Peta emisija
|
|
AleXandar | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:23 | Message # 51 |
Pobednik VS 3
Group: Users
Status: Offline
| Quote (tiksi) A za to je majstor. sto jeste , jeste. Taktika mu je uvek najbolja , a u igrama je neprikosnovan nema mu niko ravan
Keep hope alive
Message edited by AleXandar - Saturday, 05-06-2010, 00:24 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:25 | Message # 52 |
Major general
| Parvati je u HvV imala najveću metu na leđima, pa je stigla do kraja. Sve je moguće. Jako je bitno da svi igrači od samog starta budu aktivni. U suprotnom, oba plemena će imati po nekog neaktivnog da izbace u prvim krugovima... U prvom VS, u Priaposu je postojala većina od nas sedmoro i Lara je trebala da leti prva. Međutim, Katarina je bila neaktivna, pa smo je izbacili. Na primer, da su svi bili aktivni, Lara bi definitivno izletela, zato što je 7 ljudi organski nije podnosilo. Tiksi, kakvo je bilo tvoje mišljenje o meni na početku Anubisovog prvog VS-a? Ako je uopšte i bilo nekog mišljenja...
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:28 | Message # 53 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (EthanMorasca) Tiksi, kakvo je bilo tvoje mišljenje o meni na početku Anubisovog prvog VS-a? Ako je uopšte i bilo nekog mišljenja... Mislila sam da treba nekako da te se otarasimo i to sto pre :D. Mislila sam da stojis iza svake igre i poteza tvog plemena i da si ona nit koja ga balansira i vezuje(sto verujem da si bio, kao i ja u svom plemenu). Kao o osobi i tada sam imala isto i ok misljenje kao i danas.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:30 | Message # 54 |
Colonel general
| Heroji: tiksi,anja,ethan,laza,petar,lavica,jess rabbit, srdjan villiani: djolex,sac,renegado,miko,alex, angua, biba, bux ethane evo liste, kazme omasio sam samo buxa @tiksi sac i lika definitivno nisu heroji sac je u jednoj igri izdao 4 ljudi luka je svasta pokusavao u samoi a i u mafiji je dosta lagao na pp mislio da sam ja sa kruske pao hehe
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:31 | Message # 55 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| U ovoj kombinaciji recimo: Villains Anubis Tiksi EthanMorasca Miko Alexandar Djolex Angua/nemam jos posebno definisano misljenje o njenoj igri/ mislim da bi Anubis lako pridobio Mika, Djolexa i Anguu. Miko i Djolex bi lako legli na rudu o final 2 ili 3. Sa Anguom je u ok odnosima. Na drugoj strani bi bili verovatno Ethan, Alex i ja, tako da nista nije iskljuceno da bi Anubis daleko stigao i u takvoj kombinaciji.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:31 | Message # 56 |
Major general
| Ja sam mislio da Knjaz vodi glavnu reč kod vas, ne znam zašto... I LadyD i Yelena su delovale poprilično bitno. Kod vas je Miko bio meta od samog početka ili smo barem mi tako mislili... All-Stars je posebna priča, svako je meta, bukvalno svako.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
AleXandar | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:33 | Message # 57 |
Pobednik VS 3
| i to je moguce... ma nemozes predvideti , ali opet bice mu mnogo teze nego u prvoj sezoni kod mike
Keep hope alive
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:35 | Message # 58 |
Colonel general
| pa samoa je maltene bila all stars sve jaki igraci a mi cetvoro novajlija daleko dogurali
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:36 | Message # 59 |
Colonel general
| A sta je tema ovog plemesnkog Napravite temu HerosVSVilians a ovde me pitajte sta vas interesuje,ako zelite Boze Tiksi sta ti uradise od emisije,ostala pubilika otisla pre 1 vremena
FM 2020
|
|
| |
Rafaelo | Date: Saturday, 05-06-2010, 00:36 | Message # 60 |
Major
| Ja imam par pitanja za Marka. Kako bi kritički opisao tok i rezultat osme igre (cini mi se) za imunitet, "zatvor"? Da li je u toj igri Galf trebao da pobjedi(bez obzira na poništenje iste) ? Koji su razlozi tvog "odustajanja" od ucesca?
|
|
| |