Thursday, 09-01-2025, 17:34Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

FINALE - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
FINALE
AnjaDate: Friday, 18-06-2010, 23:45 | Message # 21
Lieutenant general
Group: Users
Awards: 5
Status: Offline
Quote (AleXandar)
Da , glasao sam za anju sad cu i da objasnim. Prvo je bio plemenski gde smo se dogovorili da glasamo za veljasa , sto smo i uradili. Ali su veljas i plor dobili po 2 glasa (veljas glasao za plora, a plor nije glasao) tako da je bilo izednjaceno i miko je dao da glasamo izmedju anje i plora. Ja nisam hteo da glasam ni za jednog ni za drugog jer sam sa njima od pocetka i mislio sam da ce veljas glasati za plora kao sto je uradio u prvom krugu , a ja da glasam za anju kako bi izednacio. Ali je veljas promenio odluku i tako ispalo 2-0 .

Samo da dodam da sam kada je plemenski poceo rekla Alexu da slobodno glasa za mene jer sam izgubila volju za igrom i i zato nisam glasala na poslednja 2 saveta i nisam se pojavila na igri...

Da li ste zadovoljni svojom igrom? Ocenite je od 1 do 10.
Koje su vase greske? (ako ih je uopste bilo...)

Goooo Anja :D

AleXandarDate: Friday, 18-06-2010, 23:47 | Message # 22
Pobednik VS 3
Awards: 4
Quote (Plor)
Kome bi išlo u prilog da je vijeće veće? da se u njemu nalazi neko iz galfa?

Islo bi valjda u prilog lazu , jer je on bio skoro celo vreme smile

Added (2010-06-18, 22:47)
---------------------------------------------

Quote (Anja)

Necu da se hvalim ali mislim da mi je igra bila dobra i ocenio bih je sa 10 , mozda mi je mala greska bila sto sam se isticao previse na pocetku i svadjao se sa galfovcima ali mi splet okolnosti dosao u prilog smile

Keep hope alive

AnjaDate: Friday, 18-06-2010, 23:47 | Message # 23
Lieutenant general
Awards: 5
Ocenite i igru protivnika ocenom od 1 do 10 biggrin

Goooo Anja :D

PlorDate: Friday, 18-06-2010, 23:47 | Message # 24
Lieutenant
Group: Blocked
Awards: 3
Dali ćete se , ukoliko pobjedite, smatrat ravnopravin s tiksi i regendom pošto znamo kakva je ova sezona bila?

AleXandarDate: Friday, 18-06-2010, 23:51 | Message # 25
Pobednik VS 3
Quote (Plor)
Ocenite i igru protivnika ocenom od 1 do 10 biggrin

super je i on odigrao i nemu dajem 10 smile

Quote (Plor)
Dali ćete se , ukoliko pobjedite, smatrat ravnopravin s tiksi i regendom pošto znamo kakva je ova sezona bila?

Ne bas, ovo nije bila neka dobra sezona ..
ja sam vec rekao da je renegado najbolji igrac virtual survivora u igrama je nenormalno dobar , a u strategiji jos bolji smile .. Naravno i tiksi je medju najboljima. Tako da neznam bas dal se ovom sezonom mozemo smartati ravnopravnim

Keep hope alive

Message edited by AleXandar - Friday, 18-06-2010, 23:51

tiksiDate: Friday, 18-06-2010, 23:51 | Message # 26
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Lazo isticao si se u igrama, nije to samo do neta, da li si razmisljao da to moze da ti nabaci metu na ledja i da drugi takmicari pomisle da ih ugrozavas, kao sto sam ja pomislila u prosloj sezoni pa sam izmedju tebe i troje izabrala tebe da izadjes smile ?

U svakom slucaju dosta si napredovao jer biti ocigledno jak igrac i uz to imati cvrst savez tj. neprijatelje ne vodi ni cemu, jer u toj kombinaciji ti si taj koji prvi napusta igru.

Nemam sta da dodam vise za tebe, sve mi je jasno, klasican Heroj.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

AleXandarDate: Friday, 18-06-2010, 23:53 | Message # 27
Pobednik VS 3
Imam pitanje ja za tebe tiksi . Gde trebam ja biti u heroes ili villains? smile

Keep hope alive

PlorDate: Friday, 18-06-2010, 23:57 | Message # 28
Lieutenant
mmm, evo ja baš mislim suprotno od tiksi! za mene je dobar igrač onaj koji je stalno na meti i ima mnogo neprijatelja, a svejedno dođe do kraja...

Mislim da u ovoj sezoni nemamo nikog takvog :P

lazalaza93Date: Saturday, 19-06-2010, 00:00 | Message # 29
Colonel general
Awards: 6
Quote (Anja)

Zadovoljan sam. Steta sto drugi nisu igrali (vecina) tj. bila neaktivna, pa mislim da sam sa mnogo manje truda mogao doci dovde... smile
Ocenjujem je sa 10 jer ne smatram da sam negde pogresio...
Mislim da nemam gresaka... Ako ima, procenice drugi, ja smatram da sam odigrao super wink

Quote (Anja)
Ocenite i igru protivnika ocenom od 1 do 10

10 smile Ima sve kvalitete za pobednika kao i ja wink

Quote (tiksi)

Iskreno, ova pobeda je mac sa dve ostrice, koliko se mozemo hvaliti pobedom, toliko se mozemo stiditi, jer je sezona bila uzas. Uprkos tome, smatram da smo ja i Alex zasluzeno dosli dovde pa bih se slobodno smatrao ravnopravan sa tiksi (za renegada ne znam, ne znam ga) smile

Quote (tiksi)
Lazo isticao si se u igrama, nije to samo do neta, da li si razmisljao da to moze da ti nabaci metu na ledja i da drugi takmicari pomisle da ih ugrozavas, kao sto sam ja pomislila u prosloj sezoni pa sam izmedju tebe i troje izabrala tebe da izadjes

Da sam odlucio da igram u savezima, da taktiziram, bilo bi lose. Posto sam resio da igram posteno i (omg, opet ta rec) objektivno, nisam se plasio toga, narocito zbog tajnog imuniteta i nacina na koji se koristio biggrin A za ovo drugo, svaka ti cast na strategiji wink Mada i ne smatram da sam bolji od Troye wink

Quote (tiksi)
klasican Heroj

Hvala ;)))

PlorDate: Saturday, 19-06-2010, 00:03 | Message # 30
Lieutenant
Ko je po vama favorit u finalU?

Search:

VS |