FINALE
|
|
tiksi | Date: Monday, 15-11-2010, 16:30 | Message # 91 |
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Status: Offline
| Sto se mene tice iskreno jedva cekam da se ovo zavrsi. Naravno da moze.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 15-11-2010, 16:36 | Message # 92 |
Colonel general
| OK ONDA JE OVO ZVANICNO BEZ ZEZANJA, GLASA SE OD 19:00 DO 22:00 KADA SE NADAM DA CE SE MIKO POJAVITI DA PROGLASI POBEDNIKA[/size]
Nisam zadovoljna ^_^
Message edited by troya - Monday, 15-11-2010, 16:38 |
|
| |
tiksi | Date: Monday, 15-11-2010, 16:46 | Message # 93 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Jos nesto da kazem. Ne ocekujem ovde pobedu i od prvog dana sam znala da ce to tesko ici, a posebno od kad je renegado ispao (apsurdno zvuci ali je tako, jer da je ostao u igri ne bi dominirala, ali bi imala daleko vise prostora da sacuvam glasove jer bi dobila par neprijatelja i verovatno njihove glasove da sam uspela). Ne igram ovu igru po prvi put na zalost, jer bi mi sve bilo daleko lakse. Kao ono sto me izdvaja u odnosu na druge mogu da navedem to sto sam ja bila ovde igra. Ali ne zavaravajte se, u nekim situacijama sam ja mozda najmanje stitila sebe u odnosu na to kolko sam druge stitila. Mislim da mi emocije nikada do sad nisu igrale toliku ulogu ko u ovoj igri. Gotovo da ne postoji osoba u igri koja mi nije nudil dil, ali to nije moja krivica. Kada je trebalo da ispadne gotovo da nije bilo osobe koja mi nije trazila ruku spasa. Sa tim je najteze bilo boriti se i izboriti. Bila sam informisana o svakom mogucem detalju u igri. Gde sam bila nepristrasna i gde mi je bilo tesko da presudim, jer uostalom i nije moje da sudim, pustila sam ljude da vode svoju igru i izbore se za sebe i svoju poziciju. Necu ovde nista da govorim, a mogla bi, da preotmem nekom neki glas.Zadovoljna sam svojom igrom i meni je to dovoljno. Kao sto rekoh igram da budem zadovoljna, a ne zarad plasmana.
Message edited by tiksi - Monday, 15-11-2010, 17:02 |
|
| |
troya | Date: Monday, 15-11-2010, 16:48 | Message # 94 |
Colonel general
| Quote (tiksi) Zadovoljna sam Krades
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 15-11-2010, 16:58 | Message # 95 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| contributed by Amanda Kimmel
Message edited by tiksi - Monday, 15-11-2010, 17:00 |
|
| |
troya | Date: Monday, 15-11-2010, 16:59 | Message # 96 |
Colonel general
|
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
urke | Date: Monday, 15-11-2010, 17:12 | Message # 97 |
Colonel general
| Quote (tiksi) Necu ovde nista da govorim, a mogla bi, da preotmem nekom neki glas.Zadovoljna sam svojom igrom i meni je to dovoljno. Kao sto rekoh igram da budem zadovoljna, a ne zarad plasmana. Ja cu umjesto tebe da kazem. Moras da preotmes taj glas Quote (EthanMorasca) Merry sam upoznao tokom ove igre i Troya je taj koji nas je povezao. Uvek sam pokušavao da je zaštitim, pogotovo kada je Troya ispao. Ethan ti si dobro znao da Merry ne moze daleko u igri da napreduje, a koristio si je kao svoju zastitu. Kada je bila izglasana, znao si da ce ispasti, a glasao si za Marka. Pricas ovde o nekoj iskrenosti. Ne vidim da si joj bilo gdje pomogao da ostane duze u igri i da si uradio bilo sta po tom pitanju, sem da si kalkulisao da ona moze da te osigura svojim prisustvom u igri.
Message edited by urke - Monday, 15-11-2010, 17:15 |
|
| |
Sac | Date: Monday, 15-11-2010, 17:23 | Message # 98 |
Colonel general
| Imam pitanje za sve: da li mislite da biste bili u finalu da miku nije mrzelo da pravi igru i molim obrazlozenje? I jos jedno pitanje za urketa: Sta mislis, da li bi te ethan izbacio da si mu poklonio imunitet?(molim da ethan zatim da svoj komentar)
|
|
| |
urke | Date: Monday, 15-11-2010, 17:29 | Message # 99 |
Colonel general
| Quote (Sac) Imam pitanje za sve: da li mislite da biste bili u finalu da miku nije mrzelo da pravi igru i molim obrazlozenje? I jos jedno pitanje za urketa: Sta mislis, da li bi te ethan izbacio da si mu poklonio imunitet?(molim da ethan zatim da svoj komentar) Da sam ja pobijedio u igri, naravno da bih usao u finale. Ako bi Tiksi pobijedila, mislim da bi me odvela u finale. Ethan ne bi. Mislim da ne. Ali sam mu imunitet dao jer je to vece trazio da on pobijedi u igri, jer je najugrozeniji, i meni se na kraju smucilo, i ja sam odlucio da ja treba da pobijedim, a ne njemu da predajem. Jer time dokazujem da sam jak u borbama.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 15-11-2010, 17:37 | Message # 100 |
Colonel general
| Keep thinking that... Pitanje finalistima, koga biste vodili u finale i zasto?
|
|
| |