FINALE
|
|
tiksi | Date: Friday, 18-06-2010, 23:27 | Message # 11 |
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Plor) tiski me nije željela u finalu To je zato sto mi nisi dao da gledam slike Sorry Plor, samo dvojica mogu u finale Nisi se lose drzao, mislim da imas puno vise potencijala nego sto si pokazao ovog puta .
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Friday, 18-06-2010, 23:30 |
|
| |
AleXandar | Date: Friday, 18-06-2010, 23:31 | Message # 12 |
Pobednik VS 3
| Quote (tiksi) Alex, ako si uopste glasao za Anju na plemenskom kada je ispala, zasto si to uradio i da li ocekujes da ti ona nakon toga da svoj glas? Da , glasao sam za anju sad cu i da objasnim. Prvo je bio plemenski gde smo se dogovorili da glasamo za veljasa , sto smo i uradili. Ali su veljas i plor dobili po 2 glasa (veljas glasao za plora, a plor nije glasao) tako da je bilo izednjaceno i miko je dao da glasamo izmedju anje i plora. Ja nisam hteo da glasam ni za jednog ni za drugog jer sam sa njima od pocetka i mislio sam da ce veljas glasati za plora kao sto je uradio u prvom krugu , a ja da glasam za anju kako bi izednacio. Ali je veljas promenio odluku i tako ispalo 2-0 . Quote (tiksi) Koji je bio tvoj plan u pogledu 4 Galfovaca koji su odustali, pre nego sto su oni odustali? Pa plan je bio da ih izbacimo jednog po jednog jer smo imali vecinu Quote (tiksi) Zbog cega mislite da ste zasluzeno u ovom finalu? Sta ste to imali ili uradili sto nisu drugi? Prvo zbog toga sto smo bili aktivni , a isto tako i zbog drustvenu igru. Quote (tiksi) Da li ste imali sa nekim nekakav dogovor u ovoj sezoni i ako da koji i kakav dogovor? Imao sam dogovor sa peilom (anja,plor,veljas.. i ostali ). dogovor je bio prvo da se resimo ove iz galfa. To je to, nadam se da sam dobro odgovorio i da ces razumeti moj srpski
Keep hope alive
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Friday, 18-06-2010, 23:33 | Message # 13 |
Colonel general
| Quote (tiksi) Laza me je iznenadio svojom efikasnoscu u igrama Hvala na ovome, zar si sumnjala u mene i u cari mog ADSL-a ? Quote (tiksi) Lazo, drzao si se odvojeno u odnosu na ostale i vodio svoju igru, sto je u ovakvom spletu okolnosti bilo jako dobro. Bio si i Galfovac i Peilovac, ni sa jednima ni sa drugima. Dal mislis da bi to moglo sada da te kosta pobede kada su u VV ljudi iz Peila? Da li mislis da su cvrsti i veliki savezi u ovoj igri dobra stvar? Za razliku od prosle sezone, gde sam bio uz Trojan, ovde sam igrao objektivno i posteno, sto se ocigledno isplatilo. Posto sam ja igrao posteno, nadam se da ce i ljudi iz VV-a glasati posteno i po zasluzi. Jeste alex bio duze sa njima, mozda imao i dil, jeste i on bio super takmicar i razlika izmedju nas i ne postoji, ili je znatno mala, ali se ipak nadam da ce ljudi ipak presuditi u moju korist jer mislim da sam (mozda zbog brzeg i boljeg neta) bio bolji i uspesniji u igrama, ali jako malo bolji... U svakom slucaju, obojica zasluzujemo pobedu Savezi jesu dobra stvar do ujedinjenja, ili do top X. Posle toga mislim da bi se trebalo igrati posteno i objektivno, a to je to sto si nam ti pricala u prosloj sezoni, dok te mi nismo slusali Quote (tiksi) Zbog cega mislite da ste zasluzeno u ovom finalu? Sta ste to imali ili uradili sto nisu drugi? Zato sto sam nasao 2 tajna i treci, ali nisam imao prilike da odem na OD, pa sam kasnije odmah nasao cije je ime na slici onoj Bio sam jedan od najboljih u igrama i mozda najaktivniji takmicar. Igrao sam objektivno i bez saveza, sto se, po meni, treba ceniti To su razlozi, bio sam tu, pobedjivao na igrama i slicno... Quote (Anja) Da li ste imali sa nekim nekakav dogovor u ovoj sezoni i ako da koji i kakav dogovor? Dok sam bio u Peilu, drzao sam se Peila. U Galfu sam se drzao Galfa. Rekao sam odmah da od ujedinjenja igram objektivno, sto su mnogi kritikovali i terali me da "ne izneverim" Galf. Ipak sam im odoleo, i evo me u finalu Quote (Anja) Za pocetak mi recite da li biste voleli da je neko drugi sa vama u finalu? Pored koga biste imali najvece sanse za pobedu? Voleo bih da je tu bilo ko od kvalitetnih takmicara: Neo, Nemanja, Anja, Marko i jos neki. Jaki takmicari su mogli doci tu gde su, a mozda je objektivnost trebala biti ono sto ih vodi da bi i stigli dotle. Vec sam rekao, ne gledam tako. U finalu ne zelim slabog takmicara samo da bih pobedio, vec posteno nekog ko je i zasluzio, pa da bolji pobedi. To je to
|
|
| |
AleXandar | Date: Friday, 18-06-2010, 23:33 | Message # 14 |
Pobednik VS 3
| Quote (Anja) Za pocetak mi recite da li biste voleli da je neko drugi sa vama u finalu? Pored koga biste imali najvece sanse za pobedu? Pa osim sa lazom voleo bih da sam u finalu sa plorom i tobom . pored koga bi imao najvece sanse kad bi veliko vjece imalo iste clanove?
Keep hope alive
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Friday, 18-06-2010, 23:34 | Message # 15 |
Colonel general
| Quote (tiksi) Ako ste glasali uopste da igru napusti IvanaSM zasto ste to uradili? Mislim da bi ona bila slaba konkurencija u finalu, tj da bi neko od vas sada bio bez brige. Pogledaj odgovor na Anjino pitanje Nemam taktiku, jednostavno nije zasluzila finale, pa je ne bih ni poveo sa sobom da sam pobedio
|
|
| |
AleXandar | Date: Friday, 18-06-2010, 23:35 | Message # 16 |
Pobednik VS 3
| Quote (lazalaza93) ovde sam igrao objektivno
Keep hope alive
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Friday, 18-06-2010, 23:37 | Message # 17 |
Colonel general
| Quote (AleXandar) pored koga bi imao najvece sanse kad bi veliko vjece imalo iste clanove? Jel ovo pitanje ?
|
|
| |
AleXandar | Date: Friday, 18-06-2010, 23:40 | Message # 18 |
Pobednik VS 3
| nisam dobro oformio pitanje i neznam da ga oformim , jbg
Keep hope alive
Message edited by AleXandar - Friday, 18-06-2010, 23:41 |
|
| |
Plor | Date: Friday, 18-06-2010, 23:42 | Message # 19 |
Lieutenant
Group: Blocked
| Kome bi išlo u prilog da je vijeće veće? da se u njemu nalazi neko iz galfa?
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Friday, 18-06-2010, 23:44 | Message # 20 |
Colonel general
| Verovatno meni, mada ne znam...
|
|
| |