Thursday, 09-01-2025, 18:04Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Peta emisija - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Peta emisija
tiksiDate: Friday, 04-06-2010, 23:08 | Message # 11
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Awards: 18
Status: Offline
Zašto Galf danas nije namerno izgubio?Šta je Galf očekivao?

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

GameHost33Date: Friday, 04-06-2010, 23:10 | Message # 12
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote (MarkoNG)
Nego da te pitam,ko je po tebi blizu ujedinjenja,ko bi mogao da bude Sole Survivor?
Ako si vec neutralan i nemas neku simpatiju prema nekom od dva plemena??

Iskreno Galf mi je bilo nekako pleme koje je zeljelo pobjedu dok je Peil bio skup jakih individualaca , vi ste predstavljali pleme , ali kada je jedan otisao sve je otislo niz brdo , zato se ne treba vezati ni za sto.
Ujedinjenja hmmm ??? Peil je trenutno puno slabiji ali Galf ima problema sada , zasto ne znam ???

MarkoNGDate: Friday, 04-06-2010, 23:11 | Message # 13
Colonel general
Awards: 8
Predao sam se zbog svojih principa,jer preko nekih stvari ne mogu da predjem,i smatram da sam postupio onako kako mislim da sam trebao.

Daleko o toga da se nebih snasao ovde,mada mnogi mogu da potvrdi da sam bio jako dobar po pogledu svega.

Jedini sam koji je igrao sve igre u plemenu Galf,osim one kada sam bio na OD-u.
Ali sam i tada pokusao da dam neku pomoc,pruzao moralnu podrsku biggrin

Added (2010-06-04, 22:11)
---------------------------------------------
Tiksi,jer pitanje za mene

p.s. Surv,moje pitanje je bilo namenjeno Ethanu biggrin

FM 2020

Message edited by MarkoNG - Friday, 04-06-2010, 23:14

GameHost33Date: Friday, 04-06-2010, 23:11 | Message # 14
Generalissimo
Nema veze , cinilo mi se zgodno za odgovoriti

tiksiDate: Friday, 04-06-2010, 23:16 | Message # 15
Pobednica VS 2 i VS 5
Da pitanje za Marka. Koje je njegovo misljenje o danasnjoj igri i njenom ishodu.

Marko da li je tvoj odlazak oštetio Galf?
Da li misliš da su emocije loša stvar u ovoj igri? Sa jedne strane su ljudi koje voliš, a sa druge strane samo jedan cilj igre..

Message edited by tiksi - Friday, 04-06-2010, 23:18

EthanMorascaDate: Friday, 04-06-2010, 23:16 | Message # 16
Major general
Awards: 6
Hvala, Tiksi, na pohvalama. biggrin Da odgovorim i Marku i tebi: nisam dovoljno upućen u dinamiku oba plemena da bih shvatio ko ima koju ulogu. Ne znam ko je najbolji u igrama, a ko stoji po strani i provlači se. Ne znam ko je najbolji strateg, ako uopšte i ima nekoga kome je strategija na prvom mestu.

Sada da objasnim zašto mi se ne sviđa obrt sa menjanjem po jednog člana plemena u svakom ciklusu. Ovakav obrt izvrće igru naglavačke i onemogućava pravljenje stabilnih dogovora. Jedno su jedna ili dve promene ili mešanja plemena u toku cele igre, ali konstantno menjanje članova mi se ne dopada i ljudima ne daje baš nikakvu šansu da se prilagode i steknu neke bliske ljude. U ujedinjenju se ne bi znalo ko pije, a ko plaća, što je možda i dobro za nas koji gledamo, ali njima nije nimalo zanimljivo.

Outwit - Outplay - Outlast

GameHost33Date: Friday, 04-06-2010, 23:17 | Message # 17
Generalissimo
Marko , ti si prije pocetka VS na mene ostavio jak utisak kao takmicar , fan ti je Nikola Kovacevic , da li bi volio da imas sansu kao on da se vratis sa Ostrva Duhova ???

EthanMorasca , koga bi iz prethodnih i ove sezone volio vidjeti u All Stars

troyaDate: Friday, 04-06-2010, 23:18 | Message # 18
Colonel general
Awards: 22
Marko ja te izdvojio u moje favorite, a ti se predao ccc svi koji me poznaju znaju da nikad ne bih odustao. Sta si ocekivao od ove igre? Rekao sam ti da ce biti svasta,survivor je ipak prljava igra. Kako kazu "najaci samo ostaju, nikad se ne predaju". Mozes li nam konacno reci sta je to Miko Survivor uradio da si tako odustao?

Ethane sta mislis o svim ovim pretnjama takmicara da ce odustati?

Nisam zadovoljna ^_^

tiksiDate: Friday, 04-06-2010, 23:20 | Message # 19
Pobednica VS 2 i VS 5
Ja bih pitala Ethana slicno. Koju bi ekipu napravio za Heroes vs Villians, uzimajuci sve takmicare koji su ovo igrali na raznim sajtovima, i ko bi bio na kojoj strani?

Zanimljiva pitanja Troya, uze mi slova sa tastature.. biggrin

Ethane šta misliš o korišćenju laži u ovoj igri?

Message edited by tiksi - Friday, 04-06-2010, 23:22

MarkoNGDate: Friday, 04-06-2010, 23:22 | Message # 20
Colonel general
Awards: 8
Koliko ja znam,oni su nameravli da puste Peil kako bi zastitili Maneta,ali je to isto radio i Peil kako bi zastitio Alexa.

Jer je to posledica dobrog vladanja kod Galfa,sto vise nema mesta za nove osobe,svako novi se moze smatrati viskom tamo.Pogotovo je bio problem prosli put odrediti ko da ide u Peil jer se nikome ne odlazi,jer je sansa da opstane jako mala.Tu mozda Galf ima prednost jer ima borbu za licni imunitet,ali ne moze se uvek gubiti da bi se spasio Mane.

Moj odlazak je Galfu dao nadu da mogu da opstanu,ali je to Surv odmah srusio novom promenom u plemenu.

Emocije svakako imaju veliku ulogu,jer se po emocijama moze lako doci od najboljeg igraca do ispadanje na plemenskom.

FM 2020

Search:

VS |