Razgovor sa... Sacom
|
|
Sac | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:27 | Message # 81 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| To laganje u imtervijuma je tek glupost, ali to valjda da bi se opravdali posle. Kao ma nismo se dogovorili jos pre pocetka sezone, samo ti se cini.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:28 | Message # 82 |
Colonel
| Mislim da je taj twist super u sezoni jer je cini aktivnijom, a i forum. Jadan ti sto brojis haha
|
|
| |
ErinNavan | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:30 | Message # 83 |
Lieutenant general
| Quote GameHost ( ) To je spam. Molim Hosta da utefteri da sam ja spamer u duši, a kako radim od kuće ovih nedelja, svakako nemam pametnija posla. *njen forum plače* *pokriva mu usta rukom* Izvinjavam se, ali ipak mi je vrlo zabavna ova sezona, i moram da ispratim šta se događa. A troya može da potvrdi da sam i kod njega spamovala za medalju, kad ničemu nije doprinosilo.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
Message edited by ErinNavan - Wednesday, 29-04-2020, 01:30 |
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:30 | Message # 84 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Pa koja je to paranormalna aktivnost jebote.
Mislim ni ja kao takmičar nisam voleo te intervjue nikad, ne bi ih ni sada ubacivao, ali eto čisto zbog reuniona da ima sadržaja i da se vidi ko je koliko lutao tokom igre od saveza do saveza.
Međutim, em je većina škrta na odgovorima, em neki otvorenu lažu što su pokazala glasanja, a i generalno razgovori sa nekim drugim igračima.
Ma pakao.
Kapiram da se igra u novac, da bi se slala policija na kućnu adresu tokom igre za imunitet. U fazonu "Dobro veče, imam dojavu da je u toku pljačka u stanu tu i tu..."
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:31 | Message # 85 |
Colonel general
| Spamovanje sa Erin
|
|
| |
ErinNavan | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:31 | Message # 86 |
Lieutenant general
| Quote GameHost ( ) Kapiram da se igra u novac, da bi se slala policija na kućnu adresu tokom igre za imunitet. U fazonu "Dobro veče, imam dojavu da je u toku pljačka u stanu tu i tu..." Added (29-04-2020, 01:32) ---------------------------------------------
Quote Sac ( ) Spamovanje sa Erin heart Meni troya davno rekao da sam ženska verzija tebe, samo si ti lepši.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Lilake | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:33 | Message # 87 |
Colonel
| Quote GameHost ( ) Ma pakao. <3
Outsider/mediokritet
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:33 | Message # 88 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote DeMarcus ( ) Mislim da je taj twist super u sezoni jer je cini aktivnijom, a i forum. Jadan ti sto brojis haha Neko je napisao na početku sezone da je to uvedeno da bi bilo više komentara nego na troyinom forumu.
Još jedan dokaz dokle ludilo ide.
Pogotovo što se na ovom forumu posle ove sezone 99% više nikad VS neće igrati. Zaista sumnjam da ću ikad više u dogledno vreme imati vremena za hostovanje (osim ako ovo sa koronom baš ne potraje), a tek što sumnjam da bih imao i volje da se hvatam u koštac sa ovim opet.
Ali ideja za spam je nastala više iz toga da ne budu one idiotske stvari pre igre "kako se zove glavni grad Crne Gore" i ko prvi odgovori ima prvi potez. Msm. da je za čistu brzinu odgovora glupo da neko ima prednost u igri.
Ovo sam više video, ajde ko hoće da napiše više komentara, neka zasluži nekako tu prednost. Ali nisam očekivao ni iz bliza ovoliki broj, više sam mislio 20-30 po igri max. i to je to, a išlo je i 150+ dnevno dok ste bili u plemenima.
Mada nije problem za brojanje nikakav, u plemenima je to bio sekund posla jer pišu replike, samo vidiš koliko je bilo pre i posle igre.
Ni u mergeu nije strašno, za 15 stranica ispisanih treba nekih 5 minuta vremena da se sabere, jer po stranici upisuješ ko koliko ima.
Mada lično mislim da je ispalo kao dobra stvar i kapiram da je zanimljiva praksa i za neke buduće VSove ko bude organizovao.
Mada ako bih igrao sezonu u kojoj to ima, izvesno ne bih učestvovao aktivno u spamu.
|
|
| |
Lilake | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:35 | Message # 89 |
Colonel
| sigurno bi spammao jer postane zabavno
Outsider/mediokritet
|
|
| |