Gde me nadje Miko, uvek ja pitanja da postavljam Moram odmah da kazem zadovoljna sam finalistima :), iako je sezona bila vrlo neobicna , jer su ova dva momka gotovo od pocetka bila moji favoriti. Laza me je iznenadio svojom efikasnoscu u igrama, Alex je zreo i racionalan igrac koji ima sve kvalitete za jedno finale, cak i u mnogo opakijoj konkurenciji, sa mnogo vise "promocurnih i nafilovanih" igraca.
Mnoge stvari mi u ovoj sezoni naravno nisu jasne, a dobar deo njih ne tice se vas, tako da cu biti stura sa pitanjima.
Alex, ako si uopste glasao za Anju na plemenskom kada je ispala, zasto si to uradio i da li ocekujes da ti ona nakon toga da svoj glas?
Koji je bio tvoj plan u pogledu 4 Galfovaca koji su odustali, pre nego sto su oni odustali?
Lazo, drzao si se odvojeno u odnosu na ostale i vodio svoju igru, sto je u ovakvom spletu okolnosti bilo jako dobro. Bio si i Galfovac i Peilovac, ni sa jednima ni sa drugima. Dal mislis da bi to moglo sada da te kosta pobede kada su u VV ljudi iz Peila? Da li mislis da su cvrsti i veliki savezi u ovoj igri dobra stvar?
Pitanja za obojicu:
Zbog cega mislite da ste zasluzeno u ovom finalu? Sta ste to imali ili uradili sto nisu drugi?
Da li ste imali sa nekim nekakav dogovor u ovoj sezoni i ako da koji i kakav dogovor?
Ako ste glasali uopste da igru napusti IvanaSM zasto ste to uradili? Mislim da bi ona bila slaba konkurencija u finalu, tj da bi neko od vas sada bio bez brige.