Friday, 10-01-2025, 14:10Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

FINALE - Page 9 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
FINALE
biba91Date: Monday, 15-11-2010, 12:59 | Message # 81
Colonel general
Group: Users
Awards: 5
Status: Offline
Nemam pitanja za finaliste ......čestitke za ulaz u finale ovog spektakularnog VS......

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

AleXandarDate: Monday, 15-11-2010, 13:11 | Message # 82
Pobednik VS 3
Awards: 4
Nemam bas vremena da procitam sve postove. A nemam ni pitanja. Procitao sam uvodne reci sto je dovoljno da odlucim kome dajem moj glas.

Sretno.

Keep hope alive

MarkoNGDate: Monday, 15-11-2010, 14:00 | Message # 83
Colonel general
Awards: 8
E sad malo ja da uradim svoju rekapitulaciju.

Podela je mozda bila i previse dobra,bar za Troan,sreca pa je Delija bi neaktivan,inace bi nam vec na prvom glasanju bilo problem izbaciti nekoga.
Znali smo da sledeci put ne smemo dvozoliti sebi da odemo opet na plemenski,ali je Mika tako osmislio da su dva plemena morala,i tu je nastao zaplet.
Dugo sam razmisljao sta da radim,i prelomio sam da cu glasati za Troyu,Biba i Anja su trebale da glasaju kao i ja,dok sam ja Troyi lazno govorio da idemo na Anju.Biba i Anja glasaju za mene,Troya za Bibu,a ja za Troyu.Ispao sam,ajde de.
Ali Miko je bio spremio OD za mene,jer sam poslednji igrac koji je ispao pre nove podele.
Prva je dosla Lara,i bez borbe predala mi mec.
Zatim je na red dosao i nesrecni Plor,koji je imao zelju da zaigra,ali nije imao srece jer je zakasnio na borbu i ja sam se opet provukao.Za kraj su mi na OD dosle Biba i Anja.Anja iz nekog,do sada neobjasnjivog razloga,odustaje,ali mi pre toga salje svoj HI,za koji se sumnjalo da postoji,ali nije bilo nikoga da potvrdi.
Mislio sam da cu moci biti ponovo sa Troyom,i glasao sam dva puta kako je on zeleo.Ali nekima se to nije dopalo sto Troya mene zeli napolje,i poceo sam da pravim razdor medju njima,koliko sam cuo do sada.
Tada su ispali Alex i Laza,a ja sam jos daleko od kraja.......
to continue

FM 2020

troyaDate: Monday, 15-11-2010, 14:08 | Message # 84
Colonel general
Awards: 22
Quote (MarkoNG)
Ali nekima se to nije dopalo sto Troya mene zeli napolje,i poceo sam da pravim razdor medju njima,koliko sam cuo do sada.

Pa lose si cuo biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

urkeDate: Monday, 15-11-2010, 15:02 | Message # 85
Colonel general
Awards: 6
Tiksi, ethane, VV, odgovara li vama da se veceras sve ovo zavrsi? Ko ce cekati do srijede ?

troyaDate: Monday, 15-11-2010, 15:03 | Message # 86
Colonel general
Da, ja sam vec odlucio.

Nisam zadovoljna ^_^

EthanMorascaDate: Monday, 15-11-2010, 15:21 | Message # 87
Major general
Da se dotaknem još malo svoje društvene igre. Vidim da su me i Tiksi i Urke naveli kao odgovor kod pitanja Koga biste od finalista zamenili? Tiksi kaže da bi povela Saca ili Marka, a Urke Bibu. Ali ipak nisu to uradili, iako je Urke razvio jako blizak odnos sa Bibom, a Tiksi je imala izuzetan odnos sa Sacom od ranije. Iako su znali da Biba, odnosno Sac nikada ne bi glasali za njih, ipak su ih izbacili. Mislim da je moj odnos sa njima zaslužan za to i da se moja društvena igra između ostalog ogleda i u tome što sam kod njih dvoje stvorio osećaj da moraju da biraju između mene i drugih bliskih ljudi. Morate priznati da nije baš lako navesti nekog da glasa za blisku osobu, a ja sam to uradio.

Što se tiče Saca, moj i njegov odnos nikada nije bio nešto poseban, ali sam ga uvek poštovao kao igrača. Znam na koji način igra i kakve poteze pravi i ovom prilikom bih ga zamolio da nagradi igru koja je sličnija njegovoj. Da li je to igra pravljenja poteza, donošenja teških odluka i truda u igrama, ili igra puštanja drugih da donose odluke za tebe.

Pošto sam svoj odnos sa Lazom i Troyom već pomenuo, ostalo mi je da pomenem Marka, Merry, Alexa, Bibu i Nauparca. Sa Nauparcem sam imao jako slab kontakt, tako da je on jedina osoba sa kojom nemam gotovo nikakav odnos i žao mi je zbog toga. Merry sam upoznao tokom ove igre i Troya je taj koji nas je povezao. Uvek sam pokušavao da je zaštitim, pogotovo kada je Troya ispao.

Marko se posle Troyinog ispadanja jasno izjasnio da je protiv mene i nekoliko puta je glasao za mene. Odlično je odigrao sa tajnim imunitetima, ali pošto nije imao savez nije mogao ni sa kim da se poveže. Moj odnos sa Markom je uvek bio strogo poslovan i mislim da je tako mnogo bolje nego da sam mu obećavao kule i gradove, a u stvari planirao da ga se otarasim.

Alex i Biba su osobe sa kojima van VS imam super odnos, ali nas je ova sezona razdvojila, tako da nije bilo prostora za sklapanje saveza. Bojao sam se Bibine povezanosti sa Reneom i Alexove povezanosti sa Anjom i Plorom, a kako su se savezi već oformili, mislio sam da je kasno da se bilo šta pokušava. Vi znate kakvo je moje mišljenje o vama i to neću ponavljati. Alex, neću ti govoriti da sam pokušavao da te vodim što dalje, kada nisam. I svaki finalista koji ti to kaže ti ne govori istinu. Bibo, neću ti govoriti da si žena borac, kada znaš dobro kakav je naš odnos. Mislim da nema potrebe za ulizivanjem i nadam se da ćete ceniti moju iskrenost.

Outwit - Outplay - Outlast

tiksiDate: Monday, 15-11-2010, 16:26 | Message # 88
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
biggrin joj Ethan. Nema ovde nikakvog ulizivanja. Ja znam da bibin glas ne ide meni i necu nista od sustinskog znacaja da govorim da bi to promenila, iako mogu. Ono sto govorim govorim jer tako mislim. Jeste to je jedna od retkih zena koja ovo igra ozbiljno i ja to cenim.

Mislim da takodje znas zasto si napredovao dalje u igri u odnosu na neke druge takmicare. Nisu tu bile samo emocije niti to sto si nas "izmanipulisao" da te vodimo dalje. Tebe je jednostavno najlakse bilo dobiti u eventualnom finalu, znas to i sam.

Sto se tice svih ovih izbacivanja, opet kazem, stvari su jasne. Svi su pristali na najveci deo tih izbacivanja, ako ne i na sva izbacivanja. Tako da tu pravdanja nema. Kada smo isli na Marka za koga smo znali i ocekivali da ulozi hi, svi smo znali za koga se glasa, a svojim glasom to samo podrzali. Ukretova sreca je samo bila ta sto nikoga ovde ne poznaje.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Monday, 15-11-2010, 16:27

troyaDate: Monday, 15-11-2010, 16:29 | Message # 89
Colonel general
Tiksi moze li veceras da se glasa?

Nisam zadovoljna ^_^

urkeDate: Monday, 15-11-2010, 16:30 | Message # 90
Colonel general
E da i ja napisem nesto o svojoj igri, da ne mislite da sam nepismen. biggrin Moram da pisem ijekavicom. Nadam se da vam ne smeta. Ovako...

Srecom, zapao sam u Galf gdje nisu zanemarivali nove takmicare. Ja sam u toku igre imao prednost, jer sam novi i nisam ni sa kim bio u svadji. Zahvaljujuci doprinosu u igrama u Galfu, skrenuo sam paznju na sebe. Onda se razvio moj kontakt sa Tiksi i Ethanom, i osjetio sam da ce to biti snazan dil. Takodje, sam bio u dobrim odnosima i sa Merry i Naupom, ali to nije bilo bas blisko. Bili smo veoma jako pleme, pa nismo izgubili nijednu borbu za imunitet, pa smo u podjeli na Atrevido i Bou imali prednost.

Odlucili smo da Tiksi, Naup i ja, odemo u Bou, i da izaberemo Saca, zato sto je on bio dobar sa Tiksi, i Anju, jer smo sumnjali da ima HI, pa da je izbacimo. Ethan i Merry su otisli u Atrevido, jer mu je Troya garantovao sigurnost. Ali, on nije bio siguran da je zasticen, pa je od nas trazio da izgubimo borbu, ali na kraju niko nije pobijedio. Na tom plemenskom, izbacili smo Anju.

U ujedinjenju, prvi je izbacen Aleksandar, zato sto ni sa kim nije bio u dilu, ali se ne sjecam cija je to ideja bila. Ja sam i dalje bio u odlicnim odnosima sa Tiksi, Ethanom i Sacom, a znao sam da je i Naup sa nama zbog Tiksi.

Sledeci ispada Laza. To mi je odgovaralo, jer sam shvatio da Ethan igra neku igru sa Troyom, pa mi je odgovaralo da ispadne neko iz njegovog klana, a posebno Laza, jer je bio VEOMA JAK u igrama. To nam je kasnije omogucilo da izbacimo Troyu.

Izbacivanje Troye je bila moja i Sacova ideja. Tada sam ponudio Bibi dil, da cu da je vodim sto duze mogu, ako izbaci Troyu, jer nam je on bio najveca prijetnja. Biba je pristala. Ovim nisam izdao ni Tiksi ni Ethana, jer sam im rekao to, i oni se nisu mnogo protivili.

Slijedi za mene najtezi plemenski savjet. Izbor je morao biti izmedju Ethana i Saca. Meni je Sac bio jako drag, ali ja njemu nikada nisam rekao da smo u dilu, kao ni on meni, a Ethanu jesam, tako da sam odlucio da se vodim tim obecanjem. Ali, kocilo me saznanje da je Ethan od pocetka krio svoj Hi od mene, i kada sam ga pitao zasto mi nije rekao prije za to, njegov odgovor je bio: ,, Pa ja sam mislio da znas, da ti je Tiksi rekla" , a mislim da je namjerno krio. Takodje, od Saca sam saznao da su Ethan i Troya htjeli da me izbace, ali da Tiksi nije dala. Ali, jedini razlog zbog kojeg sam glasao za Saca je obecanje koje sam dao Ethanu.

Ethan i ja smo dosli do ideje da u Final 5 bude stari Galf: Ethan, Tiksi, Naup, Merry i ja. Ali to nije bilo moguce, jer je Marko imao HI.
Glasao sam za Marka zbog HI, a rekao Bibi da glasa za Merry.

Na sledecem plemenskom, mogao sam da se dogovorim sa Nauparcem, Markom i Bibom da izbacimo Ethana, ali sam mu ostao vjeran do kraja, pa je ispao Nauparac.

Ja sam Bibi obecao Final 5, i doveo sam je do te pozicije. To mi je bas drago, jer sam ispunio njena ocekivanja.

Napokon je dosao plemenski na kojem smo izbacili najvecu prijetnju - Marka. To da nam je bio najveca prijetnja, govori kakav je on igrac.

I stigli smo do finala. Zacudjujuce. Za mene prva sezona, prvo finale. Drago mi je sto je sa mnom moj najvjerniji prijatelj - Tiksi.
Kao i Ethan, jer sam dokazao da nijednu osobu sa kojom sa bio u dilu, nisam izdao. Bio sam dobar u igrama. Osvojio sam dvije, a dvije sam poklonio: jednu Sacu, jednu Ethanu. Istina da jednu nisam zasluzio, jer ju je trebao dobiti Laza, ali to nije moja krivica, vec naseg dragog GH. To su bile prve 3. igre u ujedinjenju i ona igrica Curtling ( tako se valjda zove). Kao sto rece ethan :

Quote (EthanMorasca)
Mislim da nema potrebe za ulizivanjem i nadam se da ćete ceniti moju iskrenost.

Hvala! smile

Message edited by urke - Monday, 15-11-2010, 16:39

Search:

VS |