Petnaesti plemenski savjet - FINALE
|
|
lazalaza93 | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:46 | Message # 31 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Sac) A samo za top 5 ste me planirali? Rekoh, za top 5, pa svako na svoju stranu, koliko je moguce... Tj, svako za sebe...
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:47 | Message # 32 |
Colonel general
| Ja sam kod Srkija imao dil pre pocetka sa Anguom ali to se znalo, bili smo u istom plemenu, tako da ja nisam izdao nikog tamo... i nje sam se drzao od pocetka do kraja
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:54 | Message # 33 |
Colonel general
| Quote (troya) Ja sam kod Srkija imao dil pre pocetka sa Anguom ali to se znalo, bili smo u istom plemenu, tako da ja nisam izdao nikog tamo... i nje sam se drzao od pocetka do kraja A petar i jess?Oni su bili samo dekoracija? Quote (lazalaza93) Rekoh, za top 5, pa svako na svoju stranu, koliko je moguce... Tj, svako za sebe... Pa zna se ko bi sa kim i na koju stranu,tako da...
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Tuesday, 11-05-2010, 15:57 | Message # 34 |
Colonel general
| Ko sa kim ? Ne razumem, kad god bi nesto bilo, uvek smo svo petoro zajedno radili... Ne znam na sta ciljas, ali kazem da bih bar ja bio objektivan u finalu... !
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 11-05-2010, 16:02 | Message # 35 |
Colonel general
| Nista bez znaka uzvike na kraju Ja sam svoje misljenje o tebi rekao i ono se sve vise utemeljuje,a verujem da bi bio objektivan kao i u mafiji .A o mladencima da i ne govorim
Message edited by Sac - Tuesday, 11-05-2010, 16:02 |
|
| |
troya | Date: Tuesday, 11-05-2010, 16:03 | Message # 36 |
Colonel general
| @sac jess tek nakon podele plemena, tek sam je tad upoznao, znaci za vreme igre, petra sam znao od ranije, ali je dil napravljen mnogo kasnije, a i ja nisam imao dil sa ethanom,anubisom i kompanijom, bilo smo u ostom plemenu, ali mi nijedan od njih nije prisao da popricamo u 4 oka o nekom dilu, tako da sto bi se drzao njih
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Tuesday, 11-05-2010, 16:09 | Message # 37 |
Colonel general
| o.O Cemu li ova rasprava ? Rekao sam vec ! Zasto bih se drzao Troye ili Bibe ili tebe ili Micili, kad smo svi bili zajedno ? Ja nisam kao neki da imam tajne dilove za koje osobe iz PRVOG dila ne znaju :/
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 11-05-2010, 16:13 | Message # 38 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Evo me stigoh sa posla jel ima neko pitanje za mene? Na kraju krajeva drago mi je sto je sve ovako ispalo, kako je krenulo, ipak su svi malo spustili loptu Moje i Sacovo prijateljstvo nije dugogodisnje , vec traje nekoliko meseci i to nema veze sa ovom igrom, jer kao sto ste videli, mi smo ipak profesionalci u igri :)..Mislim da niko ne treba da krivi druge za svoje greske. Jasno je bilo od pocetka da bi u slucaju nekog problema Sac lako mogao da uspostavi kontakt u igri sa mnom. To sam znala i ja, to ste i vi znali. I meni je krivo sto Ogi nije usao u finale iz ovako glupih razloga, igrao je jako dobro, pokazao je vrhunski profesionalizam iako je bio neiskusan, sto se vidi i iz toga da je glasao za Veljasa, a tu su emocije mogle sve da nas rasture, ali opet sve je ovo igra i na sve ovo treba tako i gledati. Veliki uspeh je i na ovaj nacin napravio i stigao ubedljivo najdalje u odnosu na bilo kog novajliju(ja sam u svojoj prvoj igri ispala druga u ujedinjenju ). To je covek od poverenja kome se moze verovati, vrlo odgovoran u igri.. Lazo malo je tesko iz druge perspektive pretpostaviti da ti ne bi bio sa Micili, nakon one mafije kada nisi nikada glasao za nju i doveo stvari doke su i dosle. Budimo realni. Isto vazi i za Troyu. Ne znam sta se tu desavalo, nisam deo svih tih prica, ali to je neko moje nezavisno misljenje..
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Tuesday, 11-05-2010, 16:39 |
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 11-05-2010, 16:30 | Message # 39 |
Colonel general
| Quote (lazalaza93) kao neki hoces da kazes kao svi Naravno da i ja cestitam ogiju i da je pohvalno to sto je on vec u prvoj sezoni shvatio igru i imao neke poteze koje neki nisu uspeli ni za 3,a ko zna koliko ce im trebati. @troya:Nisi imao dil sa svojim plemenom?Hahahahhaaaaa :D
Message edited by Sac - Tuesday, 11-05-2010, 16:42 |
|
| |
troya | Date: Tuesday, 11-05-2010, 17:05 | Message # 40 |
Colonel general
| @sac jesam ali ne sa svima dok si ti sa nama imao dil
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |