Reunion Show
|
|
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 01:41 | Message # 91 |
Major general
Group: Blocked
Status: Offline
| iskreno ne kenjaj... kako smo mi mogli nekom da zapretimo ko nemanja da glasaju za tebe? ili da im obecamo nesto? pa nije valjda da nas za takve luzere smatras xDDDD stvarno mikoooooooo :O
|
|
| |
Mika | Date: Sunday, 30-01-2011, 01:45 | Message # 92 |
Pobednik VS 6
Group: Users
| A nemoj brate kenjas sad kad si mi rekao sarme da si nudio svima :))
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 01:46 | Message # 93 |
Major general
| a daaaaaa....sarme :D to ja od srca
|
|
| |
Mika | Date: Sunday, 30-01-2011, 01:47 | Message # 94 |
Pobednik VS 6
| nista bre bez dobre sarme
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 01:49 | Message # 95 |
Major general
| ipak se isplatila....svidela se Ratku i dobio si glas eto suljak ne moras da se ljutis na Ratka....sarme su krive za sve
|
|
| |
Mika | Date: Sunday, 30-01-2011, 01:51 | Message # 96 |
Pobednik VS 6
| Jooj ogladneo sam nemoj sarme vise spominjes :)) odo sovim buraz cujemo se na facu <3
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 01:52 | Message # 97 |
Major general
| anjaooooj opet on sa onim <3 cujemo se
|
|
| |
Nemanja | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:10 | Message # 98 |
Generalissimo
| hahhahaahahaahah JADNO XD ti lanco,ti si jedan bedan lik,mozda cak i feget,koji ovde u virutal glumi neki qrac,jer u real life nije nista... cruela ti toliko lazes,znaci strasno...a dobro,50kilograma viska,i ja bih imao komplekse,rezumem te miko,tebe nisam poznavao,tek pri kraju smo pricali nesto,bio si mi bas gotivan,ali cruela je bila izmedju nas...verovao si njoj,sto normalno jer ti je cura... jedini takmicar od novih koji ce da *ebe kevu i sl.sezoni je majk tinna,obelezila sezonu kingy,moj covek, FOLKLOR <3 hehehehe da sava nije morao da odustane sezona bi bila mnogo lepsa,ali jbg... i mislim da je mikina greska sto je dozvolio miki i crueli da igraju oboje,jer se znaju,isto tako i nama koji smo vec igrali...bolje jedna sezona sa novima,pa jedna as..realno
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:22 | Message # 99 |
Major general
| e ljudiiii evo stigla pobeguljaaaaaa dosla da nam kaze kad skoro nikoga nema na sajtu..... i posle smo mi picke, jadni i kurci.... omgggggggg aj nemanja srecno u sledecoj sezoni... koja ti je to? 13? mozda ti je bas 13 srecan broj :D a ovu sad ostavi....JOS JEDNA U NIZU, JOS JEDNA U NIZU, JOS JEDNA U NIZUUUU ajojjjjjjjjj ispusio si ga braleeee.....zestoko xDDDD
|
|
| |
Nemanja | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:27 | Message # 100 |
Generalissimo
| hahahahhaha to ni u 45.svojoj sezoni neces da postignes to sto sam ja u mojim...tako da,prvo uradi nesto pa onda pricaj.dovde si dosao jer si imao cruelu koja te vukla kroz celu sezonu,ali neces uvek da imas cruelu... nzm zasto,ali uvek morate na mene da svalite nesto,i ti i cruela i mika xD shvatite da sam ovde duze vreme,i da me ljudi uglavnom znaju,nece te neke vase price da im promene misljenje o meni xD uostalom,shvaticete u narednim sezonama kako se igra vs
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |