Sedma emisija
|
|
Neo | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:57 | Message # 51 |
Major general
Group: Users
Status: Offline
| hahahahah secam se mada nisam tad ucestvovao
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
Nemanja | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:59 | Message # 52 |
Generalissimo
| ta igra je bila najzanimljivija ubedljivo!
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Neo | Date: Thursday, 17-06-2010, 00:06 | Message # 53 |
Major general
| pa sta bi sa emisijom ..gost pobegao a nema ni voditeljke da nam postavlja pitanja
|
|
| |
Nemanja | Date: Thursday, 17-06-2010, 00:07 | Message # 54 |
Generalissimo
| mislim stvarno,na šta ovo liči!? :P ivan ivanović je bolji od vas... šalim se,tiksi konza!
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 17-06-2010, 00:13 | Message # 55 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Eh, evo me, evo me..ajmo dalje krug pitanja.. Da ste ostali vas 4 u igri poslednji-Neo, Nemanja, Nikola i Mane i da su morala dvojica da ispadnu, za koga bi ste glasali da ispadne? Ko je bio vas favorit u Survivor Philipines i zbog cega? Na koga vas podsecaju ostali ucesnici VS-a (ukljucujuci tu i sebe) u poredjenju sa Panamom i Filipinima? Sta mislite o Srdjanovom odustajanju u momentu kada mu je pobeda bila prakticno u saci? Za koju reprezentaciju navijate na SP, izuzev Srbije? gde ja stadoh troya ti produzi..
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Thursday, 17-06-2010, 00:17 |
|
| |
troya | Date: Thursday, 17-06-2010, 00:15 | Message # 56 |
Colonel general
| pitanje za sve: Hocete li menjeti taktiku i pristup igri u sledecoj sezoni?
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Neo | Date: Thursday, 17-06-2010, 00:28 | Message # 57 |
Major general
| TIKSI :Odma da kazem da navijam za honduras salim se , pa ja za spaniju , da od nas 4 morao neko da ispadne ..pa verovatno ja i nemanja jer smo stalno ispravljali krive drine salim se naravno ...da je morao neko da ispadne pa ne znam nisam razmiljao o tome vec o drugim stvarima koje su tad igrale vazniju ulogu...favorit mi je bio Aca i Srdjan , a iz prve sezone Vanja Mandic .Sto se tice srdjanovog odustajanja ja ga podrzavam al ja u toj situaciji nikad ne bi odustao , pogotovo zbok para , i nervira li me komentari kao zasto ste se prijavili za surv i svi kao nesto da isprobamo sebe i svoje mogucnosti ..to je najveca glupost , ne znam sta je problem da kazu da su tu zbok para TROYA : To pitanje ne zavisi od nas ..jer ne znas sa kime ces biti na ostrvu i zavisi od drugih ljudi ..ja ne volim da taktiziram ,,nesto sto drugi zovu taktika ja zovem logika ....Pojedi il ces biti pojeden nema trece
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 17-06-2010, 00:46 | Message # 58 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Tiksi ja navijam za SRBIJU!!! Ni za koga vise , jedino malo za Holandiju a ostalo ...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 17-06-2010, 10:38 | Message # 59 |
Colonel general
| Miko ti i dalje nisi dao komentar na sliku koju sam ti ostavio :P Ne zelis da priznas da sam u pravu,ili si zaboravio
FM 2020
|
|
| |
Nemanja | Date: Thursday, 17-06-2010, 14:50 | Message # 60 |
Generalissimo
| Quote (tiksi) Da ste ostali vas 4 u igri poslednji-Neo, Nemanja, Nikola i Mane i da su morala dvojica da ispadnu, za koga bi ste glasali da ispadne? heheheh...ne bih glasao u takvoj situaciji,lako je! Quote (tiksi) Ko je bio vas favorit u Survivor Philipines i zbog cega? Na koga vas podsecaju ostali ucesnici VS-a (ukljucujuci tu i sebe) u poredjenju sa Panamom i Filipinima? Luka,Nikola,Aca,Klemen i Ognjen Quote (tiksi) Za koju reprezentaciju navijate na SP, izuzev Srbije? Holandija i Argentina Quote (troya) pitanje za sve: Hocete li menjeti taktiku i pristup igri u sledecoj sezoni? lepo je rekao neo,ja nisam imao taktiku,igrao sam logično...znao sam da ako ja njih ne izbacim,oni će mene.e sad nije mi to išlo za rukom,ne zbog mojih grešaka,već zbog mikinih,to je drugi problem...imali smo ih dva puta i oba puta nas je mika zajebao...i bolje mi je to što sam ispao naivan,nego da sam eventualno pobedio na takav način
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Thursday, 17-06-2010, 21:33 |
|
| |