Sedma emisija
|
|
AleXandar | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:27 | Message # 31 |
Pobednik VS 3
Group: Users
Status: Offline
| Quote (MarkoNG) Alex ako imas srece kao i tvoj Avatar,ostajes ti ovde On nema srece, on ima mozak ja ne bi nikad igrao igru kao sto je on igrao ali mi je ipak moj omiljeni takmicar survivora
Keep hope alive
|
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:28 | Message # 32 |
Major general
| Da li smatrate da Vas odlazak umanjuje tezinu ove igre, sezone i njenog ishoda? Da li ste time naneli stetu i drugima? Moje misljenje je da je za vas ovo bilo mnogo vise od jedne obicne igre, zato ste neke stvari previse emotivno shvatili..Licno smatram igre relativno nebitnim u ovom konceptu, a mnogo vise bacam akcenat na njenu drustvenu stranu. Da li mislite da je ovakav konacan ishod igre verodostojan? 1.Pa imam jednostavan odgovor sto se tice odustajanja ...Ovo je individualna igra u nekom pogledu .Da li sam naneo stetu drugima ..pa jesam od toka ne bezim 2. Ja nisam sigurno nista emotivno shvatio jer je to krajnje smesan komentar , sticajem okolnosti da sam stanovao sam po raznim krajevima sveta da neobijasnjavam , al nisam emotivno shvatio nego mislim da neke stvari nisu bile regularne 3.Pa iskreno mislim da nije verodostojan , ja sam naveo da od preostalih izdvajam lazu ,al postojeci koncept nikako ne priznajem jer da su stvari bile onakve kakve su trebale da budu , ne bi doslo do ovoga , i ja se slazem sa tom konstatacijom da je ovo drustvena igra ...
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:28 | Message # 33 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Miko, nije nas samo Lara zajeb* tada, zajeb* su nas i oni fake plemenski saveti i dobro znas kakve je to posledice imalo na igru, kada je suprotan klan bio siguran i dobio ponistavanje, dok smo mi morali nekog svog da izbacimo i da nam se neutralise jedini skriveni imunitet u toj sezoni. Bilo je vise momenata u ovoj sezoni koji su me na to podsetili, te momke delom i razumem sto su odustali, posto mnogi od nas bas i ne gotive VB i nikada se za njega ne bi prijavili. Licno mislim da takve stvari ne vode nicemu i da su takvi presedani nepotrebni pa i nezanimljivi u ovoj igri. IvanaSm dal te je iznenadilo sto si izglasana? Zasto nisi stupila u kontakt sa takmicarima koji nisu u nekom dilu i pokusala da postignes makar izjednacen rezultat? Iskreno, ono sto sam ocekivala je da ce sada biti izbacen neki takmicar koji ima dosta sansi u finalu, dok je jos dosta ljudi u igri, kako to ne bi bilo direktno izglasavanje prijatelja iz igre. Ovo je samo pokazalo da u ovoj sezoni, treci aspekt igre i mozda najbitniji aspekt igre- strategija ne postoji.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Wednesday, 16-06-2010, 23:32 |
|
| |
AleXandar | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:32 | Message # 34 |
Pobednik VS 3
| Quote (Neo) ato ste neke stvari previse emotivno shvatili. ja sam mislio da ti shvatas stvari preemotivno , ali sam izgleda pogresio Added (2010-06-16, 22:32) --------------------------------------------- ne mislim nista lose ali tako si mi delovao po kometarima
Keep hope alive
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:33 | Message # 35 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Opa pojavio se Russelov dvojnik na ostrvu. Od 5 preostalih 2 Russella sad ili nikad mora da bude ludnica u sezoni Nema nista lose u tome biti emotivac. Neo jednostavno mislim da si sam sagoreo u sopstvenom zaru sa kojim si usao u igru. Verujem, oguglaces do naredne sezone, svima nam se to desavalo Malo statistike. Vecina ljudi se zamorila sa ucescima u VSurvivoru nakon 4 odigrane sezone. Zelim Vam uspeh u narednim u kojima budete igrali!
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Wednesday, 16-06-2010, 23:40 |
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:34 | Message # 36 |
Major general
| Pitanje za surv .... Nakon naseg odustajanja si odma potom ujednio plemena (preostala 2), da li smatras da bi neki ljudi takvom odlukom bili odma u startu ugrozeni u tom ujedinjenju, uzimajuci u obzir prethodne situacije i nazovimo ih "greske" ?
|
|
| |
AleXandar | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:34 | Message # 37 |
Pobednik VS 3
| Ma to ti je samo avatar, nisam ja ni blizu igre russella
Keep hope alive
|
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:35 | Message # 38 |
Major general
| Aleks to pitanje nije bilo postavljeno tebi vec meni i nemanji pa zaista ne znam kome si uputio odgovore tiksi ili sam ja nasao sebe u tim odgovorima
|
|
| |
AleXandar | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:38 | Message # 39 |
Pobednik VS 3
| Quote (Neo) 2. Ja nisam sigurno nista emotivno shvatio pogresio sam citat nema veze
Keep hope alive
|
|
| |
Nemanja | Date: Wednesday, 16-06-2010, 23:40 | Message # 40 |
Generalissimo
| šta je,bre,ovo!? zar ne treba voditeljka najviše da priča? mi smo gosti
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|