troya razmisli sa kim si jos pricao a da nema veze da igrom. anubis je to cuo sa strane, a ne od mene da hoces da ga izbacis. i milion puta sma ti rekla da ne prica okolo, i da anubis sve zna sta si ti pricao. i petar ti je govorio da ne pricas. a ti posto si toliko pricao da ne znas sta si kome pricao, onda je to vec tvoj problem. sledeca stvar ta sranja o casti nikad nisam spominjala, jer tu rec ne koristim. smesna je i u real life-u, a pogotovo kad je rec u virtuelnoj igri, a kao sto rekoh ti cesto cujes i protucmacis ono sto zelis da cujes. i da znas sta, pobeda mi nije bila bitna, da mi je bila bitna mnogo ranije bih otkacila bila kakve dogovora sa tobom, jer svojom pricom ugrozavas sve oko sebe. cast je fucking drustveno uslovljena i za svaku osobu cast predstavlja nesto drugo.
jedino sta je nas spojilo je bilo to sto si me ti zvao. posle tri razgovora sa anubisom, meni je bilo jasno da bih daleko vise volela da se sa njim dogovovaram nego sa tobom, jer je lik racionalan za razliku od tebe. i opet sam se i dlaje drzala sa tobom.
ajmo sad milioniti put crtamo troyi sta je bilo. rekoa si i meni i petru(reko mi petar), posto je srdjan objavio da ce da bude igra za povratak da cete ako do toga ne dodje ucenjivti srdjana time da necete hteti da glasate na kraju. ne znam da l je to bio stav porote ili si ti to tako protumacio, ali to je ono sto si rekao.
sto se tice okupljanja ljudi sve o cemu si ti pricao s pocetka meni je kako je anubis manipulator, kako je izado sve i svakog, kako je ne znam sta sve i kako mora da leti. sve vreme si se time bavio. toliko puta si napadao lika bez i jednog razloga, da se videlo iz aviona da ga zelis napolje, tako da niko nije morao ni da mu kaze, a opet cu ti reci ja mu nisam rekla. a ti konstruisi sta hoces i misli sta hoces. naravno nadji drugogo krivca, jer ti nikad ne mozes da budes kriv i uvek mora biti neko drugi.
a za final dva imali smo dogovor i taj dogovor nisam prekrsila do momenta dok nisi ispao. e sad sto sam se ja obezbedila da ne mogu ispasti time sto sam bila dobra sa anubisom, je nesto sto je bilo normalno da uradim. kao sto rekoh morao je da u nasoj ekipi ima nekom kome bar malo moze da veruje. milion puta sam ti to pricala. takodje rekla sam ti da kad vec pricas sa anjom i alexom da se obezbedis da bar ne glasaju za tebe, a oni jedva docekali da te izbace, pa tu ti ni petar, ni anubis, ni ja nismo krivi.