Friday, 10-01-2025, 04:07Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Reunion Show - Page 12 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
GameHost33Date: Sunday, 30-01-2011, 12:27 | Message # 111
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
U novi ciklus se krenulo sa igrom za nagradu koju je Tesoro dobio rezultatom 3-1
Igra za imunitet je bila razmisljanje kako drugo pleme misli o vama , Mika I Cruella su razmijenili medjusobno odgovore da bi ojacali status u plemenu a Sangue osvaja imunitet I salje Tesoro na plemenski savet.Suljosa je imao dupli glas

Na plemenskom savetu se naizgled cini da je sve normalno I da leti najneaktivniji ali ocito se pleme dogovorilo da se rijesi smetnje I vodja do tada Sladjan28 je izglasan na plemenskom savetu.
Majk : Cobu - zato sto nije bio na nekoliko poslednjih igara, i najmanje sam se upaznao sa njim iz plemena.
Mika : Sladjan28 - jel me je lagao i zadnju igru smorio s glupostima oko vodje a glavni razlog zbog nekog dogovora .
Ratko22 : Sladjan28 - jer je bezobrazan i ne postuje starije i nikome nista neda ..
Suljosa : Sladjan28 - Mali je sebi dao puno za pravo, tipa "ja odlucujem ko ce ispast", nek shvati da to ovdje ne ide tako, misli ako je aktivan da nece ispast :S pa on je tu kao da ga nema samo nas ukopava :S
Suljosa : Sladjan28 - Ne svidja mi se jer je bezobrazan ne slusa sta mu se kaze i mrzim onakve ljude!
Andja : Sladjan28 - glasam za sladjana jer msm da samo zato sto je vodja pokusava da dogura...i mnogo puta odgovara sam bez prethodnog dogovora sa plemenom...ne slusa kad mu se nes prica na borbama...
Sladjan28 : Cobu – cobu zato sto je najslabiji u plemenu I ne pomaze nam
Ekser : Cobu - jer tako sam se dogovorio sa sladjanom , zbog dila .
Cobu : Cobu – Cobu nije glasao pa je glas isao njemu samom.

Sladjan : Cobu – 5:4

NemanjaDate: Sunday, 30-01-2011, 13:14 | Message # 112
Generalissimo
Group: Users
Awards: 4
cruella smorila si xD

Quote (Mika)
Sto je to greska ? vi ste u svakom trenutku mogli da nas izglasate tj izbacite ..

pa ne,glupo je,znamo da cete zajedno da se drzite xD isto tako i mi iz ranijih sezona..

Added (30-01-2011, 12:14)
---------------------------------------------
U OVOJ SEZONI SE OSECAM KAO SRPSKI KOSARKASI NA SP U TURSKOJ...

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

GameHost33Date: Sunday, 30-01-2011, 16:22 | Message # 113
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
U novi ciklus se krenulo jos zanimljivije. Novi vodja Tesora je postao Suljosa , neki su definitivno bili iznenadjeni izbacivanjem Sladjana dok neki su sa olaksicom na to gledali.
Igra za nagradu je bila provokativna , pobednicko pleme ide na aukciju, Sangue pobedjuje pa da vidimo sta su oni kupili.
SavoBl je kupio sebi pomoc u prvoj igri u ujedinjenju za imunitet koja mu nazalost nije mogla pomoci jer je odustao.
Nemanja je kupio jos 2 traga za tajni imunitet tj 5 I 6 trag I nasao je PRVI TAJNI IMUNITET U IGRI.
Nekoliko clanova je kasnije otvorilo temu pogotovo iz Tesora kada su dobili 4.trag ali Nemanja je vec nasao tajni imunitet.
Cruella je sebi kupila dupli glas a Kingy crni glas.
SavoBl je kupio sebi odlazak na plemenski savet Tesora sledeci a da oni to ne znaju I mogao je da glasa 2 puta… O tome cemo malo kasnije.
Time je aukcija bila zavrsena , u igri za imunitet Tesoro , u igri dueli Tesoro se bolje organizovao I dosli su do pobede jer Nemanja I Savo kad su pogresili odustali od igre odnosno nije im se dalo ispocetka. SuljoSa je isao dva puta za redom na ostrvo Duhova gde nasao tajni imunitet iz drugog puta , na plemenskom savetu Sangue je glasao sledece …

Kingy : Lesinar - ja glasam za lesinara zbog toga sto je neaktivan i ne doprinosi nista plemenu
SavoBL : Lesinar -Glasam za leisnara!!Jedini i pravi razlo zasto njega,jer nedolazi na igre nemamo nikakve korsiti od njega i bolje ce nam biti bez njega!!
Lanco : Tinna - velika neizvesnooost.... dvoumim se izmedju Tinne i Lesinaraaa....
Tinna me je jako iznervirala zato sto je juce dosla na borbu i taman kad je trebalo poceti ona bez i jedne reci ode...
samo zato glasam veceras da ispadne TINNA...
nadam se da se moji drugovi nece naljutiti jer nisam glasao kao i oni za Lesinara, ali ovo je bilo jace od mene...
Nemanja : Lesinar
Lesinar : Lesinar
Tinna : Tinna

Lesinar je rezultatom 5-2 napustio igru

SavoBLDate: Sunday, 30-01-2011, 17:17 | Message # 114
Colonel general
Group: Users
Awards: 1
Jao razloga mojih ahahha....strasan sam!! biggrin biggrin

un montón de gente estúpida en un solo lugar

CruellaDate: Sunday, 30-01-2011, 18:00 | Message # 115