Petnaesti plemenski savjet - FINALE
|
|
biba91 | Date: Tuesday, 11-05-2010, 09:32 | Message # 21 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Da Sac igra bi trebala, da pobjedi.....niko ne kaže, da nisi dobro igrao..... Ali samo ovo, da ti kažem, i ti bi morao iz svega toga tešto, da naučiš.
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 11-05-2010, 09:43 | Message # 22 |
Colonel general
| Da,nacuio sam da kada u igri ispadne troll koji ne moze da pretrpi svoj poraz,on ce uciniti sve da unisti igru.Svi znamo sta se desilo kod srkija,tako da mi je drago sto smo bar ovog puta uspeli da izvedemo sezonu do kraja. P.S. Ja sad idem u skolu,a na vasa pitanja i replike cu odgovarati po povratku iz skole,posle 14:30.
Message edited by Sac - Tuesday, 11-05-2010, 09:44 |
|
| |
lazalaza93 | Date: Tuesday, 11-05-2010, 13:47 | Message # 23 |
Colonel general
| Ovako, sto se igre tice, igrali su oboje vrhunski i sa te strane gledano, zasluzili su finale. Sto se tice postenja, izgleda da nisu svi shvatili Micili. Nikakvu osvetu nije spremala, nego je jednostavno htela da glasa za Saca tad. Posto smo joj rekl da to ne radi, pre svega zbog celog plemena, ali i zbog Saca (jer smo ga postovali i bili u super odnosima), koga smo takodje planirali za top 5. Moram reci da smo se dogovorili da u TOP 5 APSOLUTNO SVAKO IGRA ZA SEBE (ako bi mi prosli) I GLASA KAKO MISLI, OBJEKTIVNO ! Ne ljutim se ja na Saca jer je glasao za Micili. Ljutim se jer nije ispostovao dogovor. Mogao je reci da voli Tixi, i da je zeli u finalu. Ostavili bi je do kraja, pa, ko zna, igrali bi od onda svako za sebe i glasali objektivno. Isto je tako bilo i sa Micili, koja je dosla sa mnom, pa je "trpeo" ceo tim (kasnije su je "zavoleli"). Iskrenost je sve sto trazim, nista drugo. Ne ljutim se na Saca. Postujem ga i dalje, ali to je sve. Prijateljstvo se tesko moze obnoviti (cak i virtuelno). Treba dosta vremena da se stekne poverenje u nekoga, a samo trenutak da se izgubi. U njega sam izgubio poverenje i ne verujem ni u sta sto on prica. Dakle, postujem ga i voleo bih da se i dalje "borimo", tj. da ucestvujemo u istom VS. Za to je sam kriv. Pozdrav
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 11-05-2010, 14:36 | Message # 24 |
Colonel general
| Sacova taktika zbog koje zasluzuje pobedu napravio dil pre pocetka igre, tokom cele igre cutao i radio sta mu se kaze, i onda na kraju zabio noz u ledja ekipi i pridruzio se dugogodisnjoj prijateljici taktika za 10
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
micili | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:00 | Message # 25 |
Lieutenant colonel
| Ajd i ja da cestitam , i izwinim se sto sam napada :pPp
|
|
| |
ogi | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:05 | Message # 26 |
Colonel
| Ljudi ja cestitam svima vama...jako sam srecan sto sam dosao u final 3.A Troyi i Lazi se posebno izvinjavam.Malo me je naljutilo to sto ste se bunili oko imunieta koji je dao Kelowac Tiksi ali sve je proslo...nadam se da prihvatate izvinjenje.Jos jednom cestitam finalistima i Bibi...
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:09 | Message # 27 |
Colonel general
| I ja tebi cestitam final 3, nije malo, pogotovo kad se uzme ko su ti bili protivnici u borbi za finale. Izvinjenje je prihvaceno, mada sam ja to sve objasnio, videces u iza scene
Nisam zadovoljna ^_^
Message edited by troya - Tuesday, 11-05-2010, 15:09 |
|
| |
lazalaza93 | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:27 | Message # 28 |
Colonel general
| Ogi, izvinjenje je prihvaceno, izvini i ti ako sam nesto uradio (: Takodje ti cestitam na ulasku u Top 3 i zao mi je sto nisu u samom finalu Pozdrav (:
|
|
| |
ogi | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:37 | Message # 29 |
Colonel
| Hvala...
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:41 | Message # 30 |
Colonel general
| @Laza:A samo za top 5 ste me planirali? A to sto se micili tice,mozda nije tad ali sigurno bi sledeci put,i na kraju krajeva racuna se namera,zar ne? A i ne verujem da bi troya "posteno" igrao u top 5 i da bi glasao fer,ipak je on mastermajnd cele igre,ne bi smeo stvari da prepusta slucaju,a kamoli da vodi tiksi do kraja. @Troya:Da ti kazem da dogovor sa tiksi nije sklopljen jos pre pocetka igre,vec daleko kasnije.I nemoj ti molim te da pricas o dlovima pre pocetka igre,kad si i sam imao takav dil u srkijevom vs.To sto je vas Anubis provalio i sasekao to u korenu,a sto vi ovde sa nama niste uspeli,to uopste nije moj problem.
|
|
| |