Friday, 10-01-2025, 09:37Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Peta emisija - Page 7 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Peta emisija
AleXandarDate: Saturday, 05-06-2010, 00:37 | Message # 61
Pobednik VS 3
Group: Users
Awards: 4
Status: Offline
Samoa je bila jako zanimljiva , svi igraci aktivni i jako dobri u igrama i strategijama.. razocarali su mozda nauparac i miko ali ima i za to razlog... Ja sam tamo igrao pasivnu igru i radio sve sto mi se kaze , a ovde igram skroz obrnutu igru isticem se sto vise mogu ali vidim da ova prva taktika puno vise funkcionise. Samoa bi bila jos zanimljivija da Ethan nije odustao.

Keep hope alive

tiksiDate: Saturday, 05-06-2010, 00:38 | Message # 62
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Pa pokazala je anketa smile

Zanimljivo je recimo to da smo Sac i ja, zajedno sa Mikom povremeno, odigrali tada sve igre za nase pleme kao i kasnije za Angeliju. Ostali su se slabo angazovali.

U stvari nakon tog ujedinjenja, kroz ove sve igre ja sam jako malo igrala zbog cega mi je zao. Verovao ili ne u ujedinjenju sam gubila i tada neke igre namerno(recimo ona slagalica, da bila sam tu i uradila veliki deo te slagalice biggrin ), ovcice nisam ni htela da igram(iako sam se zezala oko toga i stvano nisam ni mogla da igram zbog browsera) u naivnom pokusaju da skinem metu sa ledja. U prosloj sezoni kod Mike sam takodje pre ujedinjenja gubila namerno neke igre da Sac slucajno ne bi bio ugrozen, a posle ujedinjenja su me uvek blokriali ili igrali svi protiv mene. Eto samo zbog toga mi je krivo, sto sam realno jako malo igrala.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Saturday, 05-06-2010, 00:39

EthanMorascaDate: Saturday, 05-06-2010, 00:40 | Message # 63
Major general
Awards: 6
Troya, polaskan sam. biggrin happy Tiksi, mislim da bi se tu rodilo još 1.000 mogućih kombinacija... biggrin Uz Anubisa svako izgleda kao coat-tail igrač, zato što je on neverovatno dobar strateg.

Nije Samoa bila All-Stars, bilo je dosta neaktivnih, a bilo je i novih učesnika. Nedostajali su Sac, Lavica, Tiksi i još par ljudi da bi bio pravi All-Stars. Ali je zato izrodila buduće All-Star Survivore - Alex, Angua, Anja i Troya su daleko dogurali uprkos tome što skoro nikog nisu poznavali. Mene je šokirao podatak da je u tom VS-u Jess želela da ja idem pre Međedice. biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

MarkoNGDate: Saturday, 05-06-2010, 00:42 | Message # 64
Colonel general
Awards: 8
Rafaelo,pre svega pozdrav

Veci deo odgovora na tvoje pitanje se nalazi na strani 2 u poruci broj 24.

Svakako da je Galf trebalo da dobije tu igru,ali je zbog te brlje Surva doslo do podele misljenja.
Mi smo bili ti koji su osteceni,ali je Peil trazio pravdu jer bi oni bili osteceni ako bi se oluka preinacila u korist Galfa.

FM 2020

tiksiDate: Saturday, 05-06-2010, 00:44 | Message # 65
Pobednica VS 2 i VS 5
Quote (troya)
@tiksi sac i lika definitivno nisu heroji
sac je u jednoj igri izdao 4 ljudi
luka je svasta pokusavao u samoi a i u mafiji je dosta lagao na pp mislio da sam ja sa kruske pao hehe

Sac je osoba koja se fokusira na igre prevashodno i u njima mislim da je neprevazidjen, sto se posebno odnosi na individualne igre. Ovo ostalo ne bi da komentarisem posto mene nije izdao, a nekog je morao da izda.

Luka?klasicni heroj, vrlo slican Djolexu s tim da Luka naglasava lojalnost, odanost itd za razliku od Djolexa koji bi sa svakim u dil, sto ga zajedno sa Mikom cini nepouzdanim te niko sa njima u ozbiljne dilove i ne ulazi. Pokazala je druga mafija da je klasican heroj. Nista nije radio protiv mene. Na mafiji je naravno da laze i to ga ne cini Villianom.

Message edited by tiksi - Saturday, 05-06-2010, 00:46

MarkoNGDate: Saturday, 05-06-2010, 00:47 | Message # 66
Colonel general
Awards: 8
Tiksi pa ovo nema ni kod Ivana Ivanovica biggrin biggrin biggrin biggrin

FM 2020

anguaDate: Saturday, 05-06-2010, 00:48 | Message # 67
Major
Awards: 0
@troya
sta je luka tacno pokusao? kad je osta sa nama u cetvorci onda je probao da nagovori stancu i mene da glasmo za troyu. sto je bilo logicno da uradi. luka je igrao igre.

Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God.
Saff: What about?
Eddie: Shopping, mainly.

tiksiDate: Saturday, 05-06-2010, 00:48 | Message # 68
Pobednica VS 2 i VS 5
Quote (EthanMorasca)
Troya, polaskan sam. Tiksi, mislim da bi se tu rodilo još 1.000 mogućih kombinacija... Uz Anubisa svako izgleda kao coat-tail igrač, zato što je on neverovatno dobar strateg.

svakako. Naravno u bilo kom slucaju, mislim da bi ja bila ta koju bi prvu gledao da smakne. Naravno pruzila bi i ja neki otpor. Mislim da bi bilo zanimljivo.

EthanMorascaDate: Saturday, 05-06-2010, 00:49 | Message # 69
Major general
Awards: 6
Marko, pa i ti bi mogao da budeš All-Star. biggrin Uključi se i kupi informacije! biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

AleXandarDate: Saturday, 05-06-2010, 00:51 | Message # 70
Pobednik VS 3
Awards: 4
Kad sam prvi put usao u galf , na igru je marko bio najboli.. dao je sve predloge (ukljucujuci onaj za juzni i s. pol) tako da je lose za ovaj vs sto je odustao

i bio je najaktivan , cak su jednu igru igrali samo on i mane i zamalo su nas pobedili

Keep hope alive

Message edited by AleXandar - Saturday, 05-06-2010, 00:51

Search:

VS |