FINALE
|
|
lazalaza93 | Date: Monday, 15-11-2010, 00:24 | Message # 21 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Ethane, mislim da je dogovor bio final 4: ti, Tiksi, Troya, ja. Citiracu nesto sto se odnosi na tvoju recenicu o tome da sam imao bolji odnos sa Troyom (u final 4 bi bilo 2 na 2). Quote (lazalaza93) A Lazina "reputacija" iz prethodnih sezona kada NIKADA nije glasao za osobe sa kojima je potvrdio da je u savezu (sto si i ti uradio na FB-u) nije bilo vazno. Niti Lazina rec. Pa, mislim da je ovde bilo nesto vise od straha... Postenje? Ha!
|
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 15-11-2010, 00:25 | Message # 22 |
Colonel general
| Pitanje za sve finaliste: Da mozete jednu osobu da ubacite u finale,koga bi ubacili,i umesto koga? Objasnjenje nije potrebno,ali bi bilo dobro.
FM 2020
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 15-11-2010, 00:26 | Message # 23 |
Major general
| Marko, nisam to rekao. Urketa se nikada nisam bojao u pogledu glasova Velikog veća. Troya, Tiksi i ja smo po tom dogovoru morali kad-tad da glasamo za nekod od njih. Problem je u tome što bi ukoliko bih ti ja dao HII, svi ostali to doživeli kao izdaju i to bi mene stavilo u manjinu na sledećem plemenskom, pa bih ubrzo izleteo.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Monday, 15-11-2010, 00:27 | Message # 24 |
Colonel general
| Quote (EthanMorasca) Svoje dogovore sa Tiksi i Troyom sam ispoštovao do kraja. Blago tebi kada si 2 od 3 (ili mozda vise?!) ispostovao...
|
|
| |
urke | Date: Monday, 15-11-2010, 00:29 | Message # 25 |
Colonel general
| Quote (MarkoNG) Pitanje za sve finaliste: Da mozete jednu osobu da ubacite u finale,koga bi ubacili,i umesto koga? Ima ih vise koje bih ubacio u finale, ali najiskrenije, to bi bila Biba, a umjesto EthanaMorasce
|
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 15-11-2010, 00:30 | Message # 26 |
Colonel general
| Quote (EthanMorasca) nisam to rekao. I kome ja sada da verujem? Ne znam zasto bi Sac to rekao javno u temi Velikog veca,ako izmislja?Added (14-11-2010, 23:30) --------------------------------------------- U redu,urke,hvala na odg.
FM 2020
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 15-11-2010, 00:31 | Message # 27 |
Major general
| Marko, izbacio bih Urketa, a ubacio Troyu. Da nešto raščistim. Konkretan dogovor od početka sam imao samo sa Tiksi i Troyom. Lazo, tebe i mene je povezao Troya i ja mogu da potpišem da tebi nikada ništa nisam obećao. EDIT: Tvoja je stvar kome ćeš verovati, ali ja sada nemam potrebu da ikoga lažem. Nikada se nisam plašio Urketa što se tiče glasova VV. Možda sam to Sacu nekada rekao, ali svakako nisam to mislio.
Outwit - Outplay - Outlast
Message edited by EthanMorasca - Monday, 15-11-2010, 00:33 |
|
| |
lazalaza93 | Date: Monday, 15-11-2010, 00:34 | Message # 28 |
Colonel general
| Pitanje za Ethana: zasto si ulazio u savez sa mnom ako si se plasio od mene i izbacio me posle? Nemoj mi reci da si se poceo plasiti tek na plemenskom kada sam ja izbacen?!
|
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 15-11-2010, 00:34 | Message # 29 |
Colonel general
| Quote (EthanMorasca) nisam to rekao. Quote (EthanMorasca) Možda sam to Sacu nekada rekao, ali svakako nisam to mislio. He he he
FM 2020
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Monday, 15-11-2010, 00:35 | Message # 30 |
Colonel general
| Quote (EthanMorasca) Lazo, tebe i mene je povezao Troya i ja mogu da potpišem da tebi nikada ništa nisam obećao. Moooolim??? A na fejsu kada si mi poslao ono na chatu??? Ko je ovde normalan? o.O
|
|
| |