Peta emisija
|
|
angua | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:32 | Message # 111 |
Major
Group: Users
Status: Offline
| Quote (tiksi) Ako povede Veljka i asistenta, ne verujem da ce biti to problem...Seka kraljica i majka srpskog Survivora! da igraju igre mesto nje.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:33 | Message # 112 |
Colonel general
| @ethane pa odavno sam ti ja to rekao na pp mislim cim se zavrsila sezona xD
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:35 | Message # 113 |
Major general
| @marko hahaha , kako se zove teniski turnir u zemunu ? ..ZNACI OPEN a na karaburmi ... ROLAM GA JOS :DD
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
Rafaelo | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:36 | Message # 114 |
Major
| Mozda se i Andrija bude takmicio...nesto je komentarisao prosle sezone ako bude VIP da bi bio i takmicar i voditelj... Laku noc
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:38 | Message # 115 |
Colonel general
| @angua zar nisam i ja rekao da je ethan trebao ispasti pre ujedinjenja? rene je trebao ispasti pre medjedice, petar je poslao ethana na OD i u kampu smo ostali jess,ti,mladen,medjedica,stanca,rene i ja, medjedica je trebala dobiti 3 glasa od renea, mladena i nje same i rene 4 glasa od mene,tebe, jess i stance ali je bas dan pre tog plemenskog jess izgubila net
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:48 | Message # 116 |
Major
| sta? ne secam se uopste da smo trebali da glasamo za renea tad. jedino ako ste se vas troje dogovorili mimo mene. meni to nije receno tako. bio je samo nacelni dogovor neki, tj. jess je tako htela, ti si se slozio, a meni je bilo svejedno. ono vece kad se jess "dogovorila" sa reneom da se glasa za ethana pre ujedinjenja, rekla mi je kako planira u stvari renea da izbaci, al ne secam se tacno sta je bilo, jer je pominjala i prethodni VS.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 05-06-2010, 02:06 | Message # 117 |
Colonel general
| Da to je bio plan petra,jess i mene, za tebe se podrazumevalo da ces glasati kao i ja zato sto smo bili u jakom dilu. Ali je Jess ostala bez neta i morali smo da menjamo plan i glasamo za medjedicu imao sam alternativu da pokusam da ubedim mladena da glasa za njega ali to je bilo previse rizicno i moglo mi se obiti u glavu ako on kaze reneu i ovaj izvuce tajni xD
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 05-06-2010, 02:23 | Message # 118 |
Major
| hmmm... zanimljivo. jako je to jak dil kad se ti dogovaras a da ja ne znam apsolutno nista o tome. sta si ti meni bio tamo staratelj, zastupnik? a da ste mi to tako servirali nikad ne bih glasala za njega, jer kao sto rekoh vec mi je delovalo da sam tu pozvana da budem pion necijih osveta. to sto si ti isao okolo i obecavao, sta cu ja da uradim podrazumevajuci da cu te slusati slepo slusati, bio je vec tvoj problem. get over it
Message edited by angua - Saturday, 05-06-2010, 02:25 |
|
| |
troya | Date: Saturday, 05-06-2010, 02:28 | Message # 119 |
Colonel general
| pa dobro ja sam tad mislio da je jak dil, kasnije se otkrilo da nije ti me nisi izdala, samo si "precutala" neke stvari
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 05-06-2010, 02:36 | Message # 120 |
Major
| ti i me zvao u igru, rekavsi da imas jos neke ljude tamo i da imate dil, i meni se podrazumevalo da se drzim vas dok ne osmotrim situaciju. a u mmentu kad si ispao, sve sto sam znala znao si i ti. ono sto sma precutala, precutala sam ranije. a da sam htela da te izdam dogovorila bih se sa reneom za final 2 pre nego sto si ispao, a to nisam uradila, nego sam izbalansirala sto sam vise mogla.
Message edited by angua - Saturday, 05-06-2010, 02:38 |
|
| |