Thursday, 09-01-2025, 18:07 | Main | Registration | Login |
|
Peta emisija - Page 3 - Forum
Peta emisija
| |
GameHost33 | Date: Friday, 04-06-2010, 23:22 | Message # 21 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Ovaj sada potez Galf mi nije jasan jer su se previse vezali , u prvom VS u kojem sam ucestvovao , Bila su 2 dila Prvi dil : Tiksi,Sac,Bux91,LaraCroft i ja Drugi dil : 92ddt,EthanMorasca,Lavica88,Djolex,Mladen28 Kada smo usli u ujedinjenje 92DDT je izbacen jer je vrijedjao cini mi se. Imali smo vecinu ali smo onda otisli na 4 istovremena plemenska . Ja sam bio neutralan i sada se kajem kako sam bio glup , glasao sam po svom dilu a trebao sam izbaciti vjerovatno Laru i Buxa a sa ove strane Lavicu i Mladena jer sam imao ponudjen dil od druge strane , ali to je bilo lazno OD i mi smo morali izbaciti nekoga , nas 5 i izbacimo Buxa , a Lara izvrijedja game hosta i on je izbaci i tako smo se nasli u manjini , ja sam se odmah okrenuo protiv svog klana i glasao za Saca dok su Tiksi i Sac za mene a ostala ekipa za Tiksi i ona je ispala , Sac uzima imunitet i ja imam kartu u jednom pravcu , zatim Sac ponovo uzima imunitet a leti Mladen28 . Tako da je bio final 4 . Posle toga je Sac ispao pa Djole i finale Lavica VS Ethan i Ethan je dobio vecinu uostalom i ja sam za njega glasao , jako zanimljiv VS , primjera ja sam prije toga radio na meebo chatu sa Tiksi i Sacom oko 60 dana i onda je to doslo jer je VS trajao oko 80 dana , ali vidite to je Survivor i treba igrati surovo , ne moze cijeli Galf pobijediti samo jedan moze pobijediti
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 04-06-2010, 23:25 | Message # 22 |
Generalissimo
| Ethane hajde napravi spisak Heroes VS Villains , svih takmicara ikada u VS , kod mene , Anubisa i Srkija , 10 protiv 10 da vidim , sve racunas molim te
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 04-06-2010, 23:29 | Message # 23 |
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
| Marko da li misliš da su dobri odnosi u Galfu sada teret za njega? Moje mišljenje je da je Peil u blagoj prednosti, jer ima koga da izbacuje i to hladne glave.. Miko ne bi da se vracam na cuvenu sezonu :D , samo malo da ste me saslusali oko tih fake plemenskih tada sve bi bilo drugacije, a i ja sam trebala mozda oko toga biti odlucnija .... To je bila sezona sa svim mogucim presedanima i specificnim momentima u Survivoru, mada Ethanovu pobedu ne sporim i mislim da ju je zasluženo dobio. Takodje dodala bih, da je tvoja "nelojalnost" u mafiji koju smo zadnju igrali bila pogubna za tebe, jer je kod mene bio ključ igre, koji ti naravno nisam odala zbog Luke i svih tih kombinacija . Tako da sve to zavisi od momenta do momenta, samo treba odabrati pravi i imati malo sreće.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Friday, 04-06-2010, 23:34 |
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 04-06-2010, 23:38 | Message # 24 |
Colonel general
| Surv. Da Nikola Punisher je bio moj idol,ali ovo je ipak nesto sasvim drugo.On je ispao zbog dugih jezika i lazi,ja sam napustio igru zbog licnih stvari. Troya. Steta,izgleda da nisam opravdao tvoja ocekivanja Ocekivao sam lavovsku borbu svake veceri,do izlizivanja crne boje na tasterima i mirisa paleza na tockicu od misa Ali,ima nesto mnogo vise od zelje za igrom To mi nikada nece biti jasno Ne secam se da si mi nesto rekao Davno je to bilo he he Sta je uradio?Da si bio to vece online na meebo-u,lako si mogao da vidis. Da neko u 10 dana 4 puta napravi gresku na stetu Galfa sigurno se ne moze nazvati cistom slucajnoscu. U toj zadnjoj igri je zadao zagonetku koju je Laza resio cim se pojavio na forumu,sto njemu nije odgovaralo Nije zeleo da kaze ni da smo bili blizu,vec smo nastavili. Kasnije smo dali isti odgovor je nam je bio najlogicniji i naznacili da ga namerno opet pisemo,gde nam on tada govori da smo dali tacan odgovor,ali da treba da ga definisemo lol Mi ga definisemo.On opet kaze da nije dobro,ali ponavlja da je to tacno,ali je izmedju toga dva puta napisao da jos niko nije dao tacan odgovor Meni samo sto nije doslo da kroz internet dodjem do njega i da ga prebijem koliko mi je skocio pritisak.To jutro sam imao strasnu glavobolju zbog koje nisam isao u skolu. Svasta sam mu bio rekao tada na chatu i dobio zvanicno upozorenje. Sutra dan,kada su se stvari smirile,shvatio je da je pogresio,ali je tada bilo prekasno.
FM 2020
Message edited by MarkoNG - Friday, 04-06-2010, 23:39 |
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 04-06-2010, 23:52 | Message # 25 |
Generalissimo
| Moj idealni Heroes VS Villains Heroes Tiksi EthanMorasca MarkoNg Bux91 Alexandar Neo Nemanja Nauparac Ogi Biba91 Villains Miko tj Ja Renegado EX Anubis Sac Troya Lazalaza93 Micili PetarKondor Anja Lavica88 Kelowac
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 04-06-2010, 23:52 | Message # 26 |
Major general
| Troya, mislim da Game Host ne bi trebao da menja svoje odluke zbog toga što neko preti odustajanjem. Ako neko hoće da odustane, treba mu reći da ostane i izneti mu argumente, a ako i dalje hoće da odustane, treba mu poželeti srećan put. Tiksi, teško pitanje. Moje mišljenje je da svi pre ili kasnije nekog slažu, ali da neki to priznaju, a neki to kriju. Što se tiče Heroes vs. Villains u VS stilu... Mislim da bismo mogli da sakupimo 20 ljudi, ali bi uglavnom svi bili Villainsi. Šalim se, evo kako bih ja svrstao neke od nas: Villains Anubis Tiksi EthanMorasca Miko Troya LaraCroft Petar Heroes Sac Luka Lavica Đolex Alex Anja Anhua Ako vam nije jasno zašto je neko u grupi u koju sam ga svrstao, recite, objasniću. Ima još dosta ljudi koji zaslužuju All-Stars, ali ne znam u koju grupu bih ih svrstao: Biba, Srđan, Bux, Jessica, Delija, Laza, Micili...
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 04-06-2010, 23:54 | Message # 27 |
Generalissimo
| Tiksi je po meni Heroes i to jako dobar a Sac Villains
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 04-06-2010, 23:56 | Message # 28 |
Major general
| Ne znam, ja mislim da je Sac heroj na osnovu toga kako je igrao kod Anubisa u prvom VS. Tada se koncentrisao na osvajanje igra i bio je dobar sa svima, a to je osobina heroja. Uglavnom stratege smatraju Villainsima, pa je zato Tiksi u toj grupi. Ti si zato što si rekao svima da te izglasaju, pa iskoristio tajni imunitet.
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 04-06-2010, 23:57 | Message # 29 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Uf kako podeljena misljenja. Troya i Miko me svrstavaju u Heroje, Ethan u villiane, ipak mislim za sebe da sam villian, nakon svog ovog iskustva, mada bi mogla biti nesto izmedju (dobro sam odradila posao cim me smatraju Herojem ) Evo zasto si mene i sebe svrstao u Villians, mada mi je porpilicno jasno :D. Mislim da smo nas 2 nakon Mike i Anubisa prvi kandidati za ovu listu.EDIT: sada videh odgovor. Sac je po meni 100% Heroj uprkos potezu koji je imao u prosloj sezoni na ovom sajtu. Klasican Heroj. Mislim da Troya nije Villian i u to sam skoro sigurna, stavila bi ga na listu Heroja. Za Alexa takodje ne znam ,videcemo, oko ostatka Ethanove liste se slazem.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Saturday, 05-06-2010, 00:00 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:00 | Message # 30 |
Major general
| Čini mi se da Troya dosta lično podnosi izdaju i da zato dolazi često u konflikte, pa ispadne kako je on galamdžija i svađalica, zato je Villain.
|
|
| |
|
| |