Prvo da odmah kazem da mi je jako krivo sto je ovakva igra bila danas, sto me je to sve zbunilo, sto je Ogi odustao i na kraju sam ja kao manja konkurencija u finalu. Ogi je bio odlican takmicar i bas steta sto je ovako ispao. Usla sam u pleme sa relativno malim brojem aktivnih takmicara. Isticali su se Kelowac, Veljas i Ogi, dok se drugi uopste nisu pojavljivali. Nismo odustajali, borili smo se od pocetka, iako nismo bas svako vece bili u mogucnosti da igramo. Velika moja greska je sto sam u igri ostavila Micili, ali nadala sam se najboljem.
Moram odmah da se zahvalim Kelowcu koji je bio nasa velika podrska i koji je meni omogucio da dodjem do ovde gde sam time sto mi je prebacio 2 skrivena imunita, a ja nisam osvojila licno ni jedan, usled nedostatka vremena i interneta u tom periodu.
U ujedinjenju smo u startu bili u manjini i tada su nasi ljudi bili dosta rastrojeni zbog situacije sa Micilii i cak razmisljali da mi svi prebace skrivene imunite. Kelowac je slucajno ispao u odsustvu komunikacije tih dana.
Malo sam igara igrala jer sam bila blokirana a i kada sam igrala svi su snage usmeravali na mene pa i nisam imala neku sansu. U poslednjim igrama sam imala problem jer su mi kasnili svi postovi koji su bili postavljani. Medjutim moja igra je bila dobra u domenu strategije. Imala sam savrsenu procenu o glasovima na svakom plemenskom savetu i savrseno dobro koristila skrivene imunitet. Rizikovala sam i to puno. U potpunosti sam verovala Ogiju.
U domenu drustvene igre se nisam narocito proslavila, osim u okviru svog plemena i neke komunikacije koju sam imala sa bibom i eventualno Troyom(dok nije doslo do konflikta za koji se nadam da je iza nas). Igra je bila takva da nisu postojale za to neke mogucnosti. Znala sam da Sac moze u nekom momentu da prelomi i predje na nasu stranu, zato nisam na plemenskim glasala za njega i na kraju je tako i ispalo.
Zato sto sam bila u manjini od pocetka i pri tom blokirana u igrama i uspela da dodjem do ovde zajedno sa Ogijem, mislim da bi mozda mogla da zasluzim pobedu.
I ja bi iskoristila priliku da se izvinem svima a posebno Lazi i Troyi, tesko mi je bilo u ovoj igri, osecala sam se cesto kao krvolok protiv koga svi igraju, imala male sanse za uspeh.