Thursday, 09-01-2025, 17:43Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Peta emisija - Page 13 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Peta emisija
troyaDate: Saturday, 05-06-2010, 03:07 | Message # 121
Colonel general
Group: Users
Awards: 22
Status: Offline
Od prvog dana smo ja i ti dogovorili top 2, i ti si milion puta rekla da ti je cast najbitnija a pobeda manje vazna. Sto nas je donekle i povezalo. Znaci dala si mi rec da ce leteti Anubis(njega sam pre svega hteo izbaciti zato sto je najveci manipulator, jak u igrama, ne sme mu se verovati i protiv njega u finale ne bih imao sanse) zato mu ja nikad nisam ni dao rec da smo u dilu, dok tebi jesam nekoliko puta. Sve je bilo ok dok nismo konacno dobili vecinu u plemenu 5-3 u odnosu na galu. I onda gle cuda kad vise nisam potreban plemenu, moje ime je ispisano na plemenskom savetu i ja letim hehe. I onda saznajem da si mi ti dugo pricala samo ono sto sam zeleo da cujem biggrin I precutala da je anubis zna da ja zelim da ga izbacim. Da si mi ranije rekla mozda bi se izvukao nekako. Ali tebi je vise odgovarao on mozda zbog njegove spretnosti u igrama i mozda si se plasila da nas nekim cudom galu ne nadjaca.
Tu se postavlja pitanje i od koga je anubis saznao da zelim da ga izbacim, ja mu nikad nisam rekao to, jedino da mu nikad necu dati glas u finalu ako me izda.Jess mu sigurno nije rekla, a za Petra mogu ruku u vatru staviti da mu nije rekao, znaci krug se polako suzavao biggrin Sta ide dalje ja tebi dajem poverljivu informaciju iz veca da nemas sanse za pobedu ako se ne resis anubisa, i sta me ceka, provala godine da sam ja pokusavao ucenjivati srdjana da me vrati u pleme i pokazali neki skrinsot koji nema veze sa vezom smile Sta ide sledece anubis mi kaze da si mu ti rekla da sam skupljao ljude da ga izbacim jos pre pocetka igre, nabrojala si yecu i jos neke, sto zaista nema veze sa vezom. Ja sam zvao neke ljude, kao i tebe ali da igraju, a ne da izbacimo anubisa, pa za ime boga tada se nije ni znalo ko je koje pleme hehe
tolko od mene biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

NemanjaDate: Saturday, 05-06-2010, 10:23 | Message # 122
Generalissimo
Awards: 4
tiksi,aca je i hero i viliian! igre su mu bile najbitnjije,to je dokazao jer je skoro svaka druga bila njegova!uvek je bio neutralan pred kamerama...a iza je bio u nekoliko klanova i uvek je eliminisao te iz svog klana(prvo pecu i nikolu),onda drugi klan(kle i teja) i na kraju njegoš(njega je uzeo uz sebe jer je znao da ima najviše šansi u finalu pored njega)...fizički najspremniji i najbolju taktiku je imao! zaslužena pobeda!
survivor 3 se snima pri kraju godine...a emitovace ga sl.god u martu,aprilu...tako sam procitao...

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

anguaDate: Saturday, 05-06-2010, 10:32 | Message # 123
Major
Awards: 0
troya razmisli sa kim si jos pricao a da nema veze da igrom. anubis je to cuo sa strane, a ne od mene da hoces da ga izbacis. i milion puta sma ti rekla da ne prica okolo, i da anubis sve zna sta si ti pricao. i petar ti je govorio da ne pricas. a ti posto si toliko pricao da ne znas sta si kome pricao, onda je to vec tvoj problem.

sledeca stvar ta sranja o casti nikad nisam spominjala, jer tu rec ne koristim. smesna je i u real life-u, a pogotovo kad je rec u virtuelnoj igri, a kao sto rekoh ti cesto cujes i protucmacis ono sto zelis da cujes. i da znas sta, pobeda mi nije bila bitna, da mi je bila bitna mnogo ranije bih otkacila bila kakve dogovora sa tobom, jer svojom pricom ugrozavas sve oko sebe. cast je fucking drustveno uslovljena i za svaku osobu cast predstavlja nesto drugo.

jedino sta je nas spojilo je bilo to sto si me ti zvao. posle tri razgovora sa anubisom, meni je bilo jasno da bih daleko vise volela da se sa njim dogovovaram nego sa tobom, jer je lik racionalan za razliku od tebe. i opet sam se i dlaje drzala sa tobom.

ajmo sad milioniti put crtamo troyi sta je bilo. rekoa si i meni i petru(reko mi petar), posto je srdjan objavio da ce da bude igra za povratak da cete ako do toga ne dodje ucenjivti srdjana time da necete hteti da glasate na kraju. ne znam da l je to bio stav porote ili si ti to tako protumacio, ali to je ono sto si rekao.

sto se tice okupljanja ljudi sve o cemu si ti pricao s pocetka meni je kako je anubis manipulator, kako je izado sve i svakog, kako je ne znam sta sve i kako mora da leti. sve vreme si se time bavio. toliko puta si napadao lika bez i jednog razloga, da se videlo iz aviona da ga zelis napolje, tako da niko nije morao ni da mu kaze, a opet cu ti reci ja mu nisam rekla. a ti konstruisi sta hoces i misli sta hoces. naravno nadji drugogo krivca, jer ti nikad ne mozes da budes kriv i uvek mora biti neko drugi.

a za final dva imali smo dogovor i taj dogovor nisam prekrsila do momenta dok nisi ispao. e sad sto sam se ja obezbedila da ne mogu ispasti time sto sam bila dobra sa anubisom, je nesto sto je bilo normalno da uradim. kao sto rekoh morao je da u nasoj ekipi ima nekom kome bar malo moze da veruje. milion puta sam ti to pricala. takodje rekla sam ti da kad vec pricas sa anjom i alexom da se obezbedis da bar ne glasaju za tebe, a oni jedva docekali da te izbace, pa tu ti ni petar, ni anubis, ni ja nismo krivi.

Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God.
Saff: What about?
Eddie: Shopping, mainly.

AleXandarDate: Saturday, 05-06-2010, 11:26 | Message # 124
Pobednik VS 3
Awards: 4
ups.. tongue

Keep hope alive

tiksiDate: Saturday, 05-06-2010, 12:42 | Message # 125
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
auu bila zanimljiva sezona biggrin

iako o troyi imam ok misljenje, on stvarno ima problem sa tim da izadje iz okvira onoga sto je zacrtao i da prihvati stvari kakve jesu. To sam videla u proslom VS-u gde se ubi objasnjavajuci sta se desilo kao i u mafiji2 gde on izjednacava moju strategiju sa njegovom biggrin . One nisu imale dodirnih tacaka. Ja nisam ni jednom glasala za neduznog(sem za Chucka) niti je moj glas odlucio ni jednom da ispadne neduzan u toj igri. Cuvala sam sebe dok to nije na stetu drugih i to je sve. Moje ucesce u toj igri nije imalo nikakav negativan uticaj na neduzne, stavise moglo je par neduznih slucajno da se nadje u finalu, da je ceo plan uspeo. Trojino i Lazino neglasanje za Hill, medjutim izbacilo je sve preostale neduzne i to ne moze da se poredi. Osim toga poslednji sluga je zrtveno jagnje i on ne moze nikog da dovede u finale sve dok ima drugih mafijasa. Po meni uzasna strategija koja je paralisala sve ostale neduzne.

Kad se vec setih mafije2, da objasnim zasto je Chuck prvi ispao. Ja sam naravno odmah htela da glasam za Luku, medjutim cela ekipa oko mene, a posebno Mika, Sac i Bux su me ubedjivali da treba da izbacimo Chucka, jer bi to navodno dokazalo Lukinu krivicu/nevinost. Naravno, nisam ni ja bila naivna i to mi je samo pomoglo da nanjusim tragove mafije, pogotovo sto te ljude poznajem. Skoro sam bila sigurna da je on neduzan, iako sam i ja optuzila njega. Naravno to sto je on neduzan trebalo je da dokaze da Luka nije mafijas. Smesno. Tek sto sam se okrenula oko sebe Miko je vec organizovao Chuckovo izbacivanje, da bi spasao svoj dil sa Lukom i to je bilo to.

P.S. cela akcija ciscenja danas nije uspela. Pljusti kisa.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Saturday, 05-06-2010, 12:50

troyaDate: Saturday, 05-06-2010, 14:27 | Message # 126
Colonel general
Awards: 22
Nisam pricao nikome o izbacivanju ili bilo cemu biggrin to ste vi izmislili, vec je ocigledno da ti pricas ljudima samo ono sto zele da cuje... ako nisi htela dil samnom zar nije bilo casnije da mi to kazes? ali ne tebi nije bilo stalo do pobede, ali ti je bilo stalo da ja ne predjem u Galu hehe jos jednom kazem nije sija nego vrat biggrin

Da se vratimo na Anju i Alexa tj. konkretno alexa, kako su mogli vise da mi veruju kad sam ja zbog vaseg tima napravio lazni dil sa njima zajedno sa anubisom i naterali ih da potrose tajni i ponistavanje smile Znaci ja sam zbog tvog precutavanja maltene ostao samo na petra i stancu biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |