Peta emisija
|
|
MarkoNG | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:03 | Message # 81 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Njegova taktika,Njegos je imao svoju,Visnja svoju,ali krivo mi je sto Njegos nije imao sanse u finalnim igrama.Ni jedna nije bila primerena njegovoj gradji,sem mozda one zadnje,gde je ispao vrlo nesrecno. Ali je pomogao Aci u strategiji skidanja onih palica
FM 2020
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:03 | Message # 82 |
Major
| ni jednom. to je bio prvi nas kontakt.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:04 | Message # 83 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) @angua koliko se secam pored toga, luka je jos nekoliko puta pokusao da pozove tebe i stancu sa njima u dil Hmm Troja. Po meni ako zoves nekog iz suprotnog plemena u dil, to te ni malo ne cini Villianom, to nije nista neposteno, ujedinjenje je ti treba da prezivis, tako da tog dokaza da je virtualni dragon slayer Villian nema.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Saturday, 05-06-2010, 01:06 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:06 | Message # 84 |
Major general
| Meni je devojka pričala da je gledala neku emisiju na Pinku i da je Andrija bio gost, pričao je nešto o Survivoru. Rekao je da su se prve sezone učili i uvežbavali, druge su već ponešto znali, a da će treće sve ići kao podmazano. Tako da će biti nove sezone. Voditeljka mu je spremila prilog o američkom Survivoru i Andrija je rekao da je odgledao sve sezone i da ga Jeff Probst oduševljava. Takođe je rekao da je oduševljen njihovom produkcijom.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:06 | Message # 85 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Ahaha sad se setih Njegosa kako je ukrao Aci veslo ahaha. Njegos Villian 100% zajedno sa Acom.
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:07 | Message # 86 |
Major
| ma nije nas ni zvao u dil, vec je poslao jednu poruku da ne glasamo za njega, meni je rekao da nece glasati za mene sve dok ne ostanu on, djole, anja, alex i eventualno stanca. probo da nekkao ostane. sto je sasvim normalno
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
Rafaelo | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:08 | Message # 87 |
Major
| Bice nove sezone al VIP, koliko sam ja cula...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:08 | Message # 88 |
Colonel general
| A komsijka Tiksi????
FM 2020
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:09 | Message # 89 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (EthanMorasca) Meni je devojka pričala da je gledala neku emisiju na Pinku i da je Andrija bio gost, pričao je nešto o Survivoru. Rekao je da su se prve sezone učili i uvežbavali, druge su već ponešto znali, a da će treće sve ići kao podmazano. Tako da će biti nove sezone. Voditeljka mu je spremila prilog o američkom Survivoru i Andrija je rekao da je odgledao sve sezone i da ga Jeff Probst oduševljava. Takođe je rekao da je oduševljen njihovom produkcijom. opaaa, lepo. Samo ne videh nigde kastinge, a i ova prica sa tim stranim filmom(ne secam se naziva) me zbuni porpilicno. Jedino sto znam iz svega, tj sto mi je rekla Anita na finalu je da ce mozda biti tog VIPa i da ce zvati nju i Vanju Mandic. Nista drugo oko toga ne znam.
Message edited by tiksi - Saturday, 05-06-2010, 01:12 |
|
| |
AleXandar | Date: Saturday, 05-06-2010, 01:10 | Message # 90 |
Pobednik VS 3
| Quote (tiksi) Ahaha sad se setih Njegosa kako je ukrao Aci veslo ahaha ahahahahahahahh ali najjace mi je bilo kad su sedeli u kampu posle plemenskog i njegos nesto iznerviran jer ga niko ne voli : KO JE NAJVECI KRVOLOK ? NJEGOS! KO JE NAJVECI GORSTAK ? NJEGOS! KO JE NAJVECE GOVNO? NJEGOS! NJEGOS! NJEGOS!
Keep hope alive
|
|
| |