Friday, 10-01-2025, 10:38Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Reunion show - komentari - Page 10 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion show - komentari
tiksiDate: Friday, 08-05-2020, 13:06 | Message # 91
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Awards: 18
Status: Offline
Narode cestitam svima, prvo sto ste zdravi(ovo kazem uslovno hihi), posebno Miki jer mi deluje da je uznapredovao kao host i Selimi, za koju bih i ja vrv glasala iako o sezoni ne znam gotovo nista, pa je to relativno naklapanje, ali zna se da ja volim tzv survivor play xd

Pasivno sam navijala za WL, volim njeno liderstvo, uticaj, nacin kako vidi i objasnjava stvari, ona je jednostavno igra, tu je bio i troki za koga sam cekala da vidim u kom ce momentu tradicionalno da izvisi izmedju vise zena sto se nazalost i desilo, mada i Jason i Selima deluju kao fine opcije.

Najvaznije da je kuljalo, na sta i ukazuju ovoliki tekstovi ! A ko je vec sta radio, apsolutno ne treba osudjivati po meni u jednoj igri, sve zavisi po kakva osecanja je ovde ko dosao

Poz svima i ostanite u zdravlju

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

GameHost33Date: Friday, 08-05-2020, 14:32 | Message # 92
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote WanderLust ()
Da napravimo bar jedan dan pauze?

Ja svoje završio, a vi kuckajte ovde do kad želite. biggrin

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 14:56 | Message # 93
Lieutenant general
Awards: 3
Quote troya ()
Ovo samo da potvrdim, ja sa Erin nisam rec progovorio oko igre tokom cele sezone.
#BoranijaZna heart

Quote troya ()
Kako nema, na sta bi licila igra ako bi svi mi odustajali svaki put kad nam glasanja ne idu u korist? biggrin
Halooooo! Ni ti ne čitaš, tužiću te Guardu. Lil je htela da odustane, ali je ostala u plemenu, neaktivna, dok ne bude izbačena. Što ste je uzimali? Ja bih je nagovorila da se vrati u igru da je stigla kod nas, i bilo bi kao da nije ni otišla.

Quote WanderLust ()
Da napravimo bar jedan dan pauze? teehee
Nema odmora dok traje obnova.

Quote Jason ()
. Iako vidim da mnogi smatraju da sam dobio finale na poklon nije sve uvek tako kao što izgleda.
Ja bih samo htela da kažem da za sebe znam da ni jednog trenutka nisam smatrala da si finale dobio na poklon. Baš naprotiv. Kod mog glasa su neke druge stvari odlučivale.

Quote Jason ()
Mislim da sam to zaslužio nakon što ste dobili sve odgovore od mene juče koji svakako nisu mogli ništa da promene.
Kod mene jesu, da nisu, ne bih trošila vreme, ili bih, da ispoštujem formu, pitala nešto forme radi.

Quote Jason ()
Za kraj da se dotaknem i teme sa Stefanom. Kao što sam i juče rekao , ali očigledno retko ko je sve i pročitao i shvatio, sa njim su menjana rešenja u dve situacije za 3 resenja koja su bila u igrama koja su imala 33 rešenja i to isključivo u korist plemena u kom sam bio.
Sve pročitala. Sve shvatila. Pozitivno uticalo.

Quote Jason ()
Nadam se da će se u budućnosti ako i dalje bude nekog ko će voditi VS pojaviti neki igrač sličan meni i pobediti. Pa makar za 10,20... godina. Za tako nešto je još uvek rano.
Korekcija. 2018. VS Kambodža. Pobedila Ema. Ne mogu baš reći "mojim glasom" jer sam ja bila #EmaFTW skoro celo vreme sezone, pa moj glas nije bio upitan, ali rezultatom 4:3, svakako.

Izvinjavam se svima iz Top4 što im mi #underdogs & #mediokriteti ne posvećujemo dovoljno pažnje u ovoj temi, ali nekima od nas je bitno da vidimo gde smo pogrešili i šta da ispravimo, ako nekad ponovo budemo igrali.

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

LilakeDate: Friday, 08-05-2020, 15:10 | Message # 94
Colonel
Awards: 2
Quote GameHost ()
ali je moralnije nego doći na plemenski i preskočiti glasanje.

Ček, ovo me zanima, problem je što nisam ostavila glas za nekog randoma? Znala sam da ispadam, a nisam htjela prije plemenca reći da odustajem jer sam izričito obećala da neću, a i znala sam da je neglasanje plus jedan glas za mene, pa kad su me već htjeli izbaciti, zašto da im ne omogućim dodatan glas.

Ako vas zanima, bio bi random glas za selimu smile

Outsider/mediokritet

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 15:54 | Message # 95
Lieutenant general
Quote Lilake ()
a i znala sam da je neglasanje plus jedan glas za mene

Kako je meni u Kambodži bilo krivo što to nisam znala, a mogla sam da ispadnem sa savršenim rezultatom 8:0 ili 9:0 samo da sam se informisala na vreme

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 16:03 | Message # 96
Lieutenant general
To što Sanja više nema pristup na forum meni nije problem.
Već sam rekla da smo u super odnosima.
I zato što sam pola sezone garantovala da nije glasala kako jeste glasala, ja sam nju morala da pitam "WTF Sanja".

5. plemenski je bio presudan za više igrača, i mene, iskreno, sad samo on interesuje.

Sanja je glasala za DMa po DMovim istrukcijama.

Da li je to bilo iz razloga koje je njoj rekao, ili iz taktičkog dvokorak-blindside (za koji u svakom slučaju skidam kapu za potez) to već ne znam, ako navrati, možda može da objasni.
Attachments: 3831125.jpg (19.8 Kb)

Message edited by ErinNavan - Friday, 08-05-2020, 16:04

DeMarcusDate: Friday, 08-05-2020, 17:01 | Message # 97
Colonel
Awards: 1
Sanja nikad nije rekla meni da ce tako glasati, a ja joj nisam rekao da glasa za mene. Sve sto tu pise si i ti znala da sam mislio. Kao sto i Leo vec zna da sam brinuo da je blizi sa Ivanom. Svakako da se odlucila da glasa kao Sac, a ne kako joj ja rekoh. Bio bi revote da me poslusala.

Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 17:06

ErinNavanDate: Friday, 08-05-2020, 17:12 | Message # 98
Lieutenant general
Sanja je glasala kako je glasala isključivo zbog ove vaše konverzacije.
Prema tome, nije fer prema Sanji, kako god da je ispala iz igre, i bez obzira što nije ovde da bilo šta kaže za sebe, reći "Nemam komentara za Sanju i njene sprdancije."
Razumem da si sa A i J u super odnosima i to je sigurno odlična stvar, jer pokazuje da ova igra, uprkos silnom stresu, može da donese i dobre stvari.
Sanja se oslanjala na tebe i igrala s tobom i bila u savezu s tobom. Ili je makar mislila da jeste.

GameHost33Date: Friday, 08-05-2020, 17:18 | Message # 99
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote ErinNavan ()
Sanja je glasala kako je glasala isključivo zbog ove vaše konverzacije.

Znači veruješ opet istoj toj Sanji u koju si se klela da je glasala za Saca?

SacDate: Friday, 08-05-2020, 17:18 | Message # 100
Colonel general
Awards: 13
DM zasto kazes da je za Erin bilo najbolje da se prikljuci kao cetvrta vasem savezu, kad si ti isto to odbio krug ranije sa njom, YW i lilake, a jos bi ti tu bio u boljoj poziciji, nego sto bi bila Erin da se prikljucila trojci DM, Amil i Jason?

Search:

VS |