Tuesday, 04-11-2025, 20:55Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Jedanaesti plemenski savjet - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Jedanaesti plemenski savjet
EthanMorascaDate: Tuesday, 02-11-2010, 22:59 | Message # 21
Major general
Group: Users
Awards: 6
Status: Offline
Sacova pitanja:
1. Osetio sam da me izbegavaš i da je naša komunikacija postala čudna, tako da sam pretpostavio da želiš da me izbaciš zbog toga što nisam glasao za Troyu.
2. Nikakvu priču mu nisam prodao, rekao sam mu kako stoje stvari i da predosećam da želiš da me izbaciš. Dečko je razmislio šta je najbolje za njega i tako je glasao.
3. Nije tačno.
4. Ne znam o čemu pričaš, ali mogu da potpišem da nikog nisam nazvao teškim rečima. Takođe mogu da potpišem da nikoga nisam uvredio, zato što nisam takav.

Outwit - Outplay - Outlast

troyaDate: Tuesday, 02-11-2010, 23:03 | Message # 22
Colonel general
Awards: 22
Ja mogu da potvrdim da Ethan nije nikoga uvredio, niti ce uvrediti, cak i ako bude imao zelju biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

lazalaza93Date: Wednesday, 03-11-2010, 00:20 | Message # 23
Colonel general
Ne mogu da verujem da niko ne moze da iskreno napise odgovore na mnoga pitanja (iz plemenskog u plemenski!) jer se plasi da ne dobije eventualni glas u finalu!

Pitanje za sve: dokle cete da trpite maltretiranja i provokacije od Miroslava? Zasto se ne borite za sebe?

Pitanje za sve: koja osoba je najugrozenija (ime jedne osobe!) i zasto?

Pitanje za sve: koja osoba (jedna) ne zelite da bude izbacena sada (osim vas)?

Pitanje za Nauparca: zasto se ne boris? Ti si i dalje opusten kao da imas imunitet na svakom plemenskom. Sa kim to imas savez?

Mozda nastavim kasnije, trenutno nemam drugih pitanja smile

MarkoNGDate: Wednesday, 03-11-2010, 00:28 | Message # 24
Colonel general
Awards: 8
Quote (lazalaza93)
Pitanje za sve: dokle cete da trpite maltretiranja i provokacije od Miroslava? Zasto se ne borite za sebe?

Od VS 3 skoro svi su se uverili da ne trpim nepravdu prem meni ili mom plemenu,i malo mi je dojadilo da se nerviram,navikao sam se.

Quote (lazalaza93)
Pitanje za sve: koja osoba je najugrozenija (ime jedne osobe!) i zasto?

Ja mogu da iskazem svoje misljenje i da svi smatraju da gresim,ali to ce sigurno biti merry,jer se zna da ima podrsku Troye i da to pravi probleme drugima.

Quote (lazalaza93)
Pitanje za sve: koja osoba (jedna) ne zelite da bude izbacena sada (osim vas)?

Tiksi,jer ce biti jako tuzna XD

You're either perfect.. or you're not me!

MarkoNGDate: Wednesday, 03-11-2010, 00:28 | Message # 25
Colonel general
Quote (AleXandar)
Pitanje za sve: Jel ima neko ko se oseca ugrozenim?

Mislim da ne bi trebalo da se osecam ugrozenim,mada sam ja zapoceo probleme juce na igri XD

Quote (AleXandar)
Pitanje za sve: Recite mi ime osobe koja vam predstavlja najveca pretnja za pobedu

Definitivno Ethan,jer je stvarno jak igrac i ako bih se nasao sa njim u finalu,siguran sam da bih izgubio.

MarkoNGDate: Wednesday, 03-11-2010, 00:28 | Message # 26
Colonel general
Quote (troya)
Pitanje za sve: Ocenite mi prethodne dve igre ocenama od 0do10.

Ako ne racunas onu igru sa spamovanjem,onda moze da dobije prelaznu 3-u XD
Ako ne,onda cista 1-a smile
Quote (troya)
Pitanje za sve: Koji takmicar je najnamazaniji?

Mislim da je vec bilo pitanje ovakvo,i da sam rekao da je to Tiksi XD
Kasparov XD
Quote (troya)
Pitanje za sve: Koji takmicar bi uradio apsolutno sve za pobedu, ne mislim za finale vec za pobedu?

MarkoNG i mozda Ethan
Quote (troya)
Pitanje za Marka: Zasto nemas klan?

Odakle ti ta informacija XD
Pa po Ethanu ja sam sam svoj klan,samo jos niko nece da mi se pridruzi,mada su skoro svi dobrodosli XD

AleXandarDate: Wednesday, 03-11-2010, 00:32 | Message # 27
Pobednik VS 3
Awards: 4
Ethan i Marko hvala na iskrenim odgovrima.

Keep hope alive

SacDate: Wednesday, 03-11-2010, 00:34 | Message # 28
Colonel general
Awards: 13
Quote (biba91)
Pitanja za Biba91:
Biba, tvoj put kroz igru je tezak. Ispala si, pa si se vratila, a zatim izbacivala one koji su tebe izbacilili. Ali oni jos uvek imaju nesto protiv tebe, u velikom vecu vlada veliki nesporazum, da li si nekom pokusala da objasnis sta se stvarno desavalo. Kako mislis da pobedis?
Neznam zašto svi samo mene vide kad ja glasam....glasam kako ja hoču....Da i ja vidim, da su neki užaleni jer su u VV pre mene...nek imaju jaja i meni kaže ono što govore u VV..onda ču ja....Pa zašto ja mogu nekom objašnjavati šta se dešavalo...Ali ako mi postaviš pitanje o čemu se radi vidit ču šta ima na tome....
Nisam ja frik za pobjede...meni je da se družimo, zezamo i uživamo u ovim virtual životu a ne kao neki koji misle da če biti smak svjeta ako izpadne....Ako te još šta zanima samo pitaj. Jer ko pita taj ne skita...

Objasni lazi i alexu sta se desilo oko njihovog ispadanja.

Quote (tiksi)
Osecam se izgubljeno. Sada mi nije do pobede.

Zasto? Pa neki se cak klade na tvoju pobedu, ne treba to da se dovodi u pitanje.

Quote (urke)
1. Ko kaze da mi nije znacila... Ali ipak sam sigurniji sa nekom drugom osobom.
2. To ti mislis da je tako. Ja sam se zrtvovao u ovoj igri da se ne bi saznalo nesto sto nije trebalo da se sazna. Pa sam dosao u situaciju da treba da odlucim izmedju 2 jako bliske osobe, koju da izbacim. Ubjedjivali ste me i jedan i drugi za koga da glasam, pa sam rekao i jednom i drugom izmedju koga odlucujem. To je JEDINI PUT kada sam to uradio. Nijednom vise nisam nikome prenosio informacije. A ja tebi nisam obecao da necu reci ethanu.
3.Moja rec vredi, za to pitaj tiksi... Ja tebi NIKADA NISAM REKAO U DILU SMO!! SLAZES SE?

1. Good luck.
2. Znam da si se zrtvovao. Sve je to bilo da se sakrije ko je zeleo izbacivanje troye, jer toboze moje izbacivanje bi dokazalo da te persone nisu krive. Kao da ranije nije namestano da mi glasamo za nama drage osobe, kako bi te osobe posle bile bitter jury protiv nas. Opet si neiskren, ima jos primera, sa drugim saplemenicima...
Ako cemo nekog da blindsajdujemo, logicno je da mu ti ne kazes.
3. Dilovi su potrebni samo gde nema iskrenosti. A suze, one su nebitne, bitni su samo dilovi?

Quote (EthanMorasca)
Sacova pitanja:
1. Osetio sam da me izbegavaš i da je naša komunikacija postala čudna, tako da sam pretpostavio da želiš da me izbaciš zbog toga što nisam glasao za Troyu.
2. Nikakvu priču mu nisam prodao, rekao sam mu kako stoje stvari i da predosećam da želiš da me izbaciš. Dečko je razmislio šta je najbolje za njega i tako je glasao.
3. Nije tačno.
4. Ne znam o čemu pričaš, ali mogu da potpišem da nikog nisam nazvao teškim rečima. Takođe mogu da potpišem da nikoga nisam uvredio, zato što nisam takav.

1. Ti si osetio da ja tebe izbegavam? Sa svima sam na chatu, a tebe nema nigde i onda ja tebe izbegavam?
2. Ispostavilo se da ti mene zelis da izbacis mnogo sto sam ja predlozio tebe, tako da... A to za decka ce se uskoro videti...
3. Sto lazes?
4. Samo cu reci: ljubazan ne znaci iskren. Evo i troya se javlja, sigurno se oseca prozvanim.

EthanMorascaDate: Wednesday, 03-11-2010, 00:40 | Message # 29
Major general
1. Da, osetio sam da me izbegavaš, a pošto je Marko osvojio imunitet, mislio sam da si spreman da me izbaciš. I bio sam u pravu, barem koliko se meni čini...
2. Delimično. To je potvrdilo moje sumnje.
3. Ne lažem.
4. Pogledaj moj post, tu reč nisam nigde upotrebio.

EthanMorascaDate: Wednesday, 03-11-2010, 00:43 | Message # 30
Major general
Lazina pitanja:
1. Ne bih to nazvao maltretiranjem, više lošim ophođenjem i neodgovornošću. Još uvek nije svojim postupcima direktno doveo do nečijeg izbacivanja, a to je najbitnije. Nadam se da neće doći do toga. Što se tiče igara... Ovim igrama i šupljim pravilima je osigurao da niko od nas više nikada neće učestvovati kod njega na sajtu ni u kakvoj igri.
2. Možda Nauparac. Ali ne sa moje strane, ja neću glasati za njega.
3. Merry.

Search:

VS |