FINALE
|
|
troya | Date: Monday, 15-11-2010, 01:35 | Message # 51 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Ako bi morala da biras izmedju urketa i mene da jedan ispadne ko bi to bio?
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Monday, 15-11-2010, 01:39 | Message # 52 |
Colonel general
| To i pricam! Mozda je u redi ne raditi to, ali ja ne volim takav nacin igre i takvu taktiku Pitanje za Tiksi: ako si imala savez sa Troyom, zasto si se slozila kada su rekli da izbacuju njega? Zasto nisi pokusala da ih odgovoris ili da utices na to? Added (15-11-2010, 00:39) ---------------------------------------------
Quote (tiksi) Ovo ostalo manje vise, nisam bila ugrozena ni u jednoj varijanti, a sve su ovo osobe sa emocijama koje igraju ovu igru, trude se i bore kako znaju i umeju. I to bas u svim sezonama na svim VS-ima? :/
|
|
| |
troya | Date: Monday, 15-11-2010, 01:41 | Message # 53 |
Colonel general
| Quote (urke) Meni je drago sto sam kao najmladji takmicar pored all-starovaca dosao do finala. Ovo mi je tek 1. sezona i mislim da sam se odlicno snasao. Takodje mi je drago sto sam u finalu sa tiksi i ethanom, jer sam sa njima od pocetka. Nisam igrao prljavo. Ni sa kim nisam u svadji (jedino ne znam kakav je slucaj sa Sacom). To je to. Najlosiji govor finalista u istoriji Bas nas vuces da za tebe glasamo Evo primera: Filipini,Vesna, najstariji takmicar,prva joj bila sezona,nije igrala prljavo, od pocetka je bila sa srdjanom, dusanom i dinom Nadam se da kapiras sta pricam
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 15-11-2010, 01:41 | Message # 54 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (lazalaza93) Pitanje za Tiksi: ako si imala savez sa Troyom, zasto si se slozila kada su rekli da izbacuju njega? Zasto nisi pokusala da ih odgovoris ili da utices na to? Dosta sam kasno za to saznala. Osim toga do mene su dopirale malo drugacije informacije, tipa da ce biti izjednaceno sa Markom. Treca stvar je lojalnost o kojoj pricam celo vece. Rekla sam im sta sam imala. Preko toga da dajem nova obecanja nisam imala prostora. Svima je bilo jasno moj i Ethanov dil sa Troyom postoji. Dal bi me neko slusao? Ne, bas iz tog razloga. Ljudi su se borili za svoje mesto u igri.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Monday, 15-11-2010, 01:44 | Message # 55 |
Colonel general
| Znaci tebi je (Tiksi) vaznije da prodjes do finala i pobedis nego da odrzis rec i ostanes sa saveznikom (mada si ih izgleda imala dosta...)? A pricalo se da je VS samo igra... Btw, ovo je klasicno ulepsavanje trule istine: noz u ledja.
|
|
| |
urke | Date: Monday, 15-11-2010, 01:44 | Message # 56 |
Colonel general
| Quote (troya) Najlosiji govor finalista u istoriji Bas nas vuces da za tebe glasamo Evo primera: Filipini,Vesna, najstariji takmicar,prva joj bila sezona,nije igrala prljavo, od pocetka je bila sa srdjanom, dusanom i dinom Nadam se da kapiras sta pricam Hahahah... Nista pametnije nisam mogao smislit. Pa po ovome se vidi da mi je 1. sezona i nisam vidio kako su to radili finalisti prethodnih sezona ..
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 15-11-2010, 01:46 | Message # 57 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (lazalaza93) I to bas u svim sezonama na svim VS-ima? Hm, nije bas ovako Lazo. Da se podsetimo VS Greece, gde sam imala veliku manjinu ljudi kada je vecina ljudi u plemenu odustala. VS Kipar gde sam u manjini usla u ujedinjenje i gde nije imalo prostora ni za kakav dogovor. Mafija 1 slicno. U Mafiji 2 krecu ti dobri odnosi sa ljudima, ali sta ja tu da radim, licno sam otkrila ko je mafija i to je bila moja velika prednost. Rekla sam vise puta da je najteze igrati igre na ovaj nacin kada od svojih prijatelja treba neprijatelje da pravis. Ja bi se najvise radovala igri gde bi ponovo bila u manjili ili imala neki dovoljan broj neprijatelja. Takve igre najbolje igram. Cist racun duga ljubav. Svaku igru igram na gotovo potpuno drugaciji nacin, zavisno od okolnosti. Ako nekog zanima jednom cu objasniti.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Monday, 15-11-2010, 01:48 |
|
| |
troya | Date: Monday, 15-11-2010, 01:48 | Message # 58 |
Colonel general
| Quote (troya) Ako bi morala da biras izmedju urketa i mene da jedan ispadne ko bi to bio?
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Monday, 15-11-2010, 01:48 | Message # 59 |
Colonel general
| Ok. Urke, da li si zadovoljan finalom? (mozda te je neko vec pitao xD) Da li se zbog necega kajes?
|
|
| |
urke | Date: Monday, 15-11-2010, 01:51 | Message # 60 |
Colonel general
| Quote (lazalaza93) Urke, da li si zadovoljan finalom? (mozda te je neko vec pitao xD) Da li se zbog necega kajes? Zadovoljan sam sto je tiksi sa mnom u finalu, a kajem se sto na Ethanovom mjestu nije Biba ili Sac.
|
|
| |