Friday, 24-01-2025, 17:04Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Dvanaesti plemenski savjet - Page 6 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Dvanaesti plemenski savjet
BokiliDate: Monday, 26-07-2010, 14:57 | Message # 51
Lieutenant colonel
Group: Users
Awards: 2
Status: Offline
Quote (troya)
I za kraj Bojana. Problem je sto sam se vezao za nju u perdidu i bilo mi je tesko da je izbacim. I tako mnogo otezao posao estoyu. Cak sam joj nudio da ide samnom zato sto sam u tom trenutku bio mnogo vezaniji za nju nego za vas. Znam da bi tako izgubio vecinu glasova porote ali nije mi bilo bitno. Kada je rekal da ce da odustane da joj trazite da glasate za nju ja sam joj rekao da bi u tom trenutku bacio tajni i pobrisao sve njene glasove protiv njene volje. Ona jemozda i osoba zbog koje sam izbacen iz estoya. Secam se razgovora sa Tamarom, ona me je pitala da li je bojana sa nama, ja sam rekao da nije. Ond ame je pitala dali cu glasati za nju. ja sam rekao da ne znam sta da radim, da je najbolje d aje ostavimo za kraj pa d avidimo sta cemo...

Merry..Ovako cu da odg i na tvoje pitanje... Kada je poceo VS u prvom plemenu najvise mi je znacio Steva...I kada su bile one rotacije htela sam da ostanem sa njim u plemenu.... I ostala sam ,ali sam u plemenu takodje sa Troyom i Merry..... Za koje sam se isto vezala.... Ja se nesecam da sam rekla da necu glasati za vas troje....Ali nema veze...Mozda i jesam..... Nikad to nisam planirala... Za Stevu siguro necu glasati..Merry tebe su izbacili znci da si ostala verovatno nebi glasala za tebe.... Troya.... I za njega sam se vezala... I sve je bilo super.... Nudio mi je da udjemo u finale.....Ali kad sam saznala da je to svima nudio...strasno sam se razocarala u njega...... Kolko sam ja shvatila svima si nudio samo zbog glasa u finalu... :S Nz.... Neverujem da bi za tebe glasala da nisam saznala ovo.... Ali opet meni nije ni vazno da ovade pobedim.... Ionako je ovo samo VIRTUELNO.... I nema nikakve nagrade..Ovo je samo igra... A prvo pravilo je da svi shvate da je ovo igra biggrin

♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥

PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT

GameHost33Date: Monday, 26-07-2010, 15:00 | Message # 52
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Boko odgovori i na moja pitanja!!!

BokiliDate: Monday, 26-07-2010, 15:04 | Message # 53
Lieutenant colonel
Awards: 2
Odgovorila sam smile Juce smile

♥ Zvezdasice su SEXY, na njih se svi loze, lepe su pa im se moze! ♥

PEACE ♥ LOVE ♥ TWILIGHT

troyaDate: Monday, 26-07-2010, 15:34 | Message # 54
Colonel general
Awards: 22
Quote (Bokili)
Nudio mi je da udjemo u finale.....Ali kad sam saznala da je to svima nudio...strasno sam se razocarala u njega...... Kolko sam ja shvatila svima si nudio samo zbog glasa u finalu... :S Nz.... Neverujem da bi za tebe glasala da nisam saznala ovo.... Ali opet meni nije ni vazno da ovade pobedim.... Ionako je ovo samo VIRTUELNO.... I nema nikakve nagrade..Ovo je samo igra... A prvo pravilo je da svi shvate da je ovo igra biggrin

Mislim da sam ovo objasnio, sa estoyem sam imao dil od pocetka koji sam prekrsio kad sam tebi ponudio finale... znaci za finale sam imao samo sa tamarom i nemanjom i to odavno...
Glas u finale je jedino bio ukljucen u dil sa suljom i taj dil se neikako nije kosio niti je ugrozavao moj dil sa tadasnjim estoyem. Isto tako "estoy dil" ne smatram kao svoj dil, vec nas dil, svih clanova estoya, svima je dogovarao taj dil ne samo meni.
Kazes da ne verujes da bi za mene glasala da nisi saznala "istinu". Ako sam ti znacio kako kazes zar nije logicno da me pitas za objasnjenje, nego da me obrises sa face???

Nisam zadovoljna ^_^

SavoBLDate: Monday, 26-07-2010, 16:43 | Message # 55
Colonel general
Awards: 1
nemanja bio je broj 4,moj najsrecni broj biggrin biggrin biggrin

un montón de gente estúpida en un solo lugar

TamaraDate: Monday, 26-07-2010, 17:07 | Message # 56
Pobednica VS 4
Awards: 1
koliko sam videla,za mene nema pitanja,tako da cu samo zahvaliti nemanji i reci mu da cu dati sve od sebe smile Pozz ljudi

O:)

merryDate: Monday, 26-07-2010, 17:43 | Message # 57
Major general
Awards: 7
Quote (Bokili)
Ja se nesecam da sam rekla da necu glasati za vas troje....

wink ok hvala boko...
nadam se da me nije uhvaltila skleroza...:P
to je sve od mene ....

Don't hate me because i'm perfect,hate me because you're not :)

SuljosaDate: Monday, 26-07-2010, 18:11 | Message # 58
Colonel general
Awards: 12
TOLIKO I OD MENE

<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3

GameHost33Date: Monday, 26-07-2010, 19:56 | Message # 59
Generalissimo
POKUPIT CU GLASOVE

GameHost33Date: Monday, 26-07-2010, 19:56 | Message # 60
Generalissimo
AKO NEKO IMA TAJNI IMUNITET OVO JE PRAVI TRENUTAK DA GA ISKORISTI!!!

Search:

VS |