Thursday, 09-01-2025, 18:04Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Peta emisija - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Peta emisija
GameHost33Date: Friday, 04-06-2010, 00:38 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Peta emisija pocinje u Petak u 20:00

GameHost33Date: Friday, 04-06-2010, 21:14 | Message # 2
Generalissimo
Pardon moja greska u 21:30 pocinje sa EthanMorasca i ja cu voditi show

GameHost33Date: Friday, 04-06-2010, 21:24 | Message # 3
Generalissimo
I naravno MarkoNg

GameHost33Date: Friday, 04-06-2010, 22:22 | Message # 4
Generalissimo
Ja cu poceti polako
Dobro vece svima
Ethan kako ti odgovara znanje drugih takmicara o Americkom Survivoru ???
MarkoNg imas rijec , ti si ispao po tebi zbog moje greske , ali ok , kako ti na sve to gledas ???
Ethane koji takmicari te podsjecaju na tebe i ko bi bio Sole Survivor ???
MarkoNg da postoji Ostrvo Duhova sta mislis bi li se vratio u pleme ???

MarkoNGDate: Friday, 04-06-2010, 22:50 | Message # 5
Colonel general
Group: Users
Awards: 8
Kao prvo,ja sam zamolio sve clanove Galfa da glasaju za mene,sto vidim da nisu uradili,i malo je falilo da Nikola bude ovde sada na mom mestu,sto mi se ne bi ni malo dopalo.
Posle par "prespavanjih" noci sam dobio jasniju sliku i shvatio da nisam pogresio,da sam postupio onako kako smatram da je najbolje za mene.U nekim situacijama sam mozda burno reagovao ali je sve bilo onako kako sam zeleo.
Galf sigurno nije izgubio mnogo jer ocekujem da nastave sa pobedama i u sto vecem broju dodju do ujedinjenja.
Malo sam iznenadjen tolikim brojem izmena u ekipama sto pomalo kvari koncepciju igre,pravi razdore u plemenu itd.To moze lose da utice na nastavak igre ili da budem okidac za prekid igre,sto vidim da je vec pocelo sad

Sto se tice Ostrva,svakako da bi drugacije uticalo na igru,ali ne verujem.Jer sumnjam da bih zeleo da se borim na njemu sa osobama koji imaju sansu da budu najbolji.

FM 2020

EthanMorascaDate: Friday, 04-06-2010, 22:51 | Message # 6
Major general
Awards: 6
Prvo da se izvinim što kasnim. smile

Što se tiče američkog Survivora, mislim da ljudi nisu dovoljno obavešteni i da imaju predrasude što se tiče svega što dolazi iz Amerike. Kada bi pogledali bar jednu sezonu oduševili bi se i nesumnjivo bi im bio mnogo zanimljiviji od našeg Survivora. Koliko znam, samo smo Anubis, ti, ja i možda Plor (nisam siguran) odgledali sve sezone, ostali su gledali neke najzanimljivije sezone.

Teško je reći ko me podseća na mene ili na bilo koga drugog, zato što ih ne gledam na televiziji, već o dinamici igre saznajem na plemenskim savetima i kroz neke diskusije na chatu sa strane. Ali nisam dovoljno upućen da bih znao ko je sa kim u savezu, ko kako igra i tako to. U ovom trenutku bi svaki aktivan takmičar mogao da bude Sole Survivor. Potrebno je samo malo želje i volje. smile

Imam i ja nekoliko pitanja za Marka, ako je dozvoljeno. smile Kako ti se čini cela ova ideja virtuelnog Survivora? Iskreno, da li ti je krivo što si ispao?

Outwit - Outplay - Outlast

Message edited by EthanMorasca - Friday, 04-06-2010, 22:52

tiksiDate: Friday, 04-06-2010, 22:59 | Message # 7
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Moram ovde malo da se uključim. Prvo da Vas pozdravim momci, veliko iznenadjenje sto je Ethan gost, mislila sam da ce se on pojaviti na samom kraju, što je zaslužio i svojim igrama i svojim poznavanjem survivora. Licno smatram ga najvecim poznavaocem Survivora u nasoj zemlji jer ne znam drugu osobu koja u pogledu toga zna vise od njega biggrin .

I o Marku imam lepo mišljenje, mislim da nije odustao da bi bio jedan od najozbiljnijih kandidata za finiš, kada se pogledaju njegove društvene sposobnosti. Stvarno mi je zao što je ispao u ovako ranoj fazi.

Quote (MarkoNG)
Malo sam iznenadjen tolikim brojem izmena u ekipama sto pomalo kvari koncepciju igre,pravi razdore u plemenu itd.To moze lose da utice na nastavak igre ili da budem okidac za prekid igre,sto vidim da je vec pocelo

Survivor i treba da kreira pakao, jer je poenta snaci se u sto tezim okolnostima, a ne da sve uvek ide ko po loju. Mislim da ove zamene u plemenima i nisu tako štetne, štaviše pokazuju koliko je neka grupa kohezivna, a sa druge strane otvaraju nove vidike za strategiju. Stvarno mi nije jasno zasto Galf danas nije namerno izgubio, imao je šansu.

Nije cilj ove igre uvek pobedjivati. Stavise to nije uvek ni pozeljno kao sto ce verovatno naredni plemenski pokazati. Pa cak ni u individualnim igrama, jer to baca svetlost na osobu koje se treba što pre rešiti. Cilj je ovde samo jedan, a to je pobediti i postati jedini preživeli.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Friday, 04-06-2010, 23:02

MarkoNGDate: Friday, 04-06-2010, 23:05 | Message # 8
Colonel general
Pozdrav Ethan-e! biggrin

Ideja je na pocetku bila odlicna,ali kada sam se upustio u nju video sam sta sve iz nje moze da proizidje.Naleteo sam na zanimljive osobe,ali se i susreo sa necim sto se zove "igirca",nesto slicno sto MB-govedo radi na Farmi biggrin

Da li mi je krivo sto sam ispao???
A zahtevao sam da budem izglasan??? biggrin

Krivo mi je sto neki nisu glasali i sto je moglo da se desi nesto sto ne bih zeleo.Ovako sve je na svom mestu.

Nego da te pitam,ko je po tebi blizu ujedinjenja,ko bi mogao da bude Sole Survivor?
Ako si vec neutralan i nemas neku simpatiju prema nekom od dva plemena??

FM 2020

tiksiDate: Friday, 04-06-2010, 23:06 | Message # 9
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Marko, zbog cega sumnjas u svoje kvalitete u pogledu ove igre i zbog cega si se tako lako predao? Misliš da je tvoje izbacivanje pomoglo Galfu?

Ethan, koliko si pratio ovu sezonu, kakvo je tvoje mišljenje o igri i strategiji oba plemena i o tome ko ima veću šansu da pobedi( sasvim okvirno misljenje)? Ko po tebi ima karakteristike Sole Survivora?

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Friday, 04-06-2010, 23:06

MarkoNGDate: Friday, 04-06-2010, 23:06 | Message # 10
Colonel general
Tiksi,ja za tebe imam jedan komentar velikog voditelja Voje Nedeljkovica:

"Nije vazno ciljati u metu,vazno je metati u cilj!"

Ako razumes,dobro.Ako ne,opet dobro biggrin

FM 2020

Search:

VS |