Friday, 10-01-2025, 02:04Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

FINALE - Page 5 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
FINALE
tiksiDate: Monday, 15-11-2010, 00:58 | Message # 41
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Awards: 18
Status: Offline
evo da zavrsim ovo pa da odgovaram na pitanja:

Istovremeno, Marko se pojavio kao neko ko je opasna pretnja za dalji tok igre zbog njegove snage u igrama i zbog broja skrivenih imuniteta kojima raspolaze. Medjutim, za moju igru Marko je bio pozeljan kao neko ko je takodje na mojoj strani i ko moze da intervenise u slucaju da neko promeni svoj odnos u ovoj igri ili se ispostavi da nije sve onako kako izgleda.

Frka oko Marka, dovela je do toga da nam treba jednoumlje i da borbe za final 3 krenu znatno ranije. Tu su se na udaru nasli Sac i Ethan, posto je svima bilo jasno da ja na Urketa u ovoj igri necu ici. I upravo smo dosli do najtezeg momenta koji sam dozivela u igri. Bila sam prinudjena da glasam za Sac-a, da bi ponovo zadrzala lojalnost vecine. To je najveca zrtva koju sam u ovoj igri podnela.
Zatim su izbaceni Merry i Nauparac, a glasovi su deljeni na Marka, prosto da bi on ispucao imunitete. Posto je Biba izrazila želju da bude 5-ta u sezoni pristala sam nakon ovoga i za nju da glasam, iako sam i prema njoj iz nekog razloga emotivno naklonjena. Verovatno jer je zena borac u pitanju.

Poslata sam na OD gde sam spokojno cekala, dva povoljna igraca na zadnjoj igri do koje ocito nije ni doslo.

Da rezimiram bez ulazenja u neke posebne detalje, vecina odluka u ovoj igri se oko mene vrtela, ali su svi tih odluka bili svesni i prihvatili su ih i oni, te ne verujem da od toga bilo ko sada moze da pobegne. Zao mi je sto sa pojedinim ljudima nisam mogla blizi odnos u igri da ostvarim, ali jasno vam je da bi za mene svaki novi kontakt bio rizik. Drago mi je da sam upoznala osobu poput Urketa, koji je pravo iznenadjenje i stvarno sve najlepse o njemu mislim. Njegovo pristustvo u ovoj igri i nas odnos diktiralo je celi tok ove igre.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

tiksiDate: Monday, 15-11-2010, 01:12 | Message # 42
Pobednica VS 2 i VS 5
Pitanje za sve finaliste: Da mozete jednu osobu da ubacite u finale,koga bi ubacili,i umesto koga? Ok mi je ovakav final 3. Ovde je mogao da bude i troya, sac ili marko umesto ethana.

I tiksi da ne gnjavim ja puno samo reci da li si planirala da ides sa mnom do kraja ili ne? Ethan mi je malopre indirektno pokusavao staviti do znanja da si druge osobe nagovarala da glasaju za mene kada sam ja ispao.
? nek potvrde druge osobe. Isla bih.

Lazo o kakvom ti iskoriscavanju pricas i o kakvoj pozadini? Vecinu stvari koje sam radila u ovoj igri znale su neke osobe, a u nekim slucajevima i vecina.

Kakvo vezivanje sa novim takmicarima? Na Kipru sam sa novima takmicarima jedino i igrala, posto ste se vi odma postavili kao moji ljuti neprijatelji. Sto se tice Urketa, njega nisam ni u cemu iskoristila, pomogla sam mu u ovoj igri, pomogo je i on meni. Urke je jedna inteligentna, iskrena, odana osoba, osoba koja razume survivor mnogo bolje od nas koji ovo dugo igramo i sa njim imam dobar odnos. Imao je odlicnu igru i uvek donosio prave odluke. Zar je trebalo da ga kao takvog izbacim???? Svakim svojim gestom je zasluzio da bude ovde gde jeste.

Message edited by tiksi - Monday, 15-11-2010, 01:14

troyaDate: Monday, 15-11-2010, 01:14 | Message # 43
Colonel general
Awards: 22
Quote (tiksi)
Pitanje za sve finaliste: Da mozete jednu osobu da ubacite u finale,koga bi ubacili,i umesto koga? Ne ovo sam zelela, a i tako je ispalo. Ovde je mogao da bude i troya, sac ili marko umesto ethana.

I tiksi da ne gnjavim ja puno samo reci da li si planirala da ides sa mnom do kraja ili ne? Ethan mi je malopre indirektno pokusavao staviti do znanja da si druge osobe nagovarala da glasaju za mene kada sam ja ispao.
? nek potvrde druge osobe. Isla bih.

Molim te objasni mi ovo.

Pitanje za urketa: Da li je tiksi trazila da za mene glasate?

Nisam zadovoljna ^_^

lazalaza93Date: Monday, 15-11-2010, 01:17 | Message # 44
Colonel general
Awards: 6
Znao sam da ces me pogresno razumeti xD

Mislim na to da pravis planove i mnoge saveze, ali u pozadini, dok se ostali svadjaju i izdvajaju, ti polako ides do finala znajuci da mnoge osobe nece nikad za tebe glasati, a kada se one trebaju izbaciti, ispadne neko drugi kriv ili mastermind. OVO JE DOBRA TAKTIKA, A I TU SI OD POCETKA PA SE SA MNOGIMA ZNAS, ali kazem da ne volim takvu taktiku, volim konkretno - ja sa jednom, ti sa drugom osobom (sto ocigledno ne valja...).

A sto se novih takmicara tice, mislim na to da se trudis da imas dobar odnos kako ne bi ispala. NARAVNO, ne zarad VS-a i pobede, nego zbog prijateljstva, ali nekako uvek uspes u tome da te "vole" i da pobedis biggrin

MarkoNGDate: Monday, 15-11-2010, 01:17 | Message # 45
Colonel general
Awards: 8
Quote (tiksi)
Istovremeno, Marko se pojavio kao neko ko je opasna pretnja za dalji tok igre zbog njegove snage u igrama i zbog broja skrivenih imuniteta kojima raspolaze.

Ja mislio da ce mi HI pomoci da pobedim,a oni su mi pomogli da pred kraj izgubim XD

FM 2020

urkeDate: Monday, 15-11-2010, 01:20 | Message # 46
Colonel general
Tiksi, previse si me ishvalila. Nisam uvijek donosio prave odluke. Najveca greska mi je izbacivanje Saca.

Troya, tiksi nije trazila da glasamo za tebe, ali kada smo Sac i ja rekli da glasamo za tebe, nije se bunila. Rekla je, ako vi tako zelite, u redu.

tiksiDate: Monday, 15-11-2010, 01:23 | Message # 47
Pobednica VS 2 i VS 5
@Lazo to zavisi. Nekad je takva strategija dobra, nekad ne, zavisi od okolnosti. Ne treba nikada nikog u startu odbacivati, jer ne mozes da znas kojim tokom ce ici igra. Ne mozes od svojih prijatelja da na misice pravis neprijatelje. Niti je to razumna igra, niti ima nekog smisla. Dosuse sa striktnom podelom je daleko lakse igrati.

A to da sa nekim imam dobar odnos da ne bi ispala, to nema nikakve veze iskreno. Mogla sam ja i bez Urketa ovo da igram, ali nisam htela. Covek jednostavno zasluzuje ovo sto je dobio. Case closed.

Evo vidis hvalim Urketa iako mi je protivnik i nije u VV :D To nije taktika to je nesto drugo.

Message edited by tiksi - Monday, 15-11-2010, 01:27

MarkoNGDate: Monday, 15-11-2010, 01:26 | Message # 48
Colonel general
Awards: 8
Ovde jos fali Miko da doda jedan mali final touch i rucak ce biti gotov biggrin

Knele vitez okruglog stola biggrin

FM 2020

Message edited by MarkoNG - Monday, 15-11-2010, 01:27

lazalaza93Date: Monday, 15-11-2010, 01:28 | Message # 49
Colonel general
I ne kazem to. I pored VS-a, sa svima si u korektnim odnosima.

Ali ne obavljas dirty job biggrin Bar ne direktno...

Added (15-11-2010, 00:28)
---------------------------------------------
Haha, Final touch :'D

Knez me neverovatno nervira... Skoro toliko koliko i Mika smile

tiksiDate: Monday, 15-11-2010, 01:33 | Message # 50
Pobednica VS 2 i VS 5
@Laza Treba igrati kontrolisano. Ne isticati se u borbama ako to nicemu ne doprinosi, sem da te ljudi vide kao pretnju. Zasto da radim prljav posao ako za tim nema potrebe? Kako nisam radila prljav posao, procitaj oko Renegada...Ovo ostalo manje vise, nisam bila ugrozena ni u jednoj varijanti, a sve su ovo osobe sa emocijama koje igraju ovu igru, trude se i bore kako znaju i umeju.

@Troya nakon tvog ispadanja ovakav final 3 mi se ucinio kao ok, tako da sam to i zelela. Ako sve posmatras kroz interes, normalno da mi je bilo u intersu licnom da ti ostanes u igri i ides do kraja. To je jasno i tebi i meni i svima. Generalno gledano, posmatrajuci celu igru i ucesce svih i Marko i Sac su mogli ovde da se nadju, jer su to svojom igrom zasluzili. Marko jer se onoliko borio, Sac jer je bilo kasnije izmedju njega i Ethana i mogao je da ispadne bilo ko od njih 2 a da drugi napreduje.

Message edited by tiksi - Monday, 15-11-2010, 01:35

Search:

VS |