Thursday, 09-01-2025, 18:06Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Petnaesti plemenski savjet - FINALE - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Petnaesti plemenski savjet - FINALE
SacDate: Tuesday, 11-05-2010, 01:01 | Message # 11
Colonel general
Group: Users
Awards: 13
Status: Offline
Miko mozes da procitas glasove...

GameHost33Date: Tuesday, 11-05-2010, 01:07 | Message # 12
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Hahahah , samo jedna osoba je glasala , hahaha , za sada , mislis da ces izgubiti pa to govoris ???

tiksiDate: Tuesday, 11-05-2010, 01:18 | Message # 13
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Objasnila bi ovo za Veljasa posto tu ocigledno postoji neki nesporazum...

Ja sam u tom momentu cula od jedne osobe(to nije Sac) da ce Veljas imati jedan glas na tom plemenskom . Naravno nisam morala u to da poverujem. Naravno pretpostavila sam da Sac nece glasati za mene i da ce se glasovi podeliti 3-2 u blio kom rasporedu pri cemu ce na jednoj strani biti Veljas a na drugoj strani najverovatnije ja. Pri tom su svi na suprotnoj strani imali imunitete a za Saca sam verovala da ce se zastiti tudjim ili svojim skrivenim. Da ne bi i Ogi i ja ulagali skrivene, sto bi znacilo da ispadamo odmah sledeci dali smo glas Veljasu jer za njega skrivenog imuniteta nije ni bilo. Tu sam licno mnogo rizikovala jer su Veljas i Ogi dobri prijatelji i lako su mogli da me skinu, samo da je Ogi glasao za mene. Dakle taj potez je bio jako rizican, bili smo u totalnoj buli i u losoj poziciji u igri i to nas je prakticno i izvuklo..Nikada ne bi glasala za Veljasa, da on i onako ne bi bio izbacen, mojim ulaganjem skrivenog imuniteta.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Tuesday, 11-05-2010, 01:25

SacDate: Tuesday, 11-05-2010, 01:21 | Message # 14
Colonel general
Samo kazem da ovde ocigledno nikog nista ne interesuje,da sa svi vode iracionalnim momentima tokom glasanja,tako da mislim da nema potrebe za daljom pricom.

tiksiDate: Tuesday, 11-05-2010, 01:41 | Message # 15
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Moram da kazem nesto u Sacovu odbranu posto vidim da se totalno povukao, a znam po nesto o elementima njegove igre..

Sac je bio sa vama i o vama imao vrlo lepo misljenje. U momentu kada je glasao za Micili, kako mi je rekao, mislio je da ga ona ugrozava(sto se kasnije i pokazalo kada je rekla da sprema osvetu) i pokusavao da ojaca svoju poziciju u igri. To je po meni mozda logican potez u ovoj igri, ako je ta procena bila dobra. Medjutim on tada nije napustio ni Troyu ni Bibu. Prelomio je tek kasnije, nakon onakvih osuda koje je dobio i nerazumevanja njegove igre od strane drugih...mozda je tu i bilo subjektivizma prema njemu zato sto je bas Micili bila ta koja je ispala...

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

SacDate: Tuesday, 11-05-2010, 03:32 | Message # 16
Colonel general
Ma tiksi ne moras nikome nista da objasnjavas,svi do jednog glume postenje,a ustvari su sasvim drugaciji.Sto se micili tice,nije ona ni malo naivna i ume da zapreti kad treba.Ona je presla iz Hate u Troan u ujedinjenju i dogovor je bio da se ona pravi da je dobra sa Hatom i da izvlaci informacije.Medjutim ona se posvadjala sa Kelowcem i ogijem i zbog tog spleta okolnosti trajno presla u Troan.I takva ce osoba nesto da moralise?Ja sam nju za srce ujeo?I pritom je ona sve vreme spremala osvetu.Onda ide biba koja je kao postena medjutim i ona je muljala s kim je gde stigla i napravila verovatno veci broj deala nego sto se mogu izbrojati na prstima jedne ruke.Jos za vreme izbacivanja Veljasa je kontaktirala sa drugom stranom.Kasnije je bio dogovor da se ne dozvoli troyi da uzme imunitet,a ako ga uzme neko drugi,da da bibi svoj skriveni da se zastiti,a da troya leti.E sad na redu dolazi cuveni troya,najveci troll koga sam ja ikada upoznao.Znaci taj ne zna koliko laze i muti i tripuje i zamislja.Taj izgleda da ima neki svoj imaginarni svet u glavi i verujem da mu ni tamo nije lako.Znaci kad vide ljudi kakav je,naravno da ce da se zabrinu,mnogo se hvali i kad je na sva usta pricao sa kim planira u top 3 i da tu za mene nema mesta.Zato sam uradio to sto sam uradio.I samo da ti kazem troyo,sa takvim ponasanjem neces nikako pobedili,a cujem da si vec pre ujedinjenja video sebe u finalu.A sad sto se tice Laze,on je obicno naivno jagnje kome se lako ispira mozak i koji veruje da deda mraz postoji.Iako neke stvari ne misli,on ih cesto pod uticajem drugih vulgarno i preglasno izgovara.Lazo,nadam se da ces posle nekoliko odigranih VS shvatiti pravu poentu igre Survivor i drugarstva.
Tako da nemojte vise da se ljutite,moralisete i kukate,jer upste niste kompetentni za to.I ne,ja nisam nikakav necovek, nefer i izdajica i sta jos ne,samo sam igrao igru Survivor bolje od vas i uspeo da vas nadmudrim.I ako ste stvarno tako dobri igraci kakvim se smatrate,glasace te da igra pobedi i svakako necete dozvoliti da vam iracionalni momenti pomute rasudjivanje.Hvala lepo i vidimo se u nekoj drugoj igri,da vidimo da li ste nesto naucili.
angel bag batman blahblah blink book booze bye cake confused cranky crazy deal devil dollar dont eek evil fear flower fool fudge haha hands heart hello help holiday huh icecream killed king kiss laugh lol love megaphone mellow mobile music no ok online2long prof respect rolleyes santa shades shock shutup shy sleep smok snap suspect teehee thumb unsure up v weep xmas yes angry biggrin cool cry dry happy sad smile surprised tongue wacko wink

Message edited by Sac - Tuesday, 11-05-2010, 03:44

troyaDate: Tuesday, 11-05-2010, 03:41 | Message # 17
Colonel general
Awards: 22
I ni kriv ni duzan uvek zavrsis sa Tiksi na kraju biggrin

evo ti da se ne osecas zapostavljeno http://gdestinacija.com/wp-content/uploads/photos/Grand_Central_kisobran.jpg

Nisam zadovoljna ^_^

SacDate: Tuesday, 11-05-2010, 03:59 | Message # 18
Colonel general
A za sta sam ja kriv? I kome sam bilo sta duzan?Mislim da sam u postu 16 u ovoj temi sve rekao.
P.S. A jel to kisobran zazastitu od trollova,botova,crawlera i ostalih bednih crva.Savetujem svakome da nabavi po jedan,nikad se ne zna kad moze da zatreba.

troyaDate: Tuesday, 11-05-2010, 04:06 | Message # 19
Colonel general
Awards: 22
Ne dugujemo ni mi tebi nista, tako da...

Nisam zadovoljna ^_^

SacDate: Tuesday, 11-05-2010, 08:31 | Message # 20
Colonel general
...as I am talking to a chimp...Gaaawd...

Search:

VS |