Jedanaesti plemenski savjet
|
|
tiksi | Date: Tuesday, 02-11-2010, 21:51 | Message # 11 |
 Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Status: Offline
| Evo Biba nisi sama i ja sam tu... Kao deo odgovora na vasa pitanja moram da kazem da mi volja za igrom pada iz dana u dan iz vise razloga. Jedan od razloga je sto smo mi svi manje vise prijatelji sto igru cini veoma teskom i veoma licnom. Drugo je to sto kaze Biba da igara ni nema, pa ni nema neke zabave, a ni sportskog duha. Sve se svodi na emotivni hard stuff. Treci razlog je sto se ovo poprilicno oduzilo, a nije sadrzinski ispunjeno, ako izuzmemo urnebesne momente sa nasim gh. Alex ne razmisljam o pobedi u ovom trenutku. Troya: 1. 0,0 2. Najnamazaniji? Ja Pa sta da ti kazem troja prema meni niko nije namazan. 3. Sve za pobedu? Svi zele da pobede i svako se trudi u granicama svojih znanja i mogucnosti. Stvarno ne mogu da izdvojim jedno ime. Sve od sebe daju Urke, Ethan, MarkoNG, Biba. Svako na svoj nacin.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Tuesday, 02-11-2010, 21:54 |
|
| |
urke | Date: Tuesday, 02-11-2010, 21:54 | Message # 12 |
 Colonel general
| Quote (AleXandar) Pitanje za sve: Jel ima neko ko se oseca ugrozenim? Pitanje za sve: Recite mi ime osobe koja vam predstavlja najveca pretnja za pobedu Ja se ne osjecam ugrozenim. MarkoNG Quote (troya) Pitanje za sve: Ocenite mi prethodne dve igre ocenama od 0do10. Pitanje za sve: Koji takmicar je najnamazaniji? Pitanje za sve: Koji takmicar bi uradio apsolutno sve za pobedu, ne mislim za finale vec za pobedu? Cista 0 Od ovih osoba koje znam niko nije namazan, a posto Marka ne znam, ne mogu da kazem. Nzm, mislim da niko ne bi bas sve uradio da bi pobijedio. Quote (troya) Pitanje za Urketa: Vremenska prognoza Jao nisam gledao vijesti, ali vjerovatno ce biti suncan dan xD
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 02-11-2010, 22:01 | Message # 13 |
 Colonel general
| @tiksi trece pitanje je u negativnom kontekstu
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
merry | Date: Tuesday, 02-11-2010, 22:02 | Message # 14 |
 Major general
| Quote (AleXandar) Pitanje za sve: Jel ima neko ko se oseca ugrozenim? Pitanje za sve: Recite mi ime osobe koja vam predstavlja najveca pretnja za pobedu 1. Ne zna se ni ko jede ni ko pije...svasta se moze desiti 2.Svi Quote (troya) Pitanje za sve: Ocenite mi prethodne dve igre ocenama od 0do10. Pitanje za sve: Koji takmicar je najnamazaniji? Pitanje za sve: Koji takmicar bi uradio apsolutno sve za pobedu, ne mislim za finale vec za pobedu? 1. 5 2. merry 3. merry ( joke) haha
Don't hate me because i'm perfect,hate me because you're not :)
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 02-11-2010, 22:04 | Message # 15 |
 Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) @tiksi trece pitanje je u negativnom kontekstu Ne vidim negativan kontekst u necijoj zeli da pobedi...na kraju krajeva ovo je igra. Koriste se razna oruzja u igri, ali cilj je jedan.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 02-11-2010, 22:08 | Message # 16 |
 Major general
| Alexova pitanja: 1. Osećam se ugroženim. Mislim da je svako ko misli da nije ugrožen naivan. I upravo zbog toga sam jako ljut na Miku zbog prekinutih igara. Nije Nauparčeva i Markova krivica, sam je od sebe napravio to što je rekao, nisu oni. 2. Marko, zato što je prošli put glasao za mene i otvoreno mi je rekao da će opet glasati za mene. Poštujem iskrenost. 3. Osećam se večeras ugroženim, kao i svaki put. Ne kajem se što sam izvadio imunitet. Nikako nisam mogao da znam da će Sac odlučiti da ne glasa. Troyina pitanja: 1. Igrama dajem ocenu 3. Prva igra je totalno nezanimljiva, ali pokazuje koliko je neko izdržljiv i koliko želi imunitet. Ali mislim da je 1200 previše i da je Miko dao taj broj da bi smo se mi mučili, a on radio nešto deveto, tipa razmeštanje nameštaja po feng šuiju. Druga igra je isto OK bila u osnovi, samo što je Miko opet dozvolio rupu u pravilima. Zbog toga trojka, inače bi bila šestica. 2. Marko, zato što nas je sve tako vešto naveo da pomislimo da ima dva HII. Možda ih ima, a možda i ne, ne znam šta više da mislim. 3. Marko, pošto nema savez. Kada je neko bez saveza, spreman je na sve. Po mom mišljenju je tako.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
Naup | Date: Tuesday, 02-11-2010, 22:33 | Message # 17 |
 Colonel general
| by ALEX Pitanje za sve: Jel ima neko ko se oseca ugrozenim? -ja ne Pitanje za sve: Recite mi ime osobe koja vam predstavlja najveca pretnja za pobedu -moze biti bilo ko, al aj recimo... marko by TROYA Pitanje za sve: Ocenite mi prethodne dve igre ocenama od 0do10. -(-0) v (-0) Pitanje za sve: Koji takmicar je najnamazaniji? -nema takvih Pitanje za sve: Koji takmicar bi uradio apsolutno sve za pobedu, ne mislim za finale vec za pobedu? -ne verujem da bi neko od preostalih za*ebo one sa kim je u dilu da bi bio pobednik Pitanje za Nauparca: Da li si ti pravio Miku na budalu? -NE xD nigde u Mikovom zakoniku ne pise da sam radio pogresno 
Message edited by Nauparac - Tuesday, 02-11-2010, 22:33 |
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 02-11-2010, 22:42 | Message # 18 |
 Colonel general
| Quote (Sac) Pitanja za MarkoNG: Koliko stvarno imas skrivenih imuniteta? "Necu da ti kazem celavi" XD Zasto bih otkrivao taj podatak XD
FM 2020
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 02-11-2010, 22:51 | Message # 19 |
 Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (Sac) Pitanja za Tiksi: Kako se osecas posle poslednjeg plemenskog, jel to samo korak blize pobedi? Osecam se izgubljeno. Sada mi nije do pobede.
|
|
| |
urke | Date: Tuesday, 02-11-2010, 22:54 | Message # 20 |
 Colonel general
| Quote (Sac) 1. Pretostavljam da oko tebe ima mnogo iskrenosti, cim ti moja iskrenost nije nimalo znacila. Jel da? 2. Ako ti neko nesto kaze i ti ispricas to svima, a rekao si da neces, pa onda ti i drugi nesto isprica, pa ti ispricas svima, a rekao si da neces, i tako dalje, da li je to iskrenost prema svima ili iskrenost prema nikome? 3. Koliko vredi tvoja rec, a koliko tvoje suze? 1. Ko kaze da mi nije znacila... Ali ipak sam sigurniji sa nekom drugom osobom. 2. To ti mislis da je tako. Ja sam se zrtvovao u ovoj igri da se ne bi saznalo nesto sto nije trebalo da se sazna. Pa sam dosao u situaciju da treba da odlucim izmedju 2 jako bliske osobe, koju da izbacim. Ubjedjivali ste me i jedan i drugi za koga da glasam, pa sam rekao i jednom i drugom izmedju koga odlucujem. To je JEDINI PUT kada sam to uradio. Nijednom vise nisam nikome prenosio informacije. A ja tebi nisam obecao da necu reci ethanu. 3.Moja rec vredi, za to pitaj tiksi... Ja tebi NIKADA NISAM REKAO U DILU SMO!! SLAZES SE?
Message edited by urke - Tuesday, 02-11-2010, 22:58 |
|
| |