02 | Message # 12
Major general
Awards: 0
Od preostalih takmicara definitivno se izdvaja Laza i ja isto smatram da bi on trebalo pobediti ...a od svih od pocetka odvoji cu par ljudi pored laze : nemanja , marko i mozda alex , mada i ostali su takodje jednako zasluzili , a sto se tice truda ja tako negledam jer sam u zivotu i vojsci naucio sve kontra ,,tako da bolje prolaze ljudi koji ce u svakom trenutku biti na pravom mestu sa pravim odgovorom ..to je naravno bar moje misljenje ...

Be the change you want to see in the world ...

NemanjaDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:06 | Message # 13
Generalissimo
Awards: 4
ja alexandra smatram jednim od najboljih igrača od našeg dvoboja u onoj igri vezanoj za rg...čovek je pokidao,nisam ni jednom pre njega dao odgovor...respect za brzinu i snalažljivost...

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

NeoDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:06 | Message # 14
Major general
Awards: 0
Ja negledam ko je najposteniji nego ko je pametan i zreo da u svakoj situaciji zna sta ce da uradi ...i surv je takva igra da moras izbaciti nekog do kog ti je stalo ...tako da se prisetite da je 1 pobednik nemanja pavlov glasao za maju jer je dao rec ...mnogi su ispadali ne zasluzeno cak i ove sezone kao npr Luka , Prosle Ognjen ...tako da je surv takva igra i nema tu postenja i nepostenja ...pre bi je nazvao neljuti se covece ...

Be the change you want to see in the world ...

tiksiDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:07 | Message # 15
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Ljudi stavljate metu Lazi na ledja, lose pitanje Troya biggrin Moje misljenje je da ovde ima kompletnijih igraca od njega, jer ovo je igra koja ima cetiri elementa-snaga u igrama, drustveni aspekt, strategija i sreca. Mislim da ima ovde i onih koji bi bili triple treat za razliku od Laze koji to svakako nije.

Neo, Nemanja i ja sam bila jednom u situaciji da odustanem od igre. To nisam uradila iz postovanja prema ljudima koji su zeleli da igraju i prema samoj ideji igre. Tada je u mom plemenu odustalo 5 ljudi i bili smo u jako teskoj situaciji, iz koje smo isplivali nekako.

Da li smatrate da Vas odlazak umanjuje tezinu ove igre, sezone i njenog ishoda? Da li ste time naneli stetu i drugima?

Moje misljenje je da je za vas ovo bilo mnogo vise od jedne obicne igre, zato ste neke stvari previse emotivno shvatili..Licno smatram igre relativno nebitnim u ovom konceptu, a mnogo vise bacam akcenat na njenu drustvenu stranu.

Da li mislite da je ovakav konacan ishod igre verodostojan?

btw. Nemanja odlican avatar.

Miko, koje su bile tvoje greske u ovoj sezoni? Cemu toliki preokreti u igri? Pokazalo se u VSovima do sada da neki specificni obrti donose samo neprilike u vodjenju igre i njenom toku

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Wednesday, 16-06-2010, 23:17

troyaDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:07 | Message # 16
Colonel general
Awards: 22
Miko Sta mislis kako bi se ti snasao na njihovom mestu? Da li bi stigao do ujedinjenja? U VS kod Anubisa nisi bio los, dok si u samoi bio katastrofalan biggrin

Marko Da li krivis "crnu cetvorku" za tvoje ispadanje, ipak su te ostavili samog sa suprotnim plemenom?

Neo i Nemanja Vi ste vasim odustajanjem fakticki oduzeli marku sansu za dalje takmicenje, zar ne mislite da je to po malo sebicno?

Nisam zadovoljna ^_^

MarkoNGDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:10 | Message # 17
Colonel general
Awards: 8
Slika sa objasnjenjem,za tebe Survivor biggrin

http://img191.imageshack.us/img191/3243/survd.jpg

Added (2010-06-16, 22:10)
---------------------------------------------
Troya Ne znam zasto bi oni bili krivi,radili su isto sto bih i ja,mozda bih ostao duze,mozda bi neki manje aktivni takmicari ispali pre mene,ali nemam ni jedan razlog zasto bi ja nekoga od njih krivio,pa i ja sam ispao svojom voljom prvi put,naravno,ni tada mi niko nije mogao zameriti biggrin

You're either perfect.. or you're not me!

GameHost33Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:10 | Message # 18
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote (troya)
Miko Sta mislis kako bi se ti snasao na njihovom mestu? Da li bi stigao do ujedinjenja? U VS kod Anubisa nisi bio los, dok si u samoi bio katastrofalan

Sam znas da je Samoa isla paralelno sa mojim Survivorom i da uopste nisam imao vremena, cak na neke igre nisam mogao dolaziti , i odigrao sam neke katastrofalne poteze.
Kod Anubisa nas je Lara sve zajebala i zbog nje sam zavrsio 6 jer je napala Anubisa i on ju je izbacio i nas klan je na kraju izgubio.
Ovde mislim da bih otisao daleko pa mozda i do samog kraja jer puno ljudi znam.
Jedva cekam da Anubis napravi All stars jer se i meni igra.
Nazalost za Samou nisam imao vremena , cak nisam ni MSN mogao napraviti i nisam bio u kontaktu sa ekipom

NemanjaDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:13 | Message # 19
Generalissimo
Awards: 4
troya,crna četvorka!?woooow!!!

nismo ga mi ostavili,to je moralo tako da bude,jedan od nas 5(marko,nikola,neo,mane i ja) je morao tada u peil! mozda mu je to i pomoglo da duze ostane u igri...

mi smo odustali iz svojih razloga koji su opravdani,sigurno nismo namerno odustali,omg...

i nije sebično jer ja igram prvo za sebe pa onda za ekipu,ako se meni nije ostajalo,zašto bih na silu igrao!?

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

troyaDate: Wednesday, 16-06-2010, 23:16 | Message # 20
Colonel general
Awards: 22
ok nemanja to je tvoje pravo xD

al postoji i druga strana, zamisli napravis dil sa nekim i uzdas se u njegov glas i on odustane i ti ostanes sam biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |