Jedanaesti plemenski savjet
|
|
tiksi | Date: Wednesday, 03-11-2010, 00:55 | Message # 31 |
 Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Sac) Osecam se izgubljeno. Sada mi nije do pobede. Zasto? Pa neki se cak klade na tvoju pobedu, ne treba to da se dovodi u pitanje. Jednostavno se tako osecam Sac, a ovo je igra. Nista drugo. @Lazo odgovaram ti sutra. Nemam sad snage stvarno.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Wednesday, 03-11-2010, 00:58 | Message # 32 |
 Colonel general
| Marko i Ethane, hvala na (nadam se) iskrenim i prihvatljivim odgovorima Citam i ne mogu da verujem u neke stvari... Hm... Ima jos do kraja, ko zna sta ce se otkriti i kako ce to uticati na moje i tudje glasanje xD Ok Tiksi.
Message edited by lazalaza93 - Wednesday, 03-11-2010, 00:58 |
|
| |
biba91 | Date: Wednesday, 03-11-2010, 01:19 | Message # 33 |
 Colonel general
| Pitanje za sve: dokle cete da trpite maltretiranja i provokacije od Miroslava? Zasto se ne borite za sebe? Dobro znaš, da sam ja htjela več na početku odustat jer me nerviralo ono jebanje u glavu, ali ste me pregovorili, da če biti bolje.... Pitanje za sve: koja osoba je najugrozenija (ime jedne osobe!) i zasto? Možda Nauperac...imala sam bar iz moje strane najmanje kontakta sa njim Pitanje za sve: koja osoba (jedna) ne zelite da bude izbacena sada (osim vas)? Ureke
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
biba91 | Date: Wednesday, 03-11-2010, 01:27 | Message # 34 |
 Colonel general
| Objasni lazi i alexu sta se desilo oko njihovog ispadanja. Pa šta sad naj objašnjavam..pa bili su izglasani...pa nisam samo ja glasala...pa pogledajte ljudi kolko imam ja glasa na plemencima...i to od ljudi koji su izbacani...izpala sam išla na OD vratila se....a vidim, da su neki egovi vrlo visoki.....dosad jedino jedno moje glasanje koje sam napravila je bilo tada kad sam glasala za Marka....i tad se je sve počelo...spašavala su se svoja dupeta...
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 03-11-2010, 01:41 | Message # 35 |
 Colonel general
| Posto vidim da se spominje izbacivanje Marka kontam da se na mene misli. Bibo ja sam tad glasao za tebe zato sto mi je to bila jedina sigurna varijanta. Ali kasnije kada si ti glasala za mene, ja se kolko secam nisam ti zamerio, niti sam te pitao zasto. Nismo bili u dilu, glasala si kako ti je odgovaralo i to je ok. Tako da mislim da je suvisno da se moje ime spominje na tu temu.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
biba91 | Date: Wednesday, 03-11-2010, 01:49 | Message # 36 |
 Colonel general
| Troya po bogu milome pa ko sada tebe spominja???????????? Ni u jednom mojom postu te nisam napisala. Ja sam napisala, da sam pri svih glasanjih napravila samo jednu grešku i to je to.
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 03-11-2010, 01:53 | Message # 37 |
 Colonel general
| Troyo jel se pronalazis jos negde?
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 03-11-2010, 01:53 | Message # 38 |
 Colonel general
| Ne moras biti tako drska Lose sam razumeo, mislio sam da govoris o plemenskom kad je Marko ispao, a tu nisu ucestvovali Alex ili Laza, pa sam mislio da si na mene mislila. Ja zaista nemam nista protiv toga sto si glasala za mene.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 03-11-2010, 02:15 | Message # 39 |
 Colonel general
| Ethane, ima svedoka i u medju vama i u velikom vecu. Zasto lazes? Tiksi, u cemu je problem?
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 03-11-2010, 02:16 | Message # 40 |
 Colonel general
| Quote (Sac) Troyo jel se pronalazis jos negde? Samo kad me spomenu 
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |