Friday, 10-01-2025, 09:19 | Main | Registration | Login |
|
Reunion Show - Page 11 - Forum
Reunion Show
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:36 | Message # 101 |
Major general
Group: Blocked
Status: Offline
| neboj se... ja nisam kao ti... ja tamo gde sam jednom bio, vise se ne vracam... jedino ako dobijem od organizatora neku specijalnu pozivnicu za serijal ALL STARS, ili za direktan plasman u ujedinjenje, onda cu prihvatiti....ne pada mi na pamet da idem 13 sezona za redom da pokusavam, kao neki... mozda dodjem tamo negde 9,10 sezonu a i to msm da cu izdrzati do ujedinjenja, jer vise ne mogu da gledam kenjatore kao sto si ti... a da zelim da se zahvalim mojim prijateljima Cruelli i Miki(inace on je sam pobedio veterane Nemanju i Suljaka) i da im se zahvalim sto su me dovukli u top 6 naravno da se zahvalim i Majku i Ekesru sa kojima sam postao odlican, pogotovo ekser... on je legenda zesca... i Tinici koja je nasela na takvog smekera kao sto si ti pobeguljo... zelim joj da bude jos aktivnija u VS, i Suljaka da pozdravim, mi smo sada nadam se OK....a tebi o5 zelim sto vise srece u 14oj sezoni u kojoj neprestano trcis za pobedom, i da vise pobedis, red bi i bio Added (30-01-2011, 01:36) ---------------------------------------------
Quote (Lančo) mozda dodjem tamo negde 9,10 sezonu a i to msm da cu izdrzati do ujedinjenja msm da NECU izdrzati do ujedinjenja, zbog kenjatora kao sto si ti
|
|
| |
Ekser | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:39 | Message # 102 |
Lieutenant colonel
Group: Users
| Cestitam Mika na pobede:)
http://survivor-srbija.ucoz.com/
|
|
| |
Nemanja | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:39 | Message # 103 |
Generalissimo
| hahahahah niko ne trci za pobedom vise od troye :PPP e brt hvala ti za ovo SMEKER,bas mi imponuje ahahahaha nije 14,4je dobro si priznao da si nesposoban,da ne mozes sam do ujedinjenja xD i nisi star :PpPp da bi isao u all stars XDDD LOOOL
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:44 | Message # 104 |
Colonel general
| Quote (Nemanja) hahahahah niko ne trci za pobedom vise od troye :PPP Od sad kad neko spominje moje ime zamolio bih ga da pored stavi i link od mog sajta Virtual Paradise Hvala
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:45 | Message # 105 |
Major general
| Quote (Nemanja) e brt hvala ti za ovo SMEKER,bas mi imponuje smeker si mi zesci xDDD Quote (Nemanja) dobro si priznao da si nesposoban,da ne mozes sam do ujedinjenja ponovo da se zahvalim svima koji su mi pomogli da dodjem do top6... pogotovo mojim prijateljima Cruelli, Miki (koji je inace pobedio veterane Suljaka, i Pobegulju), Ekseru, Majku, Tinni, Ratku, Suljaku, nzm koga sam zaboravio Quote (Nemanja) i nisi star :PpPp da bi isao u all stars XDDD znam da zasluzujem ALL STARS... nemoj ti da mi to ukracujes xDDD
|
|
| |
Nemanja | Date: Sunday, 30-01-2011, 02:58 | Message # 106 |
Generalissimo
| lanco sreco moja pa i ja sam te vukao do trenutka kad sam glasao za tebe da ispadnes,dosao je tvoj red,ja sam morao tako rekao sam da necu dilove,nego da glasam za najslabijeg heehe
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Cruella | Date: Sunday, 30-01-2011, 04:02 | Message # 107 |
Major general
| Zasto se zakopavas sam? Pre nego sto nesto kazes,razmisli…NIko nije pokusao,niti moze,da promeni misljenje drugih igraca(starih) o tebi.Sam to radis…sada…sa ovakvim komentarima… I ako vec hoces nesto da kazes,bolje nadji neki drugi argument,o izvini,jaci od 50 kg viska,posto ovaj ne pali… “Na neki nacin,kompleks je onaj deo izmedu instinkta i tzv. vise psihe.Kompleksi nisu patoloska pojava,patoloske su njihove modifikacije.Kada kompleksi kod nekog hipetrofiraju,imamo posla sa neuroticnom osobom.Kad tad se ispolji i ono sto covek zaista jeste...cak i ukoliko se svojski trudi da sebe prikaze u drugom i boljem svetlu.Jer,kompleksi su,kako smatraju psihoanaliticari,jezgro sukoba izmedu vise instinkata(tesko je s instinktima),i to uvek napeto,uvek pulsirajuće i pred opasnoscu od erupcije.Sto vise neizlecenih kompleksa,to je čir veci,sto veci čir,to vise boli i smeta,sto vise boli,to je veci napor da se on probusi i njegov sadrzaj izdrenira.Kompleksas na nivou mentalnog Palčića uvek ce se potruditi da taj sadrzaj obrise o zdrave ili manje iskompleksirane,pokusavajuci na taj nacin da ih uprlja.KOMPLEKSI SE,NARAVNO,LECE - NE NA DRUGIMA,NEGO SAMO NA SEBI.”
Message edited by Cruella - Sunday, 30-01-2011, 04:06 |
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 05:47 | Message # 108 |
Major general
| anjaoooj Cruella... kome ti objasnjavas...joooj pa on je jedva naucio da cita, a kamoli da razume ono sto mu neko napise... pusti ga nek vredja i lupeta gluposti, a kao sto si i sama rekla, takvim komentarima, drugi ce sami promeniti misljenje o njemu... nemamo mi sta tu da se mesamo... najbolje da iskulirati kad se o5 pojavi i svi cemo biti mirni
|
|
| |
Mika | Date: Sunday, 30-01-2011, 11:15 | Message # 109 |
Pobednik VS 6
| Quote (Ekser) Cestitam Mika na pobede:) Hvala Ekser Added (30-01-2011, 10:15) ---------------------------------------------
Quote (Nemanja) mislim da je mikina greska sto je dozvolio miki i crueli da igraju oboje Sto je to greska ? vi ste u svakom trenutku mogli da nas izglasate tj izbacite ...
|
|
| |
Suljosa | Date: Sunday, 30-01-2011, 12:12 | Message # 110 |
Colonel general
| Ljudi opusteno BAAA samo polako bilo proslo ne ponovilo se
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
Message edited by Suljosa - Sunday, 30-01-2011, 12:12 |
|
| |