Thursday, 09-01-2025, 17:47Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

FINALE - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
FINALE
MarkoNGDate: Monday, 15-11-2010, 00:07 | Message # 11
Colonel general
Group: Users
Awards: 8
Status: Offline
Quote (EthanMorasca)
ali kako ona nije želela da slaže Marka (čime me je oduševila od srca) da će glasati sa njim,

Jel mozes da me obavestis o cemu se ovde radi,posto ja nemam pojma.
Ja nikada nisam stupio ni u kakav kontakt sa merry,sto mi je mozda i bila greska,ali to sada nije prica.Ethane,objasni mi malo ovo?

FM 2020

EthanMorascaDate: Monday, 15-11-2010, 00:09 | Message # 12
Major general
Awards: 6
Pa pošto je bio plan da se dele glasovi na teb i nju, ja sam njoj rekao da ti kaže da će glasati zajedno sa tobom za Naupa, a da onda glasa za tebe, kako bi sebe osigurala. Pošto nije želela nikoga da laže, plan nije sproveden u delo i ona je ispala.

Outwit - Outplay - Outlast

MarkoNGDate: Monday, 15-11-2010, 00:13 | Message # 13
Colonel general
Eto Troya,vidis da ima jos osoba koje nisu bile protiv mene XD

Ali necu te sada smarati,imas ti i svojih jada,Miko i AC Milan XD

Added (14-11-2010, 23:13)
---------------------------------------------
Ali Ethan,imam jedno pitanje za tebe.

Da li je istina da si u jednom momentu mislio da ce ti Urke predstavljati problem u finalu zbog toga sto bi mogao da ti preuzme glasove???

FM 2020

Message edited by MarkoNG - Monday, 15-11-2010, 00:12

troyaDate: Monday, 15-11-2010, 00:14 | Message # 14
Colonel general
Awards: 22
Quote (EthanMorasca)
Kada je došlo do podele, bilo je jasno da se sve svodi na saveze, pa su posle podele ispali samo oni koji nisu bili u našem velikom savezu. Isto se nastavilo i u ujedinjenju. Prvi problem se javio kod drugog izbacivanja u ujedinjenju. Iako sam bio u savezu sa Troyom, osećao sam se ugroženim od strane Laze. Mislio sam da je Troyin i njegov odnos previše blizak i bojao sam se da bi to moglo da bude opasno kako igra bude odmicala. Kako je Troyin plan bio da Final 5 činimo Tiksi, Merry, Laza, on i ja, mislio sam da bi to za moju igru bilo samoubistvo i nisam bio spreman da se pomirim sa time. Nakon što je Laza ispao došlo je do rasula, zato što se deo saveza koji je bio bliži sa Tiksi (Sac, Urke i Nauparac) okrenuo protiv Troye. Ovo je jedino izbacivanje u ujedinjenju u kojem nisam imao apsolutno nikakvog uticaja, zato što nisam želeo da Troya ispadne.

Ovo sam cuvao za Reunion ali moze i sad kada ste vec zapoceli.
Ethan je dosta stvari objasnio. Tiksi,on i ja smo odredili podelu u 2 nova plemena, tacnije cela podela je moja oni su se samo slozili. Kasnije smo napravili i top5 (ethan,tiksi,laza,merry i ja). Ja sam zeleo da prvo izlete urke ili sac i tako oslabim drugu stranu nacisto. Ali je Tiksi bilo zao da glasa za njih dok ne ispadnu momci sa OD i Alex.
Ujedinjenje prvi plemenski delimo na alexa i bibu a za marka niko i na taj nacin ohrabrujemo marka da smo naseli na njegov dil i da ne vadi tajne u buducnosti.
Drugi plemenski pocinje originalni plan je da marko baci glas na bibu, ja ethan,merry i laza na nauparca 4 i biba sac urke,nauparac i tiksi za marka 5. Moj deo je prosao marko nije izvadio tajni, bacio je glas ali sam ja blinsajdovan od strane ethana i tiksi i svi oni umesto za marka, izbacili su lazu i mene stavili u malo losiju poziciju. Ali sta je tu je nastavili smo po planu samo sto je merry presla u top4.
Treci plemenski ono sto sam i ocekivao, sto smo mi duze cekali da ih nacnemo oni su pokusali da nacnu nas. Odlucili su da glasaju za mene. Naravno ja sam i to ocekivao i za taj deo posla planirao ethanov tajni iz galfa, tj. tako smo se dogovorili. Sve je islo po planu, urke je ethanu rekao za koga se glasa, saznao sam na vreme. Pricao sam sa ethanom i tiksi i imali smo 2 opcije. 1. vadim tajni i glasamo za marka, 2. kad vec vadimo zadnje oruzje da izbacimo nekog jaceg i u planu su bili sac ili urke. Sve je to bilo dogovoreno i onda se u 20:45 pojavio ethanmorasca i rekao da mu je zao i da ako mi da tajni nece dobiti nijedan glas u finalu. I tim potezom me izbacio, znaci on a ne ostali svojom "dobrom" taktikom. Mislim da je ovo prva prava prilika da kazem Hvala Ethane.

Nisam zadovoljna ^_^

EthanMorascaDate: Monday, 15-11-2010, 00:16 | Message # 15
Major general
Ne. To nisam pomislio ni u jednom momentu, zato što Urke nije imao nikakav kontakt sa dosta ljudi, odnosno nije bio dobar u svim aspektima igre. Imao je sposobnost u igrama i donekle strategiju (povezao se sa dva jaka igrača), ali nije imao odnose sa ljudima na adekvatnom nivou.

lazalaza93Date: Monday, 15-11-2010, 00:17 | Message # 16
Colonel general
Au, sve neka nevinasca ovde...

Quote (EthanMorasca)
osećao sam se ugroženim od strane Laze

A Lazina "reputacija" iz prethodnih sezona kada NIKADA nije glasao za osobe sa kojima je potvrdio da je u savezu (sto si i ti uradio na FB-u) nije bilo vazno. Niti Lazina rec. Pa, mislim da je ovde bilo nesto vise od straha...

EthanMorascaDate: Monday, 15-11-2010, 00:19 | Message # 17
Major general
Troya, nisam rekao da neću dobiti nijedan glas, već sam rekao da bi na taj način ispalo da sam protiv Urketa, Nauparca, Saca i ostalih, a to mi nije trebalo za nastavak igre.

Lazo, bio je to više strah od tvog odnosa sa Troyom. Siguran sam da bi pre glasao za mene, nego za Troyu, tako da je to predstavljalo opasnost po mene. Sa njim si mnogo bliži nego sa mnom.

MarkoNGDate: Monday, 15-11-2010, 00:20 | Message # 18
Colonel general
Hm,zanimljivo Ethan,a pre desetak dana je Sac postavio nesto sto se kosi sa ovim tvojim,ili je to mozda bila neka tvoja laz.....

Quote (Sac)
Onda posto ste urketa svi "voleli", ethan je pricao kako zeli da ga se otarasi jer je bio pretnja za glasove VV.

Postavljeno 30-10-2010

Hm,hm,hm prof

FM 2020

lazalaza93Date: Monday, 15-11-2010, 00:21 | Message # 19
Colonel general
Jos nesto: neverovatno mi je zao i kajem se sto sam u jednom trenutku glasao za iskrenu Bibu, sa kojom sam u dobrim odnosima bio i ranije, a i u ovoj sezoni, kako bih se drzao dogovora, koji za pojedince nije znacio nista.

troyaDate: Monday, 15-11-2010, 00:22 | Message # 20
Colonel general
Awards: 22
Quote (EthanMorasca)
Troya, nisam rekao da neću dobiti nijedan glas, već sam rekao da bi na taj način ispalo da sam protiv Urketa, Nauparca, Saca i ostalih, a to mi nije trebalo za nastavak igre.

Ali ti si imao top3 sa mnom ne sa njima biggrin Znaci da bi morao kad tad da glasas za njih smile

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |