Peta emisija
|
|
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:00 | Message # 31 |
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Status: Offline
| Quote (EthanMorasca) Čini mi se da Troya dosta lično podnosi izdaju i da zato dolazi često u konflikte, pa ispadne kako je on galamdžija i svađalica Cek pa i Heroji ulaze u rasprave i uvek ih jako licno shvataju. Bas zato i jesu heroji. Osim toga Troya ne bi glasao za nekog ko mu je drag u tom momentu iako to nije u njegovom interesu. On je po meni prvi na listi Heroja. Bas kao sto je na vrhu liste Villiana po meni Anubis zajedno sa Mikom.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Saturday, 05-06-2010, 00:02 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:03 | Message # 32 |
Major general
| U pravu si. Linija između heroja i zlikovca je tanka. Tiksi, zašto misliš da sam ja Villain? By the way, imaš najbolji avatar na celom svetu.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:04 | Message # 33 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Miko Laza villian???? Laza je takodje na vrhu liste heroja po meni. Ima sve karakteristike jednog heroja.
|
|
| |
AleXandar | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:04 | Message # 34 |
Pobednik VS 3
| Quote (EthanMorasca) Heroes Sac Luka Lavica Đolex Alex Anja Anhua Jel vidis troyo , ko sad mrsi corbe
Keep hope alive
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:05 | Message # 35 |
Major general
| Laza je heroj, definitivno. On ne bi glasao za dragu osobu nikada.
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:05 | Message # 36 |
Major
| ako je podela oko toga ko ima taktiku ko ne, onda i petar treba u heroje. petar i taktika sta vam je ljudi? (nista lose petre) on nema taktiku, vec samo emocije i urdice i nesto sto ce da mu se obije o glavu, ako tako oseca.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:07 | Message # 37 |
Major general
| Petar je prešao na stranu Foa Foe kod Srđana u Survivoru. Ali možda ga baš to čini herojem, zato što je prešao iz ličnih razloga, a ne iz neke strategije...
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:07 | Message # 38 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Villian jer koristis odnose sa ljudima u svoju korist u igri. Dobar si sa svima i znas kako to moze da ti koristi. Znam da ovaj aspekt igre nisi jos potpuno pokazao(prekinulo te ono odsustvo), ali ga ocekujem od tebe. Strateg jer razmisljas puno koraka unapred. Znam da bi namerno gubio u igrama. Izbacio si Mladena, jer ti je to pogodovalo u igri, iako si sa njim bio dobar. Mislim da bi izbacio bilo koga ako ti je to u interesu. Mislim da si ti dosta sličan igrač meni, ako ne i identičan tip igrača.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:09 | Message # 39 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Iskreno volio bih da Anubis napravi jedan Heroes vs Villains ili neko neutralan jer bih u tom serijalu volio ucestvovati , cak razmisljam jednu ideju ali moram vidjeti sa Tiksi da li ima vremena
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:10 | Message # 40 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Ako mislis ja to da vodim, ne nemam trenutno vremena bas toliko slobodnog na raspolaganju..
|
|
| |